reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Powiem Ci ze jak bylam w 4 moesiacu ciazy i moalam taki katar ze wymiotowalam to lelarz rowniez zapisal mi steryd do nosa.Mnie jakos nie przeraza to.W koncu musze im ufac
oo, to nie wiedziałam, ze w ciazy tez je zapisuja. No widzisz, to ja jakas dziwna 😅.
Zmieniajac temat. Moj maly do tej pory nie miał problemów z przebieraniem sie, zmiana pieluchy. Teraz od czasu jak jest chory to nie idzie zmienic mu pieluchy. Krzyczy, przekreca sie, placze. Jakby ktos mu krzywde robil. Zmiana związana z wiekiem czy choroba? Mialyscie tak? No nie idzie go przebrac bez walki 🤦‍♀️

reklama
oo, to nie wiedziałam, ze w ciazy tez je zapisuja. No widzisz, to ja jakas dziwna 😅.
Zmieniajac temat. Moj maly do tej pory nie miał problemów z przebieraniem sie, zmiana pieluchy. Teraz od czasu jak jest chory to nie idzie zmienic mu pieluchy. Krzyczy, przekreca sie, placze. Jakby ktos mu krzywde robil. Zmiana związana z wiekiem czy choroba? Mialyscie tak? No nie idzie go przebrac bez walki 🤦‍♀️
Mój jak zaczął sie rzucać na przewijaku jak wsza, to kupiłam taki przewijak w kształcie łódeczki. Z niego było mu trudniej się przekręcić. I do teraz z niego korzystamy ale do ręki musi być obowiązkowo jakaś zabawka lub dziwna rzecz, np tubka od kremu czy pompka do balonów 😜

Mój jak zaczął sie rzucać na przewijaku jak wsza, to kupiłam taki przewijak w kształcie łódeczki. Z niego było mu trudniej się przekręcić. I do teraz z niego korzystamy ale do ręki musi być obowiązkowo jakaś zabawka lub dziwna rzecz, np tubka od kremu czy pompka do balonów 😜
do reki to tak, od pewnego czasu musi cos byc. Im dziwniejsze i ciezsze tym lepsze 😅. Ale nie rzucal sie tak, a teraz to jakby cos w niego wstapilo. Wszystko na nie, nawet do krzeselka do jedzenia nie chciał usiąść na obiad 🤦‍♀️

Moja 2,5 roku pieluch nienawidzi pieluch ale sikac w nocnik to tez nie.Wiec...taki okres nie bedzie lepiej.U nas tez problem z nakladaniem bluzek

Ja na przewijaku noe przewijam od kiedy Misia skonczyla 6 moesiecy

taki wiek i prawdopodobnie to portwa 🤦🏻‍♀️ Ja zawsze bralam cokolwiek do reki krem, pilka, telefon cokolwiek i dawalam zeby sie zajela i skupila na tym, a ja wtedy przebieralam. Kilka razy uslyszalam, ze nie widzieli zeby ktos tak szybko pampa zmienial 😬😂😬

taki wiek i prawdopodobnie to portwa 🤦🏻‍♀️ Ja zawsze bralam cokolwiek do reki krem, pilka, telefon cokolwiek i dawalam zeby sie zajela i skupila na tym, a ja wtedy przebieralam. Kilka razy uslyszalam, ze nie widzieli zeby ktos tak szybko pampa zmienial 😬😂😬
ja tez sie mega spieszę 😂 do tej pory nie musialam wrzucac 5biegu ale chyba mamy zmiane 🤣

reklama
Do góry