reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ja moge sie pochwalic, ze po „jedynie” 3 latach doczekalam sie nocy z jedna pobudka 😬😬 A tak to nuda, moje baby juz duze, wiec zaczyna byc widac swiatlo w tunelu i zmeczenie fizyczne zastepuja klotnie nastolatkopodobne 🤣
A jak Ty sie masz? Co to za fantastyczne wiesci? Na jakim etapie jestes?
Nieagatka, ty niby taka wredna i be, a tu na fotce taka milusia i ładniusia😍.
Jedna pobudka, łoooot?😱. Zadro😵‍💫. U mnoe jak sa 3, to znaczy że to była ta dobra noc🤦‍♀️😂😂

U mnie się to sprawdziło. Ciąża bezobjawową, a w domu biega ave satan🤦‍♀️🙆‍♀️😂
Myślałam, że sie myle 😵‍💫🫣🫣

Znów ja mamie wszystkie narządy obijałam rączkami i nóżkami i miała ze mną spokój. Dało mi sie puzzle, lale i dziecka nie ma godzinami :D Jadłam na śpiocha i gites ;)

Mam nadzieje, że to prucie się na żądanie nie trwa co 2 h :baffled::baffled:

Myślałam, że sie myle 😵‍💫🫣🫣

Znów ja mamie wszystkie narządy obijałam rączkami i nóżkami i miała ze mną spokój. Dało mi sie puzzle, lale i dziecka nie ma godzinami :D Jadłam na śpiocha i gites ;)

Mam nadzieje, że to prucie się na żądanie nie trwa co 2 h :baffled::baffled:
u mnie tez ciaza bezproblemowa i bezobjawowa, noce przespane a mały to szatan i maminsynek - czasem mam wrażenie Ze mimo ze pępowina odcięta 2 razy to i tak trzyma 🤦🏻‍♀️nie chce się bawić tylko robi wszystko ze mną

u mnie tez ciaza bezproblemowa i bezobjawowa, noce przespane a mały to szatan i maminsynek - czasem mam wrażenie Ze mimo ze pępowina odcięta 2 razy to i tak trzyma 🤦🏻‍♀️nie chce się bawić tylko robi wszystko ze mną
To raczej naturalne zachowanie. Dziecko przebywa głównie z rodzicami i uważa to za norme. A biedne mamy nawet siusiu spokojnie nie zrobią ;)

Myśle, że każde dziecko ma swoje etapy i trzeba ten też przetrwać - jakoś ;) Jeszcze zatęsknisz za przytulaskami jak pójdzie do szkoły i ciągle koledzy i koledzy :p :p

To raczej naturalne zachowanie. Dziecko przebywa głównie z rodzicami i uważa to za norme. A biedne mamy nawet siusiu spokojnie nie zrobią ;)

Myśle, że każde dziecko ma swoje etapy i trzeba ten też przetrwać - jakoś ;) Jeszcze zatęsknisz za przytulaskami jak pójdzie do szkoły i ciągle koledzy i koledzy :p :p
No już za rok zaczyna szkole - w Holandii od 4 roku życia a skonczyl 3, wróciłam do pracy jak mial 10 miesiecy i poszedł do opiekunki jak miał trochę więcej jak rok. Tylko niestety praca na 3 zmiany spowodowała ze czasem nie widzi mnie kilka dni w tyg bo wracam jak śpi. I tu pojawia się mocna tęsknota bo tata to nie mama.

reklama
Do góry