reklama
motylek24
Fanka BB :)
Czekałam na te zmiany. Nie dla siebie oczywiście ale innych potrzebujących. W końcu powiew zmian.W końcu jakieś dobre wieści w tym kraju.
Prawdopodobnie od czerwca będzie refundacja in vitro ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
No kuwa w końcu ktoś się skapnął, że 500 + nie udrożni jajowodow, nie wyprodukuje jajeczek, czy nie wytworzy plemnikow.W końcu jakieś dobre wieści w tym kraju.
Prawdopodobnie od czerwca będzie refundacja in vitro ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ale tipsy zrobiszNo kuwa w końcu ktoś się skapnął, że 500 + nie udrożni jajowodow, nie wyprodukuje jajeczek, czy nie wytworzy plemnikow.
Jpdl ja i kase bym znalazla na te tipsy ale za cholere czasu to juz nieAle tipsy zrobisz
No hej dziewczynki my w tamtym tygodniu w szpitalu bo Werce utrzymywała się ta biegunka więc musieliśmy na wyniki na całe dluuuugie 3 dni no i w tamta sobotę wyszlysmy i tym sposobem od wczoraj mamy zdiagnozowane rsv taka tam niespodzianka ze szpitala przywieziona bo u nas na oddziale to szaleje a że w bawialni w szpitalu była i Werka no to noc dziwnego że to ma
Masakra… wszedzie tego pelno. Mam nadzieje ze mroz wymrozi!No hej dziewczynki my w tamtym tygodniu w szpitalu bo Werce utrzymywała się ta biegunka więc musieliśmy na wyniki na całe dluuuugie 3 dni no i w tamta sobotę wyszlysmy i tym sposobem od wczoraj mamy zdiagnozowane rsv taka tam niespodzianka ze szpitala przywieziona bo u nas na oddziale to szaleje a że w bawialni w szpitalu była i Werka no to noc dziwnego że to ma
Zdrowka!!!
reklama
Współczuję.No hej dziewczynki my w tamtym tygodniu w szpitalu bo Werce utrzymywała się ta biegunka więc musieliśmy na wyniki na całe dluuuugie 3 dni no i w tamta sobotę wyszlysmy i tym sposobem od wczoraj mamy zdiagnozowane rsv taka tam niespodzianka ze szpitala przywieziona bo u nas na oddziale to szaleje a że w bawialni w szpitalu była i Werka no to noc dziwnego że to ma
Zdrówka dla was.
A jak przechodzi ?