co Ty u nas jak dasz z katarem to odrazu relacja na FB idzie że dzieci z katarem zostają w domuej ale to mogą być objawy zabkowania, nasz tez miał odparzenia na dupie, katar….u nas nie do pomyślenia zostawić dziecko w domu bo ma katar…
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Bożeco Ty u nas jak dasz z katarem to odrazu relacja na FB idzie że dzieci z katarem zostają w domu
Z Kajtkiem 10 km w samochodzie to jak podróż na Marsano nie narzekaj do mnie masz prawie blisko
No mówię Ci u nas o wszystko jest relacja na FB . Szkoda że nie dodała że Werkę mi odparzyli
Tylko 10km macie do siebiezazdroZ Kajtkiem 10 km w samochodzie to jak podróż na Marsa
Melduje ze wrocilam od lekarza wszystko wyczyszczone piekne itpNawet jestem po owulacji-jak cudny doktorek stwoerdzil zakonczyla sie wczoraj.Dostalam recepte roczna na anty bo spytal czy planujemy ja ze nieeeee
Wogole jakbym mogla to bym co tydzien przychodzila do noego uwielbiam go i noe chodzi mi o fizycznosc ale o jego jako lekarza.Kobieta jest tak zaopiekowana i taka sie u niego czuje jakby byla najwazniejsza pacjentka.Powiedzialam mu ze wiecej go nie polece bo pozniej nie mozna sie na wizyte umowic.zaczal sie smiac i powiedzial ze dla jego pacjentek to zawsze sie znajdzie termin wystarczy ze napisze do niego smsaJak go nie uwielbiac
Wogole jakbym mogla to bym co tydzien przychodzila do noego uwielbiam go i noe chodzi mi o fizycznosc ale o jego jako lekarza.Kobieta jest tak zaopiekowana i taka sie u niego czuje jakby byla najwazniejsza pacjentka.Powiedzialam mu ze wiecej go nie polece bo pozniej nie mozna sie na wizyte umowic.zaczal sie smiac i powiedzial ze dla jego pacjentek to zawsze sie znajdzie termin wystarczy ze napisze do niego smsaJak go nie uwielbiac
No gdzie 10. Mam ok 120km chyba. Ale ja więcej z Kajtkiem niż 10 nie ujade bo kuwa jest padaczka w aucieTylko 10km macie do siebiezazdro
To super ze masz takiego lekarza . Gdzie takich szukać, gdzieeeee. U nas tacy wygineliMelduje ze wrocilam od lekarza wszystko wyczyszczone piekne itpNawet jestem po owulacji-jak cudny doktorek stwoerdzil zakonczyla sie wczoraj.Dostalam recepte roczna na anty bo spytal czy planujemy ja ze nieeeee
nieagatka
moze trzeba zaczac dodawac takie komentarze do relacji to sie skoczy pieprzenie. I moze trEba usiadomic, ze katar to nie choroba, widocznie cywilizacja nie dotarla i nie wiedza…No mówię Ci u nas o wszystko jest relacja na FB . Szkoda że nie dodała że Werkę mi odparzyli
reklama
nieagatka
planuj wycieczke ok 12h to padnie w aucie i z glowyNo gdzie 10. Mam ok 120km chyba. Ale ja więcej z Kajtkiem niż 10 nie ujade bo kuwa jest padaczka w aucie