reklama
Tasha22
Fanka BB :)
Nie powiedziałam im jeszcze w sumie cała strona mojego ojca nie wie nawet, jak tam ostatnio byłam nikt nie zauważył, taka okrągła już jestem w pasie a oni nic, moja siostra się śmieje że powiem im dopiero wtedy gdy będę miała skurcze :laugh:
AneczkaK
mama bambulinkow
A ja ostatnio sie wazylam i mamy 8kg na plusie : ciekawe co bedzie dalej ;D
Ale pocieszyla mnie ostatnio moja kolezanka bo powiedziala, ze w ciazy przytyla 20kg a to naprawde chudzinka i nawet w ciazy wydawala mi sie szczupla :
Ale pocieszyla mnie ostatnio moja kolezanka bo powiedziala, ze w ciazy przytyla 20kg a to naprawde chudzinka i nawet w ciazy wydawala mi sie szczupla :
M
megii*
Gość
Oj to ja mam znacznie więcej na plusie. Z początku prawie wcale nie przybierałam, aż się doktorek martwił ale potem jak ruszyło to jak lawina i tak od początku ciąży do stanu z przed 3 tygodni na + było 12 kg .
reklama
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
megii78 pisze:Oj to ja mam znacznie więcej na plusie. Z początku prawie wcale nie przybierałam, aż się doktorek martwił ale potem jak ruszyło to jak lawina i tak od początku ciąży do stanu z przed 3 tygodni na + było 12 kg .
to tak jak u mnie - na poczatku tyłam po 400-500 gram na miesiac i ginka sie martwila, ale co tam, nadrobiłam w mig A znajoma fryzjerka przytyla 50 kg w ciazy to ja sie jeszcze nie martwie )