reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ciesze sie ze mnie rozumiesz.Bo mozna byloby pomyslec ze czegp ja chce.Inne dziewczyny wszystko by daly za ciaze a ja nie potrafie sie cieszyc.Ja musze sie oswoic.Moj maz to samo.Pamoetam jak bylo z ciaza z Misia jak sie cieszylismy a tu jakas lipa😪
ja dwa razy podeszlam do pelnej procedury, tak bardzo chcialam byc matka i to dwa razy. A teraz gdyby mi sie ciaza przydazyla to bylaby masakra. Nikomu nic do tego ani nikt nie ma prawa tego oceniac.
Dlatego ja zawsze pisalam, ze zazdrosc czy zlosc na kobiety w ciazy jak nam sie bie udawalo nie jest fajna, bo nie jestesmy na ich miejscu ani w ich glowach…
I od jakiegos czasu tez powtarzam - dopiero odkad mam dzieic rozumiem osoby, ktore decyduja sie ich nie miec.

reklama
ja dwa razy podeszlam do pelnej procedury, tak bardzo chcialam byc matka i to dwa razy. A teraz gdyby mi sie ciaza przydazyla to bylaby masakra. Nikomu nic do tego ani nikt nie ma prawa tego oceniac.
Dlatego ja zawsze pisalam, ze zazdrosc czy zlosc na kobiety w ciazy jak nam sie bie udawalo nie jest fajna, bo nie jestesmy na ich miejscu ani w ich glowach…
I od jakiegos czasu tez powtarzam - dopiero odkad mam dzieic rozumiem osoby, ktore decyduja sie ich nie miec.
Jak to dobrze ze mam tu Was.Nikomu jeszcze nic nie mowilam.Mamie powiem jak juz bedzie serduszko w pracy tez,bo mam cudowna kierowniczke i nie chce jej oszukiwac i stawiac w glupiej sytuacji za jakis czas.Brzuch za chwile i tak bedzie widac bo jakos tak szybko juz wystartowal.I dzis jak lekarz zapytal mbie ile waze to az mi sie glupio zrobilo bo przed pierwsza ciaza bylo jakies 10kg mniej🥴

Jak to dobrze ze mam tu Was.Nikomu jeszcze nic nie mowilam.Mamie powiem jak juz bedzie serduszko w pracy tez,bo mam cudowna kierowniczke i nie chce jej oszukiwac i stawiac w glupiej sytuacji za jakis czas.Brzuch za chwile i tak bedzie widac bo jakos tak szybko juz wystartowal.I dzis jak lekarz zapytal mbie ile waze to az mi sie glupio zrobilo bo przed pierwsza ciaza bylo jakies 10kg mniej🥴
Gratulacje;)
Teraz dużo kobiet to Wogóle decyduje się na dziecko koło 40 więc tu nie ma.dramtu.
Ja bym chciała jeszcze jedno ale napewno nie teraz. Czasami mi jest ciężko jedne ogarnąć. Niewiem jak.babeczki sobie dają radę z dwójką albo trójką dzieci. Podziwiam . Organizacja Level hard. Może Wogóle nie śpią🤔🤔.
Tym bardziej , że jakoś mało mam pomocy że.strony męża. Ostatnio trochę się poprawił , ale czy,na długo. 🤔🤔.

Hehehe powiedzial ze jak beda blizniaki wyjezdza do Niemiec z Miska wiec nie pomylilas sie za duzo 🤣🤣🤣
jakby byly blizniaki to nawet ja bym sie wyprowadzila 🤣 Mam w pracy typa - poltoraroczne dziecko i ciaza, jak sie okazalo - blizniacza. Obecnie 3 latka i 2x poltoraczniaki. I co? Zostawiaja je pod opieka prawie 80letniej babci 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ I nie widza w tym problemu mimo ze ja otwarcie powiedzialam mu, ze to znecanie sie nad kobieta…

reklama
jakby byly blizniaki to nawet ja bym sie wyprowadzila 🤣 Mam w pracy typa - poltoraroczne dziecko i ciaza, jak sie okazalo - blizniacza. Obecnie 3 latka i 2x poltoraczniaki. I co? Zostawiaja je pod opieka prawie 80letniej babci 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ I nie widza w tym problemu mimo ze ja otwarcie powiedzialam mu, ze to znecanie sie nad kobieta…
To babcia musi mieć moc 😱😱

Do góry