Dobrze ze jestesA jaka mysl przewodnoa roczku?Co na prezent roczkowy wymysliliscie?Ja też jestem. U nas przygotowania do roczku
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
nie mamy jeszcze ulubionych bohaterów, więc robimy urodziny kolorowe bajkowe. Mam w planach dekoracje z kolorowych balonów, girlandy kolorowe, z psim patrolem i jakimiś zwierzątkami. Tort pieke sama, dekoracje planuje: droga z samochodami i różnymi zwierzątkami. Tak żeby wyglądało, że samochody jadą a różne zwierzątka typu krówka, miś stoją obok.Dobrze ze jestesA jaka mysl przewodnoa roczku?Co na prezent roczkowy wymysliliscie?
Jeśli chodzi o prezenty to od nas nie przewiduje nic (co chwile coś mu kupuje ). A od gości dostanie piankowy plac zabaw, tablicę manipulacyjną i konika na biegunach.
margaretka89
Cześć, ja tu na wątku pisałam bardzo niewiele, ale niektórzy mnie może kojarzą z wątku o in vitro. Pisałam tam ostatnio, jakie u mnie nowiny, a jak ktoś nie wchodzi to napiszę Wam też tu. Urodziłam niedawno córeczkę z transferu mojego drugiego zarodka 3bc z szóstej doby, w który chyba mało kto wierzył, że może dać ciążę córeczka nazywa się Weronika tym sposobem z dwóch komórek, z których powstało dwa zarodki mam dwoje dzieci. A chciałam odwoływać punkcję, która mi je dała, bo przy takiej ilości komórek wszystko wydawało się bez sensu. Z pierwszego transferu mam synka, który ma już trochę ponad 1,5 roku i (nie) chodzi do żłobka, bo jest wiecznie chory poza tym, że wymiękam od tych wszystkich chorób to jest wszystko super. PozdrawiamyCo tu taka cisza?czy jest tu jeszcze ktos?
Sama robisz taki tprt?!szacunnie mamy jeszcze ulubionych bohaterów, więc robimy urodziny kolorowe bajkowe. Mam w planach dekoracje z kolorowych balonów, girlandy kolorowe, z psim patrolem i jakimiś zwierzątkami. Tort pieke sama, dekoracje planuje: droga z samochodami i różnymi zwierzątkami. Tak żeby wyglądało, że samochody jadą a różne zwierzątka typu krówka, miś stoją obok.
Jeśli chodzi o prezenty to od nas nie przewiduje nic (co chwile coś mu kupuje ). A od gości dostanie piankowy plac zabaw, tablicę manipulacyjną i konika na biegunach.
Fajny pomysl bo dziecko zaczyna miec swoich ulubionych bohaterow czy zwierzatka jakos od 1,5 roku.U nas rzadza koty o PepaChociaz koty sa number 1
Orchidea33
tak mam juz kupione figurki i wizje w glowie ciekawa jestem jak to wyjdzie.Sama robisz taki tprt?!szacun
Fajny pomysl bo dziecko zaczyna miec swoich ulubionych bohaterow czy zwierzatka jakos od 1,5 roku.U nas rzadza koty o PepaChociaz koty sa number 1
My mamy sporo wykluczen wiec tort musi byc bezglutenowy weganski bez niektorych owocow .
My kicie kocie i pucia lubimy ale chyba nie az tak, zeby na urodziny miec taka dekoracje
Gratulacje! Widzisz, a u mnie z zadnego takiego zarodka nie bylo ciąży. A wiem ze jedna znajoma ma blizniaki z dwoch zarodkow 4cc. I ja tym zylam ze i z moich cos bedzie. Ale tak jak Ty po jednej ciazy (naturalnej) bede miec drugie dzieciatko w odstepie 1,5 roku (druga ciaza tez juz szybko zaskoczyla niewiarygodnie).Cześć, ja tu na wątku pisałam bardzo niewiele, ale niektórzy mnie może kojarzą z wątku o in vitro. Pisałam tam ostatnio, jakie u mnie nowiny, a jak ktoś nie wchodzi to napiszę Wam też tu. Urodziłam niedawno córeczkę z transferu mojego drugiego zarodka 3bc z szóstej doby, w który chyba mało kto wierzył, że może dać ciążę córeczka nazywa się Weronika tym sposobem z dwóch komórek, z których powstało dwa zarodki mam dwoje dzieci. A chciałam odwoływać punkcję, która mi je dała, bo przy takiej ilości komórek wszystko wydawało się bez sensu. Z pierwszego transferu mam synka, który ma już trochę ponad 1,5 roku i (nie) chodzi do żłobka, bo jest wiecznie chory poza tym, że wymiękam od tych wszystkich chorób to jest wszystko super. Pozdrawiamy
Jak sobie dajesz radę z dwojką?
U mnie też nudyja jestem ale nie mam za bardzo o czym pisać
A kiedy dokładnie impreza?nie mamy jeszcze ulubionych bohaterów, więc robimy urodziny kolorowe bajkowe. Mam w planach dekoracje z kolorowych balonów, girlandy kolorowe, z psim patrolem i jakimiś zwierzątkami. Tort pieke sama, dekoracje planuje: droga z samochodami i różnymi zwierzątkami. Tak żeby wyglądało, że samochody jadą a różne zwierzątka typu krówka, miś stoją obok.
Czyli jednak cuda się zdarzają . Imię po prostu cuuuuudoooooo. Też mam tak na imię . To ile corcia już ma?Cześć, ja tu na wątku pisałam bardzo niewiele, ale niektórzy mnie może kojarzą z wątku o in vitro. Pisałam tam ostatnio, jakie u mnie nowiny, a jak ktoś nie wchodzi to napiszę Wam też tu. Urodziłam niedawno córeczkę z transferu mojego drugiego zarodka 3bc z szóstej doby, w który chyba mało kto wierzył, że może dać ciążę córeczka nazywa się Weronika tym sposobem z dwóch komórek, z których powstało dwa zarodki mam dwoje dzieci. A chciałam odwoływać punkcję, która mi je dała, bo przy takiej ilości komórek wszystko wydawało się bez sensu. Z pierwszego transferu mam synka, który ma już trochę ponad 1,5 roku i (nie) chodzi do żłobka, bo jest wiecznie chory poza tym, że wymiękam od tych wszystkich chorób to jest wszystko super. Pozdrawiamy
Ogarniasz to jakoś?
reklama
Orchidea33
urodziny w czw, impreza w ndA kiedy dokładnie impreza?