reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

no wiesz
Ona tez najchetniej przed tv i bajki czy inny yt. Ale codziennie oprocz 1,5h na podworku w szkole biore je na godzine przynajnjiej na plac zabaw.
No i wkrecila sie we wrotki, drugi rok bedzie jedzic i jej sie podoba.
A teraz ten tenis… Musze pomedytowac choc juz usyszalam, ze jak jej nie zapisze to ucieknie z domu… 6lat ma 🤦🏻‍♀️ Otwarlam jej drzwi i zapytalam uprzejmie czy chce kanapke na droge czy tylko kopa 🤪🤪
Walizkę jej kup 🤣🤣

reklama
Popalić nie ale chce być ciągle przy mamusi 🤣.
Chyba skok rozwojowy mamy kolejny, bo żyć beze mnie nie może. Czasem jest ciezko. Na szczęście brud z domu nie ucieknie 🤣🤣🤣.
Ogólnie mały jest bardzo kochany ( póki co )
, pogodny i kontaktowy.
A jak u was ? Jak się czujesz ??
Gruba już??
Mam pytanko . Mały ma 6.5 miesiąca . Sam nie siada ale trzyma się już bardzo sztywno i pcha się do siedzenia. Kiedy przerzucałyście maluchy do spacerówki?? Gondola u nas już trochę przyciasna. Czy na krótki spacer można przerzucić do spacerówki oczywiście na płasko? Jakie jest wasze zdanie ?
u nas tez nie miescil sie do gondoli. Ja dalam go do spacerowki. Czytalam na forach fizjo, ze mozna do spacerowki na płasko jak nie siedzi.

Chyba skok rozwojowy mamy kolejny, bo żyć beze mnie nie może. Czasem jest ciezko. Na szczęście brud z domu nie ucieknie 🤣🤣🤣.
, pogodny i kontaktowy.
Gruba już??
Mam pytanko . Mały ma 6.5 miesiąca . Sam nie siada ale trzyma się już bardzo sztywno i pcha się do siedzenia. Kiedy przerzucałyście maluchy do spacerówki?? Gondola u nas już trochę przyciasna. Czy na krótki spacer można przerzucić do spacerówki oczywiście na płasko? Jakie jest wasze zdanie ?
oj pewnie skok…
Oj jakie to mądre - musze zapisac drukowanymi😄😄😄 dzieki! Brud nie ucieka😆

Ja (nie najmadrzejszy podrecznik o wychowaniu dzieci, ale ja matka swojego dziecka😂 ) dalam corke w takiej sytuacji w spacerowke z wkladka dla bobasa - pozycja byla horyzontalna ale pod pupe byla wkladka. Od 5 miesiaca chyba juz tak jezdzilysmy i tez jeszcze sama nie siadala.

Ja ok! kilka dni bez wymiotow wiec progres. 18 tydzien zaczelismy. Leci mega szybko. Brzuszek jest ale nie jakos kosmiczny… no i waga jeszcze stoi (spadla 2 kg od zajscia przez jadłowstręt). Jest lepiej:) synuś rośnie❤️

, pogodny i kontaktowy.
Gruba już??
Ja przeszlam na spacerówkę z przymusu bo mały zaczynał sie z gondoli wychylać. Woziłam prawie na plasko. Mial wtedy ponad 6 miesięcy

oj pewnie skok…
Oj jakie to mądre - musze zapisac drukowanymi😄😄😄 dzieki! Brud nie ucieka😆

Ja (nie najmadrzejszy podrecznik o wychowaniu dzieci, ale ja matka swojego dziecka😂 ) dalam corke w takiej sytuacji w spacerowke z wkladka dla bobasa - pozycja byla horyzontalna ale pod pupe byla wkladka. Od 5 miesiaca chyba juz tak jezdzilysmy i tez jeszcze sama nie siadala.

Ja ok! kilka dni bez wymiotow wiec progres. 18 tydzien zaczelismy. Leci mega szybko. Brzuszek jest ale nie jakos kosmiczny… no i waga jeszcze stoi (spadla 2 kg od zajscia przez jadłowstręt). Jest lepiej:) synuś rośnie❤️
Jemy dwójką kaszojadów ;)
Ja coraz częściej myślę o moim mrozem i. Jeden mi został. Ale jestem po Cc więc będę jeszcze czekać. No i taka mała różnica wieku to chyba by było dla mnie za dużo szczęścia na raz 🤣🤣

Jemy dwójką kaszojadów ;)
Ja coraz częściej myślę o moim mrozem i. Jeden mi został. Ale jestem po Cc więc będę jeszcze czekać. No i taka mała różnica wieku to chyba by było dla mnie za dużo szczęścia na raz 🤣🤣
Myśl kochana myśl, ja też mam jeszcze dwa😅 chyba rok musisz odczekać tak?
„starszy” kaszojad tylko mowi MNIAM
MNIAM i wszystko wsuwa juz:) zaraz kasze odejdą w niepamięć:)

Ja mam tu w okolicy sporo mamuś z 2 z takim odstępem. Dają radę;) i nie wyglądają jak bezdomne😂 (matki ofkors)😂 oczywiście komfort bylby wiekszy jakby sie mialo 10 lat na duze odstepy:) ale sie nie ma (ja)

no wiesz
Ona tez najchetniej przed tv i bajki czy inny yt. Ale codziennie oprocz 1,5h na podworku w szkole biore je na godzine przynajnjiej na plac zabaw.
No i wkrecila sie we wrotki, drugi rok bedzie jedzic i jej sie podoba.
A teraz ten tenis… Musze pomedytowac choc juz usyszalam, ze jak jej nie zapisze to ucieknie z domu… 6lat ma 🤦🏻‍♀️ Otwarlam jej drzwi i zapytalam uprzejmie czy chce kanapke na droge czy tylko kopa 🤪🤪
pamiętam jak ja się wyprowadzałam w tym wieku plecak zapakowałam z dwa kółka wokół domu zrobiłam i wracałam hahahha

reklama
, pogodny i kontaktowy.
Gruba już??
Ja przeszlam jak Misia miala 5 miesiecy i jeszcze nie siedziala.Lezala plasko w spacerowce.W gondoli juz sie tak darla ze nie dalo sie z nia wychodzic.jak tylko przeszla do spacerowki przeszlo darcie

Do góry