reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
OlaPiotrowska pisze:
Hehe,ciekawa jestem co napiszemy tak we wtorek po świetach w tym wątku ;D >:D
hihihi to bedzie mniej wiecej tak:
"własnie maż przyciagnał mi komputer do łozka, bo nie moge sie ruszyc po tym 2-dniowym obzarstwie.... "

Ale macie fajnie...My niestety nie obchodzimy w tym roku świąt...mój kochany bedzie w pracy..a ja pewnie bede caly dzien przed kompem.. :-[...to moje pierwsze swieta poza domem..bez rodziców...chcialam sobie chociaz jakos zrobic swiąteczny klimat i sos chrzanowy przyrządzic...a co sie okazalo...tu nigdzie nie ma chrzanu:(no cóz...trudno..:)moze dzięki temu nie ucierpie wagowo:):) Buziaki!!! i W e s o ł y c h Ś w i ą t!!!!!!!

Iwonko widże że we wszystkim widzisz pozytywne strony ;) tak trzymać:) a swoją drog a mój szwagier od półtora roku mieszka w Irlandii i najbardziej to chyba właśnie na jedzenie narzeka no i ....na pogode ;)

A ja ide w czwartek do ginki i juz sie boje ze mnie znow za moja zbyt wysoka wage skrytykuje!!! Troche sie martwie bo nie jest fajnie uslyszec cos takiego ale z drugiej strony to juz moj problem jak ja te kilogramy zrzuce!!! Krytyka czasem potrafi zabolec!!! Chyba tez zwale na swieta!!!

A co ją to obchodzi??????????Jeśli waga byłaby monstrualna to może się czepiać,ale w twoim przypadku to przecież nic ponad normę!Wcale sie nie przejmuj!!!

Krecik rozumiem cie dobrze, moj gin tez jest nawiedzony na punkcie wagi, mowi ze jemu na mojej figurze nie zalezy ale na dobru dziecka, ostatnio naoowiadał mojemu Andrzejowi jak to tłuszcz odkłada sie w całym ciele, również w kanale rodnym i potem dziecku trudno przejsc, ze stad sie biora rozne okołoporodowo połamane obojczyki i uszkodzone sploty barkowe.... Ale do diabła, przeciez ja nie przytyłam 30 kg tylko nawet nie 10....

Pozdrawiam,
Mariola

dYZIA nie przejmuj się gadaniem lekarzy.Ja przy adzi przytyłam (aż wstyd ) 30 kilo,i urodziłam Ade w ciągu 2,5 godziny .I nie miałam żadnego tłuszczu w kanałach .Drugą ciąże też przytyłam ale nie aż tyle bo lekarz mnie postraszył i bardzo mało jadłam i oczywiście wpadłam w silna anemie .Lekarz tak się wystraszył że chciał mnie wysłac do szpitala ,ale się nie zgodziłam .I już po tym incydencie nic już nie mówił o mojej tuszy .A dzieci urodziłam zdrowiusieńkie ,dopiero jak karmiłam piersią okazało się że Ada nie toleruje pokarmu z cycusia .A teraz czekam na następne maleństwo ,choć powiem szczerze teraz bardziej się pilnuje niż dawniej.Ale czasami na rady lekarza dobrze brać poprawkę .Takżedziewczyny jedzcie na co macie ochotę bo przecież przytycie 10 kilo jest w normie

reklama
wioleta, ja tam jakos szczegolnie sie nie przejelam musze  przyznac, bo wiem ze te 10kg to nie tragedia, wiem ile jem i nie mam sobie za wiele do zarzucenia ;) za to moj maz od tamtej pory jak tylko siegam po jakiegos loda czy czekoladke to zaraz mi przypomina, ze nie powinnam, ze dziecko, bla bla bla...
Niech by sam pochodzil te 9 miesiecy w ciazy to ciekawa jestem czy by taką dietke trzymal  ;D

Do góry