Skad ja to znamNo gdzie 10. Mam ok 120km chyba. Ale ja więcej z Kajtkiem niż 10 nie ujade bo kuwa jest padaczka w aucie
reklama
Zapraszam do Wawy dam namiaryTo super ze masz takiego lekarza . Gdzie takich szukać, gdzieeeee. U nas tacy wygineli
U nas dyrektorka w zlobku powiedziala stanowczo-katar to choroba-wiec tak 100lat za Murzynamimoze trzeba zaczac dodawac takie komentarze do relacji to sie skoczy pieprzenie. I moze trEba usiadomic, ze katar to nie choroba, widocznie cywilizacja nie dotarla i nie wiedza…
nieagatka
Fanka BB :)
prosze Cie -U nas dyrektorka w zlobku powiedziala stanowczo-katar to choroba-wiec tak 100lat za Murzynami
Czy Ty tam nie placisz 2k miesiecznie? I z katarem chca Cie do domu wyslac!?! Serio dla mnie to jest takas abstrakcja.
Moja siostra jak mała ma katar dostaje zdjęcia małej z gilem i sms ,ze ma ja odegrać.prosze Cie -
Czy Ty tam nie placisz 2k miesiecznie? I z katarem chca Cie do domu wyslac!?! Serio dla mnie to jest takas abstrakcja.
Śmiałam się, że jej album na.te gilowe zdjecia kupię i małej pamiątkę zrobimy..
Żłobek koszt 1700
Teraz juz noe place od wrzesnia Misoa chodzi do prywatnego z dofinansowaniem czyli tylko za obiady place.Ale tam gdzie placilam ponad 2 kola to tez panie gadaly ze z katarem.a ja tylko jak zielony lecial strumieniami to w domu zostawialam a tak to wysylalam mialam to gdzies.prosze Cie -
nieagatka
dla mnie prosta sprawa - jestem w pracy, wyjde jak bede mogla i wychodze 30min wczesniej, a dziecko w zlobku zostaje. Bez jaj.Moja siostra jak mała ma katar dostaje zdjęcia małej z gilem i sms ,ze ma ja odegrać.
Śmiałam się, że jej album na.te gilowe zdjecia kupię i małej pamiątkę zrobimy..
Żłobek koszt 1700
nieagatka
a tak, pisalas o tym, ale zapomnialam.Teraz juz noe place od wrzesnia Misoa chodzi do prywatnego z dofinansowaniem czyli tylko za obiady place.Ale tam gdzie placilam ponad 2 kola to tez panie gadaly ze z katarem.a ja tylko jak zielony lecial strumieniami to w domu zostawialam a tak to wysylalam mialam to gdzies.
Wiecie jakie jaja.Jeszcze niedawno pisalam o tym ze kolezanki to tk to tamto i nie ma soe z kim spotkac.I dzisiaj naposala do mnie moja licealna przyjaciolka.Stracilysmy kontakt jakos na 2 roku studiow nawet nie wiem o co poszlo okazalo sie ze mieszka niedaleko mojej ulocy bo w tej samej dzielnicy i naprawde rzut beretem.Umowilysmy sie na sobote u mnie bo z mim szatankiem nigdzie nie pojde bo nawet noe pogadamy.Wiem ze rozwiedziona jest i brak dzieci na pokladzie.Ale w szoku jestem i jestem taka podekscytowana
reklama
No super . Będę trzymać kciuki żebyście znów poczuły tego samego bluesaWiecie jakie jaja.Jeszcze niedawno pisalam o tym ze kolezanki to tk to tamto i nie ma soe z kim spotkac.I dzisiaj naposala do mnie moja licealna przyjaciolka.Stracilysmy kontakt jakos na 2 roku studiow nawet nie wiem o co poszlo okazalo sie ze mieszka niedaleko mojej ulocy bo w tej samej dzielnicy i naprawde rzut beretem.Umowilysmy sie na sobote u mnie bo z mim szatankiem nigdzie nie pojde bo nawet noe pogadamy.Wiem ze rozwiedziona jest i brak dzieci na pokladzie.Ale w szoku jestem i jestem taka podekscytowana