reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

no to ciekawe jak u nas będzie. Ja mam wracac w styczniu...
Juz myslalam, ze mu przechodzi. W sumie zapisalam go dzis do lekarza bo chcialam, zeby go osluchala bo troche kaszle. No i coz.. stwierdzila, ze zapalenie krtani i dala Nebbud, jakis steryd :/ szczerze mowiac nie jestem zachwycona bo on jeszcze maluszek ale moze mam jakies starodawne myslenie ale steryd mnie przeraza. Mialyscie go?
Ja miałam nebbud i berodual jak mały złapał w bodajże 7 miesiącu zapalenie krtani. Prseszlo po 2-3 dniach. Ja też staram się unikać takich ciezkich lekow ale jak trzeba to trzeba. Zawsze pytam lekarza czy to konieczne czy można leczyć czymś łagodniejszym

reklama
to u nas bolu gardla chyba nie ma. Je normalnie wiec chyba nic go nie boli. U nas problemem jest kaszel taki szczekajacy :(
Tak, Kajtek też miał właśnie taki Kassel i pani doktor powiedziała że tu konieczny jest steryd. A jak będzie Ci dusił w nocy to zawinąć w kołdrę i na dwor pooddychać. Ewentualnie niech oddycha powietrzem z zamrazalnika

no będę musiala choc pewnie swoje powie na temat zlobka i chorob ;) i mojej checi powrotu do pracy..
To mnie pocieszylas :) moze i mojemu sie spodoba. Bo na razie to slabo ale tez tylko tydzień na razie bylismy. W pt nie chcial wyjsc z domu 🙈
Teściowej nie skomentuje bo mnie szlag trafia🤦‍♀️. Powiedz jej tylko, że nawet jak teraz nie oddasz małego do żłobka, to w przedszkolu będziesz tak czy siak, będziesz bujała sie z takimi samymi chorobami. Musi po prostu przejść przez te choroby, czy teraz czy pozniej🤷‍♀️

no to ciekawe jak u nas będzie. Ja mam wracac w styczniu...
Juz myslalam, ze mu przechodzi. W sumie zapisalam go dzis do lekarza bo chcialam, zeby go osluchala bo troche kaszle. No i coz.. stwierdzila, ze zapalenie krtani i dala Nebbud, jakis steryd :/ szczerze mowiac nie jestem zachwycona bo on jeszcze maluszek ale moze mam jakies starodawne myslenie ale steryd mnie przeraza. Mialyscie go?
Michalina jiz jak moala jakoes 5 moesiecy jiz miala zaposany steryd do inhalacji.Pozniej jiz przeszla 2 zapalenie oskrzeli i za kazdym razem.steryd

Ja miałam nebbud i berodual jak mały złapał w bodajże 7 miesiącu zapalenie krtani. Prseszlo po 2-3 dniach. Ja też staram się unikać takich ciezkich lekow ale jak trzeba to trzeba. Zawsze pytam lekarza czy to konieczne czy można leczyć czymś łagodniejszym
wlasnie pytalam ale twierdzila, ze tylko to da rade. U nas nie bylo dusznosci i wcale tego kaszlu az tak duzo nie było ale podalam mu dzis ten nebbud. Jak ma to sie przerodzic w cos gorszego to wole nie ryzykowac. Poczytałam w necie i wygląda, ze na krtan tylko sterydy.

Teściowej nie skomentuje bo mnie szlag trafia🤦‍♀️. Powiedz jej tylko, że nawet jak teraz nie oddasz małego do żłobka, to w przedszkolu będziesz tak czy siak, będziesz bujała sie z takimi samymi chorobami. Musi po prostu przejść przez te choroby, czy teraz czy pozniej🤷‍♀️
ona i tak wie lepiej 🤪. A ja nie musze przeciez isc do pracy bo mamy pieniadze bo maz zarabia 🤦‍♀️. No i oczywiście ona BARDZIEJ NIZ MY przeżywa ten zlobek...

Michalina jiz jak moala jakoes 5 moesiecy jiz miala zaposany steryd do inhalacji.Pozniej jiz przeszla 2 zapalenie oskrzeli i za kazdym razem.steryd
wyglada, ze teraz na chore drogi oddechowe sterydy zapisuja. Ja nigdy nie bralam, stad moze tez strach ;) dla mnie to na rowni z antybiotykiem a moze i gorsze bo nazwa nie zachwyca ;)

reklama
wyglada, ze teraz na chore drogi oddechowe sterydy zapisuja. Ja nigdy nie bralam, stad moze tez strach ;) dla mnie to na rowni z antybiotykiem a moze i gorsze bo nazwa nie zachwyca ;)
Powiem Ci ze jak bylam w 4 moesiacu ciazy i moalam taki katar ze wymiotowalam to lelarz rowniez zapisal mi steryd do nosa.Mnie jakos nie przeraza to.W koncu musze im ufac

Do góry