reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Melduje sie kobietki - bylam na USG - jest piekny pecherzyk ( ale sie cieszeeeeee!!!), na serduszko za wczesnie ale lekarz mowi ze za 2-3 dni powinno byc. Pytal sie czy wpadne z wizyta zobaczyc czy tez wole nastepne USG z pomiarami za 2 tygodnie. Wybralam 2a opcje - ale zrobilam sie cierpliwa...
Babeczki - super sa te Wasze brzucholki. Szarlotka - jestes pozytywnie szalona jesli chodzi o zakup wozka - fajna maszyna. Czarny kot - niesamowicie gotujesz, Twoja dzidzia ma u Ciebie w brzuszku luksus jak w restauracji 7* hotelu:-)

reklama
szarlotka80-< bardzo ladny brzusio, zgrabniutki.-)
vane76-> gratuluje pomyslnego USG i podziwiam za cierpliwosc. Ale za dzien, dwa mozesz zmienic zdanie:-), mowie z doswiadczenia:-)

Ptencer - dzieki Kochana. Moze wytrzymam...Podejrzalam Twoje zdjatka - sliczne sa te Twoje Kruszynki...no i ciuszki przeslodkie. Prosze o dziewczynkowe wiruski, tez marzy mi sie Laleczka...

Vane super,ze widziałaś już swoją kruszynke,serduszko lada dzień,więc jest powód do radości:-) Vane a który to twój tc?
Ptencer zdjęcia wspaniałe,brzusio taki słodki
Szarlotka twój brzuszek tez jest słodki
Czarnykot obiad miałaś jak krolewski:-)same frykasiki

Kasia - u mnie dopiero zaczal sie 6tc. Wiek ciazy dokladnie taki jak wynika z przelicznika poleconego mi przez Ptencer ( dzieki ). To forum to skarbnica wiedzy, mozna od Was dowiedziec sie wiecej niz od specjalisty. Kochane jestescie. A jak tam Twoje samopoczucie, Kasia? Masz juz jakies objawy?

witam po długiej przerwie, ostatnio mało mam czasu, bo robimy pokoik dla małej, co za frajda :-), jak będzie skończony to Wam pokażę fotki , a może do końca tygodnia skończymy

Vene
gratuluję pięknego pęcherzyka

Czarnykot, Szarlotka i Ptencer
śliczne macie brzuszki :-)

u mnie też po staremu,tylko tyle że w zeszłym tygodniu zaczęłam 8 miesiąc :tak: malutka rośnie jak na drożdżach, na ostatnim USG w 30tc, ważyła już 1600g , następna wizyta 6 lipca, a później to już wizyty będą coraz częstsze, co 2 tyg, a w 9 miesiącu co tydzień

a i dodam fotkę mojego brzuszka 31tydzień

Załączniki

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 60
  • Clipboard02.jpg
    Clipboard02.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Wera - super brzunio, no i wyobrazam sobie frajde jaka macie urzadzajac pokoik dla Hani...Lada chwila Malutka bedzie z Wami.

Do góry