szarlotka80
Fanka BB :)
kama ja tak mam do teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam was-dzis 11dpt znow jak codzien robilam sikanca i oczywiscie mnie nie zawiod sa piekne dwie kreseczki ale ja tak bardzo sie boie cieszyc a tak bardzo bym chciala moze usg mi pomoze ale w p;oniedzialek bede wiedziala kiedy mam kurcze nie wiem co zemna jakas paranoja chyba tak sie boje chyba potrzebuje pomocy!boze chyba juz sie nic nie zmieni ja poprostu nie wierze ze jestem w ciazy !!!!Pomoc chyba bedzie konieczna czy tez tak mialyscie ?
hope71 napisz cos wiecej o swoim synku jak sobie radzisz?
dodora [B pisze:hope [/B]- jakie to piękne co piszesz jejku , juz nie mogę się doczekać kiedy wreszcie zobaczę swoją laleczkę , kiedy ją przytulę , wezmę na ręce i pocałuję ... Masz rację , ze cieszą sukcesy innych dziewczyn , to że każda z nas jest silna i walczy i próbuje i upada i wstaje i tak aż do skutku. Potem macierzyństwo smakuje duuuużo bardziej niż u innych , tak mi sie przynajmniej wydaje