reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nieagatka, ty niby taka wredna i be, a tu na fotce taka milusia i ładniusia😍.
Jedna pobudka, łoooot?😱. Zadro😵‍💫. U mnoe jak sa 3, to znaczy że to była ta dobra noc🤦‍♀️😂😂
kochana przypomne Ci tylko: poltora roku pobek srednio 10 kazdej nocy, kolejne poltora srednio 5 pobudek kazdej nocy. Wiec k*urwa - zasluzylam na te jedna pobudke po 3 latach 😂🤣😂🤣
A co do foty - pozory myla 😂😂 wredna jestem niezmiennie 😬😆🤣

Jak wstaje więcej na 4 razy to już jakby mój mózg tego nie rejestrował🙈🙈.
Szogun się zrobił mobilny to nocki dramat. Co on tam w tym łóżeczku wyczynia na śpiocha to można by film nakręcić. I zaczął spać na brzuchu co nie.Powiem trochę budzi mój strach. Od 2.dni śpi z nami bo budzi się co godzinę, półtora A ja wtedy jestem nieprzytomna. Mam nadzieję że to skok rozwojowy ,bo lubię swoje miejsce w łóżku;)
Szkoła dla.3 latkow jak ma 18 to się wtedy już mówi Pani Psor ;).
Że żłobka I to fakt na osiedlowym najbliżej domu mamy 830 miejsce. 🙈

poerwsza ciaza bez problemow - super spokojne dziecko, druga ciaza z pewnymi problemami - dziecko szogun do potegi 🤦🏻‍♀️🤣
U mnoe tez ciaza z ciaglymi objawami i ogolnoe ciaza dla mnoe to hard core.Dzoecko...szatan🤦‍♀️
Zauwazylam ze Miska wscieka soe bardzo jak jestesmy wszyscy tzn.tata jest w domu.Nie dosc ze poposowa leci to ciagle z byle ppwodu placz,zlosc na mnoe.chyba chce tak swoja uwage zwrocic w koerunku taty.Bo ona jak sie budzi to poerwsze slowo"tatko".

Trzeba w ciąży jakiś papier złożyć że się kobieta deklaruje na jakiś macierzyński?Coś słyszałam że takiego jest... chyba muszę się przejść do kochanej instytucji...

macierzynski trwa tylko 16tyg z czego 6tyg przed porodem go zaczynasz (jeśli jesteś na chorobowym) albo jesli pracujesz masz do wyboru albo 6 albo 4tyg przed porodem przejęć na macierzynski. I potem 10tyg po porodzie. I powrót do pracy
piszesz o pl ?? bo już się gubie?? :D

Jak wstaje więcej na 4 razy to już jakby mój mózg tego nie rejestrował🙈🙈.
Szogun się zrobił mobilny to nocki dramat. Co on tam w tym łóżeczku wyczynia na śpiocha to można by film nakręcić. I zaczął spać na brzuchu co nie.Powiem trochę budzi mój strach. Od 2.dni śpi z nami bo budzi się co godzinę, półtora A ja wtedy jestem nieprzytomna. Mam nadzieję że to skok rozwojowy ,bo lubię swoje miejsce w łóżku;)
Szkoła dla.3 latkow jak ma 18 to się wtedy już mówi Pani Psor ;).
Że żłobka I to fakt na osiedlowym najbliżej domu mamy 830 miejsce. 🙈
kwestia nazewnictwa o rozwiazan systemowych, nazywa sie szkola, a jest to po prostu etap przedszkolny, najczesciej montesori, z ta roznica, ze kazdy 3 latek ma pewne miejsce w panstwowej szkole, mozesz ofkors wybrac prywatna, ale jelsi chcesz - miejsce w panstwowej masz. Wiec wg mnie mega rozwiazanie.

reklama
kwestia nazewnictwa o rozwiazan systemowych, nazywa sie szkola, a jest to po prostu etap przedszkolny, najczesciej montesori, z ta roznica, ze kazdy 3 latek ma pewne miejsce w panstwowej szkole, mozesz ofkors wybrac prywatna, ale jelsi chcesz - miejsce w panstwowej masz. Wiec wg mnie mega rozwiazanie.
No u nas system chory.
Niewiem.jakie znajomości trzeba posiadać żeby się do państwowego żłobka dostać w Trójmieście.
Trzeba mieć chyba zdjęcie z papieżem 🙈🙈. A prywatne to koszt około 1500 PLN i więcej.

Do góry