reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
prosze Cie -
Czy Ty tam nie placisz 2k miesiecznie? I z katarem chca Cie do domu wyslac!?! Serio dla mnie to jest takas abstrakcja.
Moja siostra jak mała ma katar dostaje zdjęcia małej z gilem i sms ,ze ma ja odegrać.
Śmiałam się, że jej album na.te gilowe zdjecia kupię i małej pamiątkę zrobimy.🤣🤣🤣.
Żłobek koszt 1700

prosze Cie -
Czy Ty tam nie placisz 2k miesiecznie? I z katarem chca Cie do domu wyslac!?! Serio dla mnie to jest takas abstrakcja.
Teraz juz noe place od wrzesnia Misoa chodzi do prywatnego z dofinansowaniem czyli tylko za obiady place.Ale tam gdzie placilam ponad 2 kola to tez panie gadaly ze z katarem.a ja tylko jak zielony lecial strumieniami to w domu zostawialam a tak to wysylalam mialam to gdzies.

Wiecie jakie jaja.Jeszcze niedawno pisalam o tym ze kolezanki to tk to tamto i nie ma soe z kim spotkac.I dzisiaj naposala do mnie moja licealna przyjaciolka.Stracilysmy kontakt jakos na 2 roku studiow nawet nie wiem o co poszlo🤷‍♀️ okazalo sie ze mieszka niedaleko mojej ulocy bo w tej samej dzielnicy i naprawde rzut beretem.Umowilysmy sie na sobote u mnie bo z mim szatankiem nigdzie nie pojde bo nawet noe pogadamy.Wiem ze rozwiedziona jest i brak dzieci na pokladzie.Ale w szoku jestem i jestem taka podekscytowana🤩

reklama
Wiecie jakie jaja.Jeszcze niedawno pisalam o tym ze kolezanki to tk to tamto i nie ma soe z kim spotkac.I dzisiaj naposala do mnie moja licealna przyjaciolka.Stracilysmy kontakt jakos na 2 roku studiow nawet nie wiem o co poszlo🤷‍♀️ okazalo sie ze mieszka niedaleko mojej ulocy bo w tej samej dzielnicy i naprawde rzut beretem.Umowilysmy sie na sobote u mnie bo z mim szatankiem nigdzie nie pojde bo nawet noe pogadamy.Wiem ze rozwiedziona jest i brak dzieci na pokladzie.Ale w szoku jestem i jestem taka podekscytowana🤩
No super 😊. Będę trzymać kciuki żebyście znów poczuły tego samego bluesa 😊

Do góry