reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

W przedszkolu dzieci fajnie sie rozwijaja :-)
Moj poszedl jako 2,5latek i byl z 3 latkami. Bywaly lepsze i gorsze dni, a jednak poszedl naprzod. Czasami zlobek nie pozwala rozwinac tak skrzydel jak przedszkole.
Tylko musicie byc odpieluchowani i wladac sztuccami samodzielnie. Reszta sie ulozy :-)
Mój mały to szatan więc na odpueluchowywaniu będę kuwa codziennie na relanium chyba 🤦‍♀️🙆‍♀️😂.
Właśnie jest problem w tym moim żłobku, że jest tylko jedna grupa. To zlobek prywatny ale malutki. Dzieci jest ok 15 a teraz w wieku Kajtka jest tylko trójka. I dlatego nie chcę żeby on potem był najstarszy i żeby siedzial z rocznymi dzieciakami.

reklama
jesli to przedszkole, ktore wymaga odpieluchowania to dla mnie juz odpada i czekalabym. Moj brat tez wlasnie odpieluchowauje na sile swojego niespelna dwuipollatka zeby poszedl do przedszkola. Wg mnie bez sensu. Mysle ze dwuipollatek jednak lepiej sie odnajduje w zlobku niz przedszkolu, a wymog odpieluchowania to dla mnie kosmos.
U nas wiocha więc wyboru z przedszkolem nie mam żadnego 🤷‍♀️. Zobaczę jak mały beds8e sie zachowywał w przyszłe wakacje i myślę że napewno spróbuję go odpieluchowac. Najwyżej jak się nie uda, to będzie dalej w żłobku

Tym bardziej nie na moje🤣
Ale zauwazylam -to z innej beczki a propo zachowania mojej cory-ze jak jestesmy w weekend same w domu to ona jest taka urocza-tfu tfu tfu juz pewnie ja zauroczylam JPDL🤦‍♀️🤦‍♀️-niz jak wraca po zlobku.Chyba ma tam za duzo bodzcow i odreagowuje po.Wiqdomo ze po jakims czasie sie uspokaja ale potrafi byc okrutna.Ostatnio wracalysmy autobusem a ona aie waciekla ze ja trzymam -ona siedzi na fotelu sama a ja obok a wiadomo jak kierowcy jezdza wiec ja podtrzymuje z przodu-ze zaczela sie drzec w autobusie bic mnie po twarzy.Ludzie az sie ogladali na nas bo wystep byl przedni🥴
Mnie parę dni temu Kajtek strzelił w twarz w Castoramie🥴. Pojechaliśmy wybrać płytki i wróciliśmy tylko z katalogiem bo nam ta szajba nie pozwoliła nawet dokładnie ich obejrzeć 🙆‍♀️. Wyrywał się z rąk, z wózka i spiwrdzielał nam po całym sklepie. Ale.mnoe nerwy brały, mówię ci🥴.
I tak sobie w takich chwilach myślę, że przecież to był najszybszy i najbystrsejszy plemnik, który przeszedł je.ba.ny labirynt dla plemników 🙆‍♀️😂😂

Mnie parę dni temu Kajtek strzelił w twarz w Castoramie🥴. Pojechaliśmy wybrać płytki i wróciliśmy tylko z katalogiem bo nam ta szajba nie pozwoliła nawet dokładnie ich obejrzeć 🙆‍♀️. Wyrywał się z rąk, z wózka i spiwrdzielał nam po całym sklepie. Ale.mnoe nerwy brały, mówię ci🥴.
I tak sobie w takich chwilach myślę, że przecież to był najszybszy i najbystrsejszy plemnik, który przeszedł je.ba.ny labirynt dla plemników 🙆‍♀️😂😂
Dlatego my staramy sie z nia nie chodzic po sklepach.Ostatnio kupowalismy jej buty i moj maz chcial zebym poszla sama a ja juz doswiadczona wiem ze to jest niemozliwe zebym sama jej kupila buty wiec bylo tak ja szukalam butow maz za nia biegal.a jak w koncu udalo sie jej zalozyc buty to jakby nowego pawera dostala i siuuuuu wybiegala ze sklepu🤦‍♀️

Dlatego my staramy sie z nia nie chodzic po sklepach.Ostatnio kupowalismy jej buty i moj maz chcial zebym poszla sama a ja juz doswiadczona wiem ze to jest niemozliwe zebym sama jej kupila buty wiec bylo tak ja szukalam butow maz za nia biegal.a jak w koncu udalo sie jej zalozyc buty to jakby nowego pawera dostala i siuuuuu wybiegala ze sklepu🤦‍♀️
ja chodze sama z dwojka 🤣🤣🤣
Bywalo grubo 🤣🤣🤣

reklama
Raz byłam z synusiem kupić mu buty w sklepie stacjonarnym i powiedziałam sobie nigdy więcej 🤣😉 od tego czasu tylko przez internet kupuję większy wybór na spokojnie można obejrzeć, często promocje no i spokój przy przymierzaniu🙏owszem na jakiś czas "zamrażam pieniadze" i później 3/4 odsyłam ale i tak mi to pasuje dużo bardziej niż poprzednią opcja😄

Do góry