reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ja sie spotykam z matkami. Z jednej i drugiej klasy. To sa nowe znajomosci z laskami w podobnej sutuacji i nie ma kwasu.
Moje przyjaciolki sa w Pl, maja po jednym odchowanym dziecku wiec tez troche inny swiat. Z nimi widuje sie raz w roku, ale kontakt mamy przez whatsappy i inne messengery.
Jak kolezanki sa niefajne to je zmien. Proste.
To sa.moje kplezanki z pracy,niektore moglyby byc prawie moimi matkami ale sa takie fajne nie gledzace.Jedna przyjaciolka w moim wieku ma 3 dzieci,jest w depresji,otworzyla swoj biznes i jest na skraju porzucenia meza wiec nie widzialysmy sie ponad rok,tylko telefonicznie a mieszkamy 5 km od siebie🥺 jedna ta od dzieciexych lat mieszka w Niemczech.A kolejna wlasnoe dziecie urodzila wiec dupa.Narazie nie znam matek ze zlobka bo wodzialysmy sie raz,chociaz mam ochpte do jednej naposac bo nasze corki bardzo sie polubily😁

Kajtek od jakiegoś czasu budzi się po 5 tej rano, więc na 6 tą to normalka dla niego😂. Oczywiście nawet już nie wspominam ile ma pobudek w nocy na ch.uj wie co🤦‍♀️
Moja dzis sie obudzila o 2 w nocy i chciala do bujaczka(nosidelko samochodowe-usypia w nim kolyszac sie).I tak spala w nim i nie potrzebowala mleka.Dopiero wstala o 6.30

To sa.moje kplezanki z pracy,niektore moglyby byc prawie moimi matkami ale sa takie fajne nie gledzace.Jedna przyjaciolka w moim wieku ma 3 dzieci,jest w depresji,otworzyla swoj biznes i jest na skraju porzucenia meza wiec nie widzialysmy sie ponad rok,tylko telefonicznie a mieszkamy 5 km od siebie🥺 jedna ta od dzieciexych lat mieszka w Niemczech.A kolejna wlasnoe dziecie urodzila wiec dupa.Narazie nie znam matek ze zlobka bo wodzialysmy sie raz,chociaz mam ochpte do jednej naposac bo nasze corki bardzo sie polubily😁
napisz do niej. Nic nie tracisz, a moze pyknie.

napisz do niej. Nic nie tracisz, a moze pyknie.
Heheh ta matka jest skarbnikiem w 3 zlobkowej i jiz mnie szukala na fb i posala do mojego meza hehehhe a ja z jej mezem juz rozmawialam chociaz on to jakos zagramaniczny i nie zna za bardzo polskiego🤣🤣ale corecke maja slodka i jak ona widzi sie z moja na przystanku to normalnoe patrza na siebie i sie usmiechaja ciagle.A moja tylko Gaja Gaja Gaja😅

reklama
Do góry