A jak nie chcesz zamrażać pieniędzy to kumpela niedawno mu pokazala że można płacić PayPo. Musisz założyć tam konto, nabrać rzeczy np do 1000zł (taki limit jest na początku), a potem placisz tylko za to co zostawisz sobieRaz byłam z synusiem kupić mu buty w sklepie stacjonarnym i powiedziałam sobie nigdy więcej od tego czasu tylko przez internet kupuję większy wybór na spokojnie można obejrzeć, często promocje no i spokój przy przymierzaniuowszem na jakiś czas "zamrażam pieniadze" i później 3/4 odsyłam ale i tak mi to pasuje dużo bardziej niż poprzednią opcja
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
udaje sie przezyc dzieki szantazowi. Jedziemy na zakupy spozywcze i maja jasno powiedziane, jak bedzie ok i dadza matce kupic co jest do kupienia to na koncu idziemy po cos dla nich. Wiec powiedmzy na przedostatnim etapie jak juz prawie wszytsko mam w wozku idziemy na slodkosci, cos sobie wybieraja jakies jajko czy inny szit i tym sposobem udaje sie ogarnac. Potem maja powiedziane ze jak wszytsko spakuje do toreb to w aucie dostana to co kupily. I taadaaaam - matka roku = szantaz + slodyczeChyle czola Ty tez masz masz jak je nazywasz-Szoguny
Artemida90
Ja z moim jeździłam od samego początku na zakupy weekendowe, tzn raz w tyg zakupy na cały tydzień zwykle w piątki, mały teraz umie się zachować w sklepie i nie ucieka, albo ładnie idzie za rękę albo siedzi w wózku zakupowym bo jeszcze zakres wagi pozwala na to. Tylko raz się zdarzyło ze mi uciekł jak wracaliśmy do auta na parkingu ale miał taka pogadankę ze już tego nie robi. A ja jestem spokojna. Jeśli chodzi o buty to jest luz blues bo on lubi obuwie, wręcz kocha i mógłby siedzieć i przymierzać.
Niedługo mama
A tak wiem o takiej możliwości ale w sumie nie korzystam bo te zwroty są tak szybko obsługiwane że bardzo szybko te pieniądze wracająA jak nie chcesz zamrażać pieniędzy to kumpela niedawno mu pokazala że można płacić PayPo. Musisz założyć tam konto, nabrać rzeczy np do 1000zł (taki limit jest na początku), a potem placisz tylko za to co zostawisz sobie
Niedługo mama
A na spożywcze to też jeździmy razem póki co bez szantaży . Jedynie ubrania i buty przez internet ale sama w sumie też nie przepadam za bieganiem po galerii więc sobie też tak najczęściej kupujęudaje sie przezyc dzieki szantazowi. Jedziemy na zakupy spozywcze i maja jasno powiedziane, jak bedzie ok i dadza matce kupic co jest do kupienia to na koncu idziemy po cos dla nich. Wiec powiedmzy na przedostatnim etapie jak juz prawie wszytsko mam w wozku idziemy na slodkosci, cos sobie wybieraja jakies jajko czy inny szit i tym sposobem udaje sie ogarnac. Potem maja powiedziane ze jak wszytsko spakuje do toreb to w aucie dostana to co kupily. I taadaaaam - matka roku = szantaz + slodycze
Dobre u nas jeszcze za wczesnie.narazie jest tak:jak spokojnie dasz mamie cos zrobic-przewaznie obiad-to wlacze ci muu(czyli krowy-etap krow mamy obecnie).no narazie daje rade,gorzej jak akurat leci reklama to Miska przybiega prawie krzyczac ze muu nie maudaje sie przezyc dzieki szantazowi. Jedziemy na zakupy spozywcze i maja jasno powiedziane, jak bedzie ok i dadza matce kupic co jest do kupienia to na koncu idziemy po cos dla nich. Wiec powiedmzy na przedostatnim etapie jak juz prawie wszytsko mam w wozku idziemy na slodkosci, cos sobie wybieraja jakies jajko czy inny szit i tym sposobem udaje sie ogarnac. Potem maja powiedziane ze jak wszytsko spakuje do toreb to w aucie dostana to co kupily. I taadaaaam - matka roku = szantaz + slodycze
AlvaroOj tak , już mi w kręgosłupie strzela ciągle wmawiam sobie że to przez znieczulenie do CC
Kupując wózek miałam nadzieję że chociaż zimę przejeździć będzie mógł w gondoli ... Dodam że patrzyłam na największe gondole na rynku . I co ... Nie wiem czy do listopada w niej pojeździ
Bojku patrząc na mojego bombla dopiero widzę jak czas szybko płynie ... Za tydzień będzie miał miesiąc już a przecież dopiero co się urodził
Buziaki dla wszystkich forumowych ciotek
Cycuś mamusi ukochany
Zobacz załącznik 1555909
hahhaha chyba muszę Ci podać nr do mojej mamy żebyś zrobił jej wykład Werka ma 15 miesięcy a ona mi psuje głowę że już powinniśmy uczyćwg mnie 2 lata to sporo za wczesnie. U mnie obie odpieluchowane jak mialy 2 lata i 10 miesiescy i 2 lata i 11 miesiecy. U jednej 3 dni, u drugiej 10. Nie zdefydowalabym sie na odpieluchowanie dwulatka. Nie na moje nerwy.
Miłość po kresja Ci zaraz lajze dam Ty mendo
reklama
nieagatka
znam 7 latke z zaparciami leczonymi lekami i wizytami u paychologa. Skad sie wziely - za wczesne odpieluchowanie. Nie polecam. Opowiedz Mamie jak bedzie smecichahhaha chyba muszę Ci podać nr do mojej mamy żebyś zrobił jej wykład Werka ma 15 miesięcy a ona mi psuje głowę że już powinniśmy uczyć