reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas w żłobku jest zero dzieci, serio. Panuje wirus rsv i może u ciebie to jest to? Można niby kupić w aptece szyklbki test żeby sprawdzić. Panuje jeszcze zapalenie spojówek i kilka dzieci ma zapalenie płuc. Jakas totalna masakra😱.
Kajtek w tym tygodniu też w domu bo soe smarkał i kaszlał. Ciekawe czy też nie ma tego rsv, bo objawy soe zgadzają🤔. Nie było u nas w aptece testu więc nie mam jak sprawdzić. Lekarz przepisał mu antybiotyk bo kaszel się nasilał i zwykle syropy nie pomagały. Jest trochę lepiej ale to dopiero 2 dni brania leku
lekarka nam ostatnio robila. Nie mial tego rsv. Teraz bylam u innej a ona twierdzi ze jakas bakteria w nosie i dala krople z antybiotykiem. A kaszel, ze od kataru.

reklama
Może być prawie 10 miesięcy i zero zęba. Na katar nic nie pomaga. Smaruje mu dodatkowo zęby, bo mi szkoda chłopaka i podaje nurofen.
chociaż Jaka pytałam pediatry mówiła że nie ma czegoś takiego jak gorączka i katar na zęby tylko często się to zbiega w czasie z infekcja🤣
No ciekawa teoria🤔. Lekarzem nie jestem ale to dziwne ze prawie każde ząbkujące dziecko ma katar i podniesiona temperaturę... I to taki zbieg okoliczności?

U nas w żłobku jest zero dzieci, serio. Panuje wirus rsv i może u ciebie to jest to? Można niby kupić w aptece szyklbki test żeby sprawdzić. Panuje jeszcze zapalenie spojówek i kilka dzieci ma zapalenie płuc. Jakas totalna masakra😱.
Kajtek w tym tygodniu też w domu bo soe smarkał i kaszlał. Ciekawe czy też nie ma tego rsv, bo objawy soe zgadzają🤔. Nie było u nas w aptece testu więc nie mam jak sprawdzić. Lekarz przepisał mu antybiotyk bo kaszel się nasilał i zwykle syropy nie pomagały. Jest trochę lepiej ale to dopiero 2 dni brania leku
u nas grypa. Mlodsza dzis z goraczka i kaszlem. A zakladam, ze grypa, bo 2 dzieci z klasy wczoraj dalo pozytywny test podobno. Jutro pediatra, w swieta pewnie polegne ja. Bosko 🤦🏻‍♀️

wspolczuje pediatry. Serio. Znam takich. Zapeowadzilbym im moje wyjace z bolu dziecko, goraczkujace, lecace z bolu z rak. Jedyne co pomoglo to kropelki o sile takich, ktore daje sie na kamienie nerwkowe. Tak zabkowala swoje czworki moja corka. Dzieki Bogu na pogotowiu w szpitalu nie mieli takich teori, ze nie boli, albo nie daje goraczki.
Jeśli się nie poprawi to w weekand zamówię wizytę domową. Nie chce jeździć po przychodniach nocnych bo podobno jest jakiś pogrom wirusów .
Dajcie mu nurofen i camilie na ząbkowanie po tym czuję się lepiej ale przegrywamy walkę z katarem bo nie idzie mu lepszemu.
Ile może trwać taki katar ??

Rsv to straszne gowno..koleżanka ostatnio z synkiem 10 miesięcy leżała dwa tygodnie w szpitalu, nie mogli wyleczyć., mały wpół żywy.

Jeśli się nie poprawi to w weekand zamówię wizytę domową. Nie chce jeździć po przychodniach nocnych bo podobno jest jakiś pogrom wirusów .
Dajcie mu nurofen i camilie na ząbkowanie po tym czuję się lepiej ale przegrywamy walkę z katarem bo nie idzie mu lepszemu.
Ile może trwać taki katar ??
jesli to od zebow to tego nie da sie wyleczyc, on sam sie pojawia i znika. I moze niestety trwac… Jesli to tylko katar, to nie ma sensu go po lekarzach ciagac… Obserwuj po prostu.

reklama
u nas grypa. Mlodsza dzis z goraczka i kaszlem. A zakladam, ze grypa, bo 2 dzieci z klasy wczoraj dalo pozytywny test podobno. Jutro pediatra, w swieta pewnie polegne ja. Bosko 🤦🏻‍♀️
Czyli u ciebie też będzie wesoło🙆‍♀️. Trzymam kciuki za zdrowe psychicznie święta 😜😘😘.
Nie chce nic krakać ale Kajtek jest ostatnio taki jakby grzeczniejszy czy cuś🤔. Coś mi tu śmierdzi 🤔
Dziś mi zrobil noski noski... Byłoby super gdyby nie miał kataru😂

Do góry