Matylda78
Fanka BB :)
Kama - witaj moja droga, ja mialam test krwi, sprawdzili bete ale mi nie powiedzieli jaki byl poziom, tylko, ze wynik jest pozytywny. Badania tez nie chcieli powtórzyć za dwa dni. A jak zapytałam o to, to mi babka powiedziała, ze oni kiedyś tak robili, ale to jest bez sensu, bo nie daje obrazu czy ciąża się rozwija prawidłowo. No może nie pokazuje, czy się rozwija prawidłowo, ale pokazuje, ze się w ogóle rozwija, a to dla nas tez jest ważne! Oraz kazali czekać dwa tyg na usg. Zostało mi jeszcze 9 dni Trzymaj się i bądź dzielna, bo z angielskim systemem zdrowotnym nie jest tak łatwo.Witam moje drogie mamusie,dzis dzwonilam do swojej kliniki by poinformowac ich o testach i myslalam ze dowiem sie cos wiecej ze jakas wizyta czy zapisza na usg a tu mi powiedzieli ze mam zrobic jeszcze jednego sikanca w niedziele i znow do nich zadzwonic ,boze co za kraj,czy ktoras tez tak miala?wariuje znow kupilam sobie pare testow i od jutro chyba znow zaczne robic choc juz mialam przestac czekam tak z tym przeniesieniem sie do was choc chyba juz powinnam. buziaczki
Szarotka - ciesze sie, ze wszystko OK.
Ostatnia edycja: