reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

No właśnie ja też nastawiam aparat teraz na mniejszy format ale tamto zdjęcie jez troszke starsze i nie da sie go wkleić.Pomyślimy zobaczymy ;)

reklama
Jak nie tyłam przez 4 m-ce tak teraz nadrabiam zaległości.... ważę.... tzn. ważymy (to zawsze jakoś lepiej brzmi, hihi)...... 80 kg!!!! To 12 kg wiecej!!! A tu jeszcze ponad 3 m-ce tycia ?! Mała słonica....

Nie pogodziłam się z nim, on nawet się ze mną nie kontaktuje, ale wiem że będzie w Polsce, chce z nim się zobaczyć i uregulować sprawy ojcostwa bo kto wie czy później będzie okazja.

Nie powiedziałam im jeszcze w sumie cała strona mojego ojca nie wie nawet, jak tam ostatnio byłam nikt nie zauważył, taka okrągła już jestem w pasie a oni nic, moja siostra się śmieje że powiem im dopiero wtedy gdy będę miała skurcze :laugh:

A ja ostatnio sie wazylam i mamy 8kg na plusie ::) ciekawe co bedzie dalej ;D
Ale pocieszyla mnie ostatnio moja kolezanka bo powiedziala, ze w ciazy przytyla 20kg a to naprawde chudzinka i nawet w ciazy wydawala mi sie szczupla ::) :)

Oj to ja mam znacznie więcej na plusie. Z początku prawie wcale nie przybierałam, aż się doktorek martwił ale potem jak ruszyło to jak lawina i tak od początku ciąży do stanu z przed 3 tygodni na + było 12 kg :o .

reklama
megii78 pisze:
Oj to ja mam znacznie więcej na plusie. Z początku prawie wcale nie przybierałam, aż się doktorek martwił ale potem jak ruszyło to jak lawina i tak od początku ciąży do stanu z przed 3 tygodni na + było 12 kg :o .

to tak jak u mnie - na poczatku tyłam po 400-500 gram na miesiac i ginka sie martwila, ale co tam, nadrobiłam w mig :) A znajoma fryzjerka przytyla 50 kg w ciazy to ja sie jeszcze nie martwie :))

Do góry