No siedzimy tu sobie po cichutku. Ale coś ostatnio gadka sie nie klei. Chyba kazda sobie rzepkę skrobieO kurczaczek
Ile tu nicków znanych mi... To tu się ukryłyście "łajzy"
Jak fajnie Was widzieć
@nieagatka
@fredka84
@Caro♤♤♤♤
Co tam u was kochane??
Mówicie tysiąc stron do nadrobienia? Ta jasne... Mam czas ha ha!
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Spokojna ciąża teraz to potem będę miała jedno robiące za dwójke
Nieagatka, ty niby taka wredna i be, a tu na fotce taka milusia i ładniusia.ja moge sie pochwalic, ze po „jedynie” 3 latach doczekalam sie nocy z jedna pobudka A tak to nuda, moje baby juz duze, wiec zaczyna byc widac swiatlo w tunelu i zmeczenie fizyczne zastepuja klotnie nastolatkopodobne
A jak Ty sie masz? Co to za fantastyczne wiesci? Na jakim etapie jestes?
Jedna pobudka, łoooot?. Zadro. U mnoe jak sa 3, to znaczy że to była ta dobra noc
U mnie się to sprawdziło. Ciąża bezobjawowa, a teraz w domu biega ave satanSpokojna ciąża teraz to potem będę miała jedno robiące za dwójke
Wesoła_Aga
Myślałam, że sie myleU mnie się to sprawdziło. Ciąża bezobjawową, a w domu biega ave satan
Znów ja mamie wszystkie narządy obijałam rączkami i nóżkami i miała ze mną spokój. Dało mi sie puzzle, lale i dziecka nie ma godzinami Jadłam na śpiocha i gites
Mam nadzieje, że to prucie się na żądanie nie trwa co 2 h
Artemida90
u mnie tez ciaza bezproblemowa i bezobjawowa, noce przespane a mały to szatan i maminsynek - czasem mam wrażenie Ze mimo ze pępowina odcięta 2 razy to i tak trzyma nie chce się bawić tylko robi wszystko ze mnąMyślałam, że sie myle
Znów ja mamie wszystkie narządy obijałam rączkami i nóżkami i miała ze mną spokój. Dało mi sie puzzle, lale i dziecka nie ma godzinami Jadłam na śpiocha i gites
Mam nadzieje, że to prucie się na żądanie nie trwa co 2 h
Wesoła_Aga
To raczej naturalne zachowanie. Dziecko przebywa głównie z rodzicami i uważa to za norme. A biedne mamy nawet siusiu spokojnie nie zrobiąu mnie tez ciaza bezproblemowa i bezobjawowa, noce przespane a mały to szatan i maminsynek - czasem mam wrażenie Ze mimo ze pępowina odcięta 2 razy to i tak trzyma nie chce się bawić tylko robi wszystko ze mną
Myśle, że każde dziecko ma swoje etapy i trzeba ten też przetrwać - jakoś Jeszcze zatęsknisz za przytulaskami jak pójdzie do szkoły i ciągle koledzy i koledzy
Artemida90
No już za rok zaczyna szkole - w Holandii od 4 roku życia a skonczyl 3, wróciłam do pracy jak mial 10 miesiecy i poszedł do opiekunki jak miał trochę więcej jak rok. Tylko niestety praca na 3 zmiany spowodowała ze czasem nie widzi mnie kilka dni w tyg bo wracam jak śpi. I tu pojawia się mocna tęsknota bo tata to nie mama.To raczej naturalne zachowanie. Dziecko przebywa głównie z rodzicami i uważa to za norme. A biedne mamy nawet siusiu spokojnie nie zrobią
Myśle, że każde dziecko ma swoje etapy i trzeba ten też przetrwać - jakoś Jeszcze zatęsknisz za przytulaskami jak pójdzie do szkoły i ciągle koledzy i koledzy
reklama
Wesoła_Aga
Jejku strasznie wcześnie ta szkoła...