reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

A ja po tygodniu spedzonym w szpitalu przytyłam z kilogram :) Mąż mnie dokarmiał a i szpitalnym żerełkiem tez nie gardzilam ;) ;D Poza tym z nudów zapychałysmy sie słodyczami,hihi...Od początku ciązy mam 6 kg na plusie...

reklama
W trzecim trymestrze to podobno normalne zeby przybywac na wadze ok 0,5-1 kg na TYDZIEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj zauwazylam,ze mi sie uda o siebie ocieraja. Zamykam oczy i powtarzam sobie mantre ,ze to tylko ciaza , ze to dla zdrowia Nikusia .... ale i tak mi smutno,ze taki boczek sie ze mnie zrobil. buuuu

Ja za to mam wrażenie ze zamiast chodzic to sie toczę i stawiam nogi jak kaczka! ;D A kiedys smiać mi sie chciało z kobitek w ciąży,ze tak smiesznie chodzą ;)

Oleńko, toczyć to my się dopiero będziemy:) az nie chce mysleć jak bede wyglądać za te trzy miesiące:)

Oj Kasiek,naprawdę mialam przez tydzień styczność z mamusiami na finiszu,niektore maja tak wielkie brzuszki,ze zastanawaiłam się jak one je dzwigają...ale inne np wcale takie potęzne nie były...kazda z nas jest inna ale jakze piękna w tym błogosławionym stanie!Nieważne ile ważymy ;)

Dokładnie tak:) jak widze brzuszki dziewczyn które mają taki brzuch jak ja teraz, a są na finiszu to mysle że urodze 5kg dziecko :laugh:

Ja tez mam takie wrażenie....swoja drogą to fenomen ze dzieciątka zwykle ważą ok 3-4 kg a jak one sie mieszcza w takich nieduzych brzuszkach jak maja niektore mamusie...?????

Haha , ja tez jak kaczka sie kiwam na boki .
Mam dlugi korytarz z lustrem na koncu i codziennie widze ten moj pokraczny chod. Ale jak staram sie bardziej elegancko i dupcia do tylu , cycki do przodu to mnie wszystko boli.

To tylko potwierdza moja wczesniejsza teorie ze kobieta w ciazy nie ma nic wspolnego z gracja .

Oj jak ja zauwazylam ze mi sie uda ocieraja to tez sie zmartwilam! Nie cierpie tego i tez probuje sobie tlumaczyc to ciaza! Wyslalam nawet swoje fotki siostrze i ona mowi ze wcale gruba nie jestem, a jak jej powiedzialam ze teraz to dopiero zaczne tyc na potege, to ona mi na to ze teraz to najbardziej mi zacznie brzuch rosnac a nie tluszcz!!! Jakos sie chyba uspokoilam!!! Zobaczymy w praniu!!!
A co do chodzenia to sprobujcie sobie wyobrazic nas idace w grupie!! To dopiero kaczogrod!!!

reklama
Do góry