reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Powiem Ci ze jak bylam w 4 moesiacu ciazy i moalam taki katar ze wymiotowalam to lelarz rowniez zapisal mi steryd do nosa.Mnie jakos nie przeraza to.W koncu musze im ufac
oo, to nie wiedziałam, ze w ciazy tez je zapisuja. No widzisz, to ja jakas dziwna 😅.
Zmieniajac temat. Moj maly do tej pory nie miał problemów z przebieraniem sie, zmiana pieluchy. Teraz od czasu jak jest chory to nie idzie zmienic mu pieluchy. Krzyczy, przekreca sie, placze. Jakby ktos mu krzywde robil. Zmiana związana z wiekiem czy choroba? Mialyscie tak? No nie idzie go przebrac bez walki 🤦‍♀️

reklama
oo, to nie wiedziałam, ze w ciazy tez je zapisuja. No widzisz, to ja jakas dziwna 😅.
Zmieniajac temat. Moj maly do tej pory nie miał problemów z przebieraniem sie, zmiana pieluchy. Teraz od czasu jak jest chory to nie idzie zmienic mu pieluchy. Krzyczy, przekreca sie, placze. Jakby ktos mu krzywde robil. Zmiana związana z wiekiem czy choroba? Mialyscie tak? No nie idzie go przebrac bez walki 🤦‍♀️
Mój jak zaczął sie rzucać na przewijaku jak wsza, to kupiłam taki przewijak w kształcie łódeczki. Z niego było mu trudniej się przekręcić. I do teraz z niego korzystamy ale do ręki musi być obowiązkowo jakaś zabawka lub dziwna rzecz, np tubka od kremu czy pompka do balonów 😜

Mój jak zaczął sie rzucać na przewijaku jak wsza, to kupiłam taki przewijak w kształcie łódeczki. Z niego było mu trudniej się przekręcić. I do teraz z niego korzystamy ale do ręki musi być obowiązkowo jakaś zabawka lub dziwna rzecz, np tubka od kremu czy pompka do balonów 😜
do reki to tak, od pewnego czasu musi cos byc. Im dziwniejsze i ciezsze tym lepsze 😅. Ale nie rzucal sie tak, a teraz to jakby cos w niego wstapilo. Wszystko na nie, nawet do krzeselka do jedzenia nie chciał usiąść na obiad 🤦‍♀️

Moja 2,5 roku pieluch nienawidzi pieluch ale sikac w nocnik to tez nie.Wiec...taki okres nie bedzie lepiej.U nas tez problem z nakladaniem bluzek

Ja na przewijaku noe przewijam od kiedy Misia skonczyla 6 moesiecy

taki wiek i prawdopodobnie to portwa 🤦🏻‍♀️ Ja zawsze bralam cokolwiek do reki krem, pilka, telefon cokolwiek i dawalam zeby sie zajela i skupila na tym, a ja wtedy przebieralam. Kilka razy uslyszalam, ze nie widzieli zeby ktos tak szybko pampa zmienial 😬😂😬

taki wiek i prawdopodobnie to portwa 🤦🏻‍♀️ Ja zawsze bralam cokolwiek do reki krem, pilka, telefon cokolwiek i dawalam zeby sie zajela i skupila na tym, a ja wtedy przebieralam. Kilka razy uslyszalam, ze nie widzieli zeby ktos tak szybko pampa zmienial 😬😂😬
ja tez sie mega spieszę 😂 do tej pory nie musialam wrzucac 5biegu ale chyba mamy zmiane 🤣

reklama
Do góry