Daj koniecznie steryd bo skończysz w nocy na sorze. Zapalenie krtani u maluchów to poważna sprawa.to u nas bolu gardla chyba nie ma. Je normalnie wiec chyba nic go nie boli. U nas problemem jest kaszel taki szczekajacy
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
wlasnie tego sie obawiam, ze moze to przerodzic sie w cos gorszego choc powiem Ci, ze wydawalo mi sie, ze jest lepiej i ona dzis powie, ze jest juz ok.Daj koniecznie steryd bo skończysz w nocy na sorze. Zapalenie krtani u maluchów to poważna sprawa.
Bylam w aptece i kupilam wlasnie. Juz rano mu podam, bo spi.
Juz slysze moja tesciowa jak sie dowie....
nieagatka
jesli sie obudzi w nocy to koniecznie podaj. Zapalenie krtani jedt niebezpieczne jak pisze Kocka, moze miec problem z oddychaniem.wlasnie tego sie obawiam, ze moze to przerodzic sie w cos gorszego choc powiem Ci, ze wydawalo mi sie, ze jest lepiej i ona dzis powie, ze jest juz ok.
Olej teściową mój synek dostawał nebud jakoś 3tyg temu, fajnie mu się poprawiło. Równolegle ja w tym samym czasie od mojej rodzinnej też dostałam w związku z zapaleniem tchawicy i petarda nic innego mi tak nie pomogło, a miałam taki kaszel że wywoływał wymioty.wlasnie tego sie obawiam, ze moze to przerodzic sie w cos gorszego choc powiem Ci, ze wydawalo mi sie, ze jest lepiej i ona dzis powie, ze jest juz ok.
Moje zlobkuja od września. Listopad był słaby bo dużo chorowaliśmy i byli tylko 9 dni w żłobku, ale wrzesień i październik było nieźle. No i jak na razie to są wielbicielami żłobka, podskakują z radości jak widzą drzwi żłobka, nawet pół łzy za nami nie wyleją
Orchidea33
kurde nastraszylyscie mnie. Podam w takim razie. Mamy inhalacje przepisane to najwyzej zrobimy. Podnioslam mu troche materac, zeby nie spal tak na plasko.jesli sie obudzi w nocy to koniecznie podaj. Zapalenie krtani jedt niebezpieczne jak pisze Kocka, moze miec problem z oddychaniem.
nieagatka
zapalenie krtani to nie bol gardla. Szczekajacy kaszel plus chrupka to objaw i bez sterydu sie nie obejdzie, nie mozna tego bagatelizowac.mój mały jeszcze nigdy nic nie dostał, jak wydawało mi się ze go boli gardło i poszłam do lekarza to lekarz kazał mocniejszy przeciwbólowy i lody na znieczulenie podać ale miał wtedy już ok 2 lat, tutaj nic nie podają na ból gardła
Artemida90
nie wiem co by tu podali, na szczęście nas takie coś nigdy nie dopadło. Znając życie daliby syrop tymiankowyzapalenie krtani to nie bol gardla. Szczekajacy kaszel plus chrupka to objaw i bez sterydu sie nie obejdzie, nie mozna tego bagatelizowac.
Orchidea33
no będę musiala choc pewnie swoje powie na temat zlobka i chorob i mojej checi powrotu do pracy..Olej teściową mój synek dostawał nebud jakoś 3tyg temu, fajnie mu się poprawiło. Równolegle ja w tym samym czasie od mojej rodzinnej też dostałam w związku z zapaleniem tchawicy i petarda nic innego mi tak nie pomogło, a miałam taki kaszel że wywoływał wymioty.
Moje zlobkuja od września. Listopad był słaby bo dużo chorowaliśmy i byli tylko 9 dni w żłobku, ale wrzesień i październik było nieźle. No i jak na razie to są wielbicielami żłobka, podskakują z radości jak widzą drzwi żłobka, nawet pół łzy za nami nie wyleją
To mnie pocieszylas moze i mojemu sie spodoba. Bo na razie to slabo ale tez tylko tydzień na razie bylismy. W pt nie chcial wyjsc z domu
nieagatka
zlobek i choroby to najnormalniejsza rzecz na swiecie. Tak samo jak mama wracajaca do pracy. Jak Twsciowa ma z tym problem, niech siedzi w wnukiem w domuno będę musiala choc pewnie swoje powie na temat zlobka i chorob i mojej checi powrotu do pracy..
To mnie pocieszylas moze i mojemu sie spodoba. Bo na razie to slabo ale tez tylko tydzień na razie bylismy. W pt nie chcial wyjsc z domu
reklama
Orchidea33
mieszka daleko. Na szczesciezlobek i choroby to najnormalniejsza rzecz na swiecie. Tak samo jak mama wracajaca do pracy. Jak Twsciowa ma z tym problem, niech siedzi w wnukiem w domu
Jakos nie marze, zeby została z nim sama