Szarlotka wózek jest super,klasyka,a mnie się takie podobają.Kolor jest bardzo ładny,uniwersalny.Mnie się ten wózek bardzo podoba.Jak ja będę kupowac wózek to napewno w stylu podonym do twojego wózka.Czyli obie jestesmy antykiA na kiedy masz tp? Bo ja na 23.01.2012,ale to pewnie może się przesunąć.
reklama
pod tym linkiem mozesz mnie podziwiac w calej okazalosci:-)ptencer wlazłam na link żeby cię pooglądać ale nie umiem cię znaleźć
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
szarlotka80-> b.fajny wozek, gdybym miala jedno dziecie to tez moze bym sobie taki sprawila:-)
szarlotka80
Fanka BB :)
ptencer ja nawet tego drugiego linka nie potrafię otworzyćtzn. otwiera się picassa ale ciągle jakieś inne zdjecia
Kasia_30 termin mam na 21 grudnia...mam nadzieję że może przynajmniej tydzień wcześniej będzie...żeby nie tak na wigilię
Kasia_30 termin mam na 21 grudnia...mam nadzieję że może przynajmniej tydzień wcześniej będzie...żeby nie tak na wigilię
teraz powinno dzialac:-)ptencer ja nawet tego drugiego linka nie potrafię otworzyćtzn. otwiera się picassa ale ciągle jakieś inne zdjecia
https://picasaweb.google.com/101247857587243735862
czarnykot
Alez sie najadlam ;-) Na obiad zrobilam lososia i mlode ziemiaczki z grila,a do tego fasolka szparagwa i mloda marchewka z bulka tarta Mam jeszcze ciacho francuzkie z budyniem,ale juz nie wcisne ;-)
Jak to dobrze moc w koncu wszystko jesc
Jak to dobrze moc w koncu wszystko jesc
szarlotka80
czarnykot bo zaraz Ci się na obiad zwalęPyyyyszności...chyba jutro takie zrobięa ja dzisiaj miałam na zamówienie meża i córci zupkę pomidorową....ale jutro też bym chętnie jakąś rybkę wcięła, łososia albo pstrąga...
ptencer Już otworzyłamśliczny brzusio ale taki słodki drobny....ja to już jak krowa wyglądam...nie jadam za dwóch i też byłam szczupła ale już sporo przybrałam na wadzeWstawię zdjątko jak mi się uda tylko się nie śmiać
ptencer Już otworzyłamśliczny brzusio ale taki słodki drobny....ja to już jak krowa wyglądam...nie jadam za dwóch i też byłam szczupła ale już sporo przybrałam na wadzeWstawię zdjątko jak mi się uda tylko się nie śmiać
szarlotka80
Link do brzuszka
ImageShack
ImageShack
szarlotka80
Kurczę źle coś wstawiłam.,...później jeszcze raz spróbuję...
szarlotka80
reklama