reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wszyscy wycierali gluty w rękaw. Taki etap ;)
Ma już kumpli w żłobku??
Żeby w rekaw to pol biedy. On smarka sobie w dłoń i potem wszystko dotyka 😂
Super ze katar pomału przechodzi❤️. U takiego maluszka to masakra jest. Nas jakims cudem katar omijał jak Kajtus był taki malutki.
A kumpli ma dwóch w jego wieku. Jeden chodzący a drugi jeszcze nie. Reszta dzieci jest w wieku ponad 2 lata do trzech. Ale pani mówi że on sobie dobrze radzi❤️

To może wystaw mu namiot w ogrodzie ;)
Mrozów już nie ma ;)
No Kochana i tu się mylisz😂🤦‍♀️🤦‍♀️. Dziś u nas w nocy 0 stopni a wczoraj w dzień tylko 9 bylo. I taki cały tydzień ma być zimny🥶. My już zaliczyliśmy pierwsze przejażdżki rowerem🤩. Ale zesrana jechałam😅. Co chwila sie oglądałam czy mały siedzi w tym foteliku i czy mi nie wypada😅. Ale już zamówiłam lusterko do roweru i dzis ma przyjść.
A może ktoś się wypowiedzieć w sprawie fotelikow na rower? Lepszy montowany do ramy czy do bagażnika? Niby coś przeczytałam że do ramy bo wtedy amortyzacja jest🤔. Na razie mamy taki do bagażnika od siostry męża ale szukamy nowego bo ten styrany jest

Ja się cieszę że pracuję. Lubię swojq pracę to tęskniłam za dorosłymi ludźmi 😜. Kajtek ogólnie jest cały czas maruda nie z tej ziemi. A teraz wychodzą mu na raz 2 czwórki u góry i jedna trójka na dole, to sobie wyobraźcie co mam w chacie🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Najlepsze jest to, że jak jesteśmy na dworze to mu wszystkie choroby świata przechodzą i nic go nie boli😂
za chwile magiczny na wszytskie dolegliwosci bedzie plasterek. Polecam zawsze niec przy sobie (ja mam tez „magiczny” spray antyseptyczny 🤣- zalatwiaja kazda masakre 😁)
Boli brzuszek - chce plasterek, boli glowa- to samo, kiedys nawet chciala na zeba przyklejac 🤣

No faktycznie, w sklepie to jest różnie z klientami🤦‍♀️. Troje na dziesięciu normalnych a reszta to panicze z koziej du.py🤦‍♀️.
Dasz radę normalnue łyżką albo widelcem wymieszać. Ale żeby miksera nie mieć na chacie😱😂😂. A naleśniki jak robisz? A omlet?
Musse iść spać bo o 5.20 pobudka. Niby nie aż tak wcześnie, ale z piętnastoma pobudkami w ciągu nocy to kuźwa mega wcześnie 🤦‍♀️😂😂. Baj baj
o ja pitole, ale godzina na pobudke 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ srodek nocy 🤯🤣

No faktycznie, w sklepie to jest różnie z klientami🤦‍♀️. Troje na dziesięciu normalnych a reszta to panicze z koziej du.py🤦‍♀️.
Dasz radę normalnue łyżką albo widelcem wymieszać. Ale żeby miksera nie mieć na chacie😱😂😂. A naleśniki jak robisz? A omlet?
Musse iść spać bo o 5.20 pobudka. Niby nie aż tak wcześnie, ale z piętnastoma pobudkami w ciągu nocy to kuźwa mega wcześnie 🤦‍♀️😂😂. Baj baj
jeśli chodzi o pobudki.... na profilu insta whose your daddy jest idealne odzwierciedlenie 🤣

Załączniki

• 2ed1a730-e579-430d-9936-e6317468c2ff.jpeg
    2ed1a730-e579-430d-9936-e6317468c2ff.jpeg
    74,6 KB · Wyświetleń: 58
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry