reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Daj koniecznie steryd bo skończysz w nocy na sorze. Zapalenie krtani u maluchów to poważna sprawa.
wlasnie tego sie obawiam, ze moze to przerodzic sie w cos gorszego choc powiem Ci, ze wydawalo mi sie, ze jest lepiej i ona dzis powie, ze jest juz ok.
Bylam w aptece i kupilam wlasnie. Juz rano mu podam, bo spi.
Juz slysze moja tesciowa jak sie dowie....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

wlasnie tego sie obawiam, ze moze to przerodzic sie w cos gorszego choc powiem Ci, ze wydawalo mi sie, ze jest lepiej i ona dzis powie, ze jest juz ok.
jesli sie obudzi w nocy to koniecznie podaj. Zapalenie krtani jedt niebezpieczne jak pisze Kocka, moze miec problem z oddychaniem.

Olej teściową ;) mój synek dostawał nebud jakoś 3tyg temu, fajnie mu się poprawiło. Równolegle ja w tym samym czasie od mojej rodzinnej też dostałam w związku z zapaleniem tchawicy i petarda nic innego mi tak nie pomogło, a miałam taki kaszel że wywoływał wymioty.
Moje zlobkuja od września. Listopad był słaby bo dużo chorowaliśmy i byli tylko 9 dni w żłobku, ale wrzesień i październik było nieźle. No i jak na razie to są wielbicielami żłobka, podskakują z radości jak widzą drzwi żłobka, nawet pół łzy za nami nie wyleją 🤣

mój mały jeszcze nigdy nic nie dostał, jak wydawało mi się ze go boli gardło i poszłam do lekarza to lekarz kazał mocniejszy przeciwbólowy i lody na znieczulenie podać ale miał wtedy już ok 2 lat, tutaj nic nie podają na ból gardła
zapalenie krtani to nie bol gardla. Szczekajacy kaszel plus chrupka to objaw i bez sterydu sie nie obejdzie, nie mozna tego bagatelizowac.

Olej teściową ;) mój synek dostawał nebud jakoś 3tyg temu, fajnie mu się poprawiło. Równolegle ja w tym samym czasie od mojej rodzinnej też dostałam w związku z zapaleniem tchawicy i petarda nic innego mi tak nie pomogło, a miałam taki kaszel że wywoływał wymioty.
Moje zlobkuja od września. Listopad był słaby bo dużo chorowaliśmy i byli tylko 9 dni w żłobku, ale wrzesień i październik było nieźle. No i jak na razie to są wielbicielami żłobka, podskakują z radości jak widzą drzwi żłobka, nawet pół łzy za nami nie wyleją 🤣
no będę musiala choc pewnie swoje powie na temat zlobka i chorob ;) i mojej checi powrotu do pracy..
To mnie pocieszylas :) moze i mojemu sie spodoba. Bo na razie to slabo ale tez tylko tydzień na razie bylismy. W pt nie chcial wyjsc z domu 🙈

no będę musiala choc pewnie swoje powie na temat zlobka i chorob ;) i mojej checi powrotu do pracy..
To mnie pocieszylas :) moze i mojemu sie spodoba. Bo na razie to slabo ale tez tylko tydzień na razie bylismy. W pt nie chcial wyjsc z domu 🙈
zlobek i choroby to najnormalniejsza rzecz na swiecie. Tak samo jak mama wracajaca do pracy. Jak Twsciowa ma z tym problem, niech siedzi w wnukiem w domu 🤣

reklama
Do góry