reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Melduje sie kobietki - bylam na USG - jest piekny pecherzyk ( ale sie cieszeeeeee!!!), na serduszko za wczesnie ale lekarz mowi ze za 2-3 dni powinno byc. Pytal sie czy wpadne z wizyta zobaczyc czy tez wole nastepne USG z pomiarami za 2 tygodnie. Wybralam 2a opcje - ale zrobilam sie cierpliwa...
Babeczki - super sa te Wasze brzucholki. Szarlotka - jestes pozytywnie szalona jesli chodzi o zakup wozka - fajna maszyna. Czarny kot - niesamowicie gotujesz, Twoja dzidzia ma u Ciebie w brzuszku luksus jak w restauracji 7* hotelu:-)

reklama
szarlotka80-< bardzo ladny brzusio, zgrabniutki.-)
vane76-> gratuluje pomyslnego USG i podziwiam za cierpliwosc. Ale za dzien, dwa mozesz zmienic zdanie:-), mowie z doswiadczenia:-)

Ptencer - dzieki Kochana. Moze wytrzymam...Podejrzalam Twoje zdjatka - sliczne sa te Twoje Kruszynki...no i ciuszki przeslodkie. Prosze o dziewczynkowe wiruski, tez marzy mi sie Laleczka...

Vane super,ze widziałaś już swoją kruszynke,serduszko lada dzień,więc jest powód do radości:-) Vane a który to twój tc?
Ptencer zdjęcia wspaniałe,brzusio taki słodki
Szarlotka twój brzuszek tez jest słodki
Czarnykot obiad miałaś jak krolewski:-)same frykasiki

Kasia - u mnie dopiero zaczal sie 6tc. Wiek ciazy dokladnie taki jak wynika z przelicznika poleconego mi przez Ptencer ( dzieki ). To forum to skarbnica wiedzy, mozna od Was dowiedziec sie wiecej niz od specjalisty. Kochane jestescie. A jak tam Twoje samopoczucie, Kasia? Masz juz jakies objawy?

witam po długiej przerwie, ostatnio mało mam czasu, bo robimy pokoik dla małej, co za frajda :-), jak będzie skończony to Wam pokażę fotki , a może do końca tygodnia skończymy

Vene
gratuluję pięknego pęcherzyka

Czarnykot, Szarlotka i Ptencer
śliczne macie brzuszki :-)

u mnie też po staremu,tylko tyle że w zeszłym tygodniu zaczęłam 8 miesiąc :tak: malutka rośnie jak na drożdżach, na ostatnim USG w 30tc, ważyła już 1600g , następna wizyta 6 lipca, a później to już wizyty będą coraz częstsze, co 2 tyg, a w 9 miesiącu co tydzień

a i dodam fotkę mojego brzuszka 31tydzień

Załączniki

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 56
  • Clipboard02.jpg
    Clipboard02.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Wera - super brzunio, no i wyobrazam sobie frajde jaka macie urzadzajac pokoik dla Hani...Lada chwila Malutka bedzie z Wami.

Do góry