reklama
Bedzie bedzie! Czyli jedno jajko niespodzianka!!Jest pecherzyk z cialkiem zoltym brak keszcze serca.za 2 tyg.kolekne usg i powinno juz byc serduszko jak nie bedzoe np to lipa
No to trzymamy kciuki za serduszkoJest pecherzyk z cialkiem zoltym brak keszcze serca.za 2 tyg.kolekne usg i powinno juz byc serduszko jak nie bedzoe np to lipa
nieagatka
Fanka BB :)
ale cieszysz sie czy na razie niebardzo?Jest pecherzyk z cialkiem zoltym brak keszcze serca.za 2 tyg.kolekne usg i powinno juz byc serduszko jak nie bedzoe np to lipa
No nic, czekamy w takim razie 2tyg jak na szpilkach na rozwoj akcji
Sama nie wiem.Chcialam byc jeszcze w coazy i chcialam rodzenstwo dla Misi.Ale mam 40 lat i bede rodzic w wieku 41 i tego sie boje.No i moja praca...tak mi teraz dobrze a noe wiem co bedzie za 2 lata.Wiem ze to nie jest wazne ale jakos nie umiem sie cieszyc chociaz chce.ale cieszysz sie czy na razie niebardzo?
No nic, czekamy w takim razie 2tyg jak na szpilkach na rozwoj akcji
Dobrze ze jedno heheheBedzie bedzie! Czyli jedno jajko niespodzianka!!
nieagatka
Fanka BB :)
rozumiem, juz sobie w glowie poukladalas, ze wiecej dzieci miec nie bedziesz wiec to duze zaskoczenie. Rozumiem tez niepokoj zwiazany z wiekiem, choc pewnie bardziej z faktem ze to ciaza w pl - bo wiek jak na np nasze standardy jest calkiem okSama nie wiem.Chcialam byc jeszcze w coazy i chcialam rodzenstwo dla Misi.Ale mam 40 lat i bede rodzic w wieku 41 i tego sie boje.No i moja praca...tak mi teraz dobrze a noe wiem co bedzie za 2 lata.Wiem ze to nie jest wazne ale jakos nie umiem sie cieszyc chociaz chce.
Z drugiej strony pomysl jak bardzo chcialas rodzenstwa dla Miski…
No nic, na razie na spokojnie, daj sobie czas na oswojenie sie. Wszytsko co czujesz jest normalne i zrozumiale.
Spoko, wiem o czym piszesz. I w zupełności rozumiem twoje uczucia.Sama nie wiem.Chcialam byc jeszcze w coazy i chcialam rodzenstwo dla Misi.Ale mam 40 lat i bede rodzic w wieku 41 i tego sie boje.No i moja praca...tak mi teraz dobrze a noe wiem co bedzie za 2 lata.Wiem ze to nie jest wazne ale jakos nie umiem sie cieszyc chociaz chce.
Teraz po prostu musisz sie oswoić z sytuacją
Ciesze sie ze mnie rozumiesz.Bo mozna byloby pomyslec ze czegp ja chce.Inne dziewczyny wszystko by daly za ciaze a ja nie potrafie sie cieszyc.Ja musze sie oswoic.Moj maz to samo.Pamoetam jak bylo z ciaza z Misia jak sie cieszylismy a tu jakas liparozumiem, juz sobie w glowie poukladalas, ze wiecej dzieci miec nie bedziesz wiec to duze zaskoczenie. Rozumiem tez niepokoj zwiazany z wiekiem, choc pewnie bardziej z faktem ze to ciaza w pl - bo wiek jak na np nasze standardy jest calkiem ok
Z drugiej strony pomysl jak bardzo chcialas rodzenstwa dla Miski…
No nic, na razie na spokojnie, daj sobie czas na oswojenie sie. Wszytsko co czujesz jest normalne i zrozumiale.
reklama
Spoko, wiem o czym piszesz. I w zupełności rozumiem twoje uczucia.
Teraz po prostu musisz sie oswoić z sytuacją