reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ale cieszysz sie czy na razie niebardzo?
No nic, czekamy w takim razie 2tyg jak na szpilkach na rozwoj akcji 😁
Sama nie wiem.Chcialam byc jeszcze w coazy i chcialam rodzenstwo dla Misi.Ale mam 40 lat i bede rodzic w wieku 41 i tego sie boje.No i moja praca...tak mi teraz dobrze a noe wiem co bedzie za 2 lata.Wiem ze to nie jest wazne ale jakos nie umiem sie cieszyc chociaz chce.

Sama nie wiem.Chcialam byc jeszcze w coazy i chcialam rodzenstwo dla Misi.Ale mam 40 lat i bede rodzic w wieku 41 i tego sie boje.No i moja praca...tak mi teraz dobrze a noe wiem co bedzie za 2 lata.Wiem ze to nie jest wazne ale jakos nie umiem sie cieszyc chociaz chce.
rozumiem, juz sobie w glowie poukladalas, ze wiecej dzieci miec nie bedziesz wiec to duze zaskoczenie. Rozumiem tez niepokoj zwiazany z wiekiem, choc pewnie bardziej z faktem ze to ciaza w pl - bo wiek jak na np nasze standardy jest calkiem ok 😉
Z drugiej strony pomysl jak bardzo chcialas rodzenstwa dla Miski…
No nic, na razie na spokojnie, daj sobie czas na oswojenie sie. Wszytsko co czujesz jest normalne i zrozumiale.

Spoko, wiem o czym piszesz. I w zupełności rozumiem twoje uczucia❤️.
Teraz po prostu musisz sie oswoić z sytuacją

rozumiem, juz sobie w glowie poukladalas, ze wiecej dzieci miec nie bedziesz wiec to duze zaskoczenie. Rozumiem tez niepokoj zwiazany z wiekiem, choc pewnie bardziej z faktem ze to ciaza w pl - bo wiek jak na np nasze standardy jest calkiem ok 😉
Z drugiej strony pomysl jak bardzo chcialas rodzenstwa dla Miski…
No nic, na razie na spokojnie, daj sobie czas na oswojenie sie. Wszytsko co czujesz jest normalne i zrozumiale.
Ciesze sie ze mnie rozumiesz.Bo mozna byloby pomyslec ze czegp ja chce.Inne dziewczyny wszystko by daly za ciaze a ja nie potrafie sie cieszyc.Ja musze sie oswoic.Moj maz to samo.Pamoetam jak bylo z ciaza z Misia jak sie cieszylismy a tu jakas lipa😪

reklama
Do góry