reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Właśnie kasze z owocami jemy. Najlepsze awokado z bananem. Do treningu gryzienia kupiłam takie rollsy szpinakowe, truskawkowe., trzeba się napracować żeby do niech się dobrać;), ale nie tych kawałków się boję. Ostatnio koleżanka dzwoniła po karetkę bo jej synek się zadławił w wieku mojego synka ;( . Na szczęście wszystko dobrze się skończyło . Na razie daje tak jak.mowisz małe kawałeczki np makaronu że szpinakiem. Rozdrobnione widelcem nie blendowane.
Ale po tej akcji znajomej to boję się mu jeszcze dać np banana w całości albo w łódce.
flipsy kukurydziane dostał. Jedzeniowo dobrze sobie z nimi radził ale na chwilę odłożylam bo raz wszystko mu się do podniebienia przykleiło taki wielki kawał zobaczyłam przy przebieraniu. Strach myśleć co by było gdyby ta gula flipsów się odkleiła i spłynęła do gardła😱.
a czym sie zadlawil? Najniebezpieczniejsze jest jablko, chleb i winogrona czy orzechy. Banan czy flips to sie rozousci, nie zrobi krzywdy, problemem sa rzeczy twarde, ktorych np w palcach nie rozgnieciesz. Dziecko bedzie sie krztusic, bo tylko tak uczy sie radzic sobie z kawalkami, trzeba byc czujnym i spokojnym no i madrze podawac te kawalki.

reklama
O kurczaczek
Ile tu nicków znanych mi... To tu się ukryłyście "łajzy" :D :D

Jak fajnie Was widzieć

@nieagatka
@fredka84
@Caro♤♤♤♤

😍😍

Co tam u was kochane??
Mówicie tysiąc stron do nadrobienia? Ta jasne... Mam czas ha ha!
ja moge sie pochwalic, ze po „jedynie” 3 latach doczekalam sie nocy z jedna pobudka 😬😬 A tak to nuda, moje baby juz duze, wiec zaczyna byc widac swiatlo w tunelu i zmeczenie fizyczne zastepuja klotnie nastolatkopodobne 🤣
A jak Ty sie masz? Co to za fantastyczne wiesci? Na jakim etapie jestes?

Ostatnia edycja:
ja moge sie pochwalic, ze po „jedynie” 3 latach doczekalam sie nocy z jedna pobudka 😬😬 A tak to nuda, moje baby juz duze, wiec zaczyna byc widac swiatlo w tunelu i zmeczenie fizyczne zastepuja klotnie nastolatkopodobne 🤣
A jak Ty sie masz? Co to za fantastyczne wiesci? Na jakim etapie jestes?
Faktycznie już duże dziewczyny o jacie kręce! :eek: Jakie ładniutkie;) Oh ile serc złamanych będzie oj oj....

Ja dopiero w 10 tc także długa droga jeszcze ;)

O kurczaczek
Ile tu nicków znanych mi... To tu się ukryłyście "łajzy" :D :D

Jak fajnie Was widzieć

@nieagatka
@fredka84
@Caro♤♤♤♤

😍😍

Co tam u was kochane??
Mówicie tysiąc stron do nadrobienia? Ta jasne... Mam czas ha ha!
Leci powoli . Mały rośnie szybko. Za szybko.
Aktualnie ma.etap mamozy ( czy to nie za szybko ??)
Najlepiej robić wszystko na mnie. Nocki dramat. Niechce spać w łóżeczku. Mam nadzieję że to skok i przejdzie.
A jak Ty się czujesz ?? Jesteś już na L4 ??

Leci powoli . Mały rośnie szybko. Za szybko.
Aktualnie ma.etap mamozy ( czy to nie za szybko ??)
Najlepiej robić wszystko na mnie. Nocki dramat. Niechce spać w łóżeczku. Mam nadzieję że to skok i przejdzie.
A jak Ty się czujesz ?? Jesteś już na L4 ??
Tak jestem na L4 i się leniuchuje.
Brak objawów ciąży. Także mam farcik.

reklama
Do góry