reklama
Powodzenia. Dawaj znać jakie tam wyszły kwiatkiAle mam stresa zaraz wychodze po cichu z roboty do lekarza.Tak sie boje co sie tam kryje.Oby jakis pojedynczy lobuz.
motylek24
Fanka BB :)
Co ja czytam ciąża. Super gratulacjeAle mam stresa zaraz wychodze po cichu z roboty do lekarza.Tak sie boje co sie tam kryje.Oby jakis pojedynczy lobuz.
O jaaacie!!! Hahaha to trzymamy kciuki!!!Bety nie rpbilam,jutro mam lekarza.Zrobilam drugi test i dwie krechy jak ta lala.
Czuje sie tak super ze szok.W pierwszej od samego poczatku czulam sie jak strawione a tu jakby nigdy nic.Jak tak dalej bedzie to nawet chce pracowac do konca litopada.
Tetaz tylko trzymajcie kciuki zeby ciaza byla pojedyncza-moj tesc jest z blizniakow
Powodzenia na wizycie!!! Niech bedzie wszystko super!Ale mam stresa zaraz wychodze po cichu z roboty do lekarza.Tak sie boje co sie tam kryje.Oby jakis pojedynczy lobuz.
U mnie brzuszek w sumie nie tak szybko bo wymioty i schudlam. A cycki po karmieniu dramat. Powoli sie odbijają ale odstawilam kp 3 miesiace temu zaledwieJutro ide do mojego ulubionego gina.A no gdyby nie brak okresu i te dwiw krechy to bym nie powiedziala ze jestem w ciazu.Czuje sie super,tylko nie wiem czy to mozliwe ale mam wtazenie ze brzuch juz mi urosl-podobno w kolejnych ciunzach szybciej rosnie.No i cycki sa meeega wielkie
nieagatka
Fanka BB :)
daj znac. Ale jajka Mialam napisac znowu pieluchy, ale u Ciebie to bedzie z jednych w drugie plynnieAle mam stresa zaraz wychodze po cichu z roboty do lekarza.Tak sie boje co sie tam kryje.Oby jakis pojedynczy lobuz.
Najs
Oj tak jeszcze z jednych pieluch nie wyszlam a w drugie wchodze hehejedaj znac. Ale jajka Mialam napisac znowu pieluchy, ale u Ciebie to bedzie z jednych w drugie plynnie
Najs
reklama
Porobilo sieCo ja czytam ciąża. Super gratulacje