reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My po kontroli u pediatry, osłuchowo czysto . Wyniki ok. Mamy dalej robić inhalacje.
Zaszczepiony 6w1. Hexacima, mam nadzieję że wszystko będzie ok. U was dzieciaki miały jakieś skutki uboczne ??

Szczepiłyscie dzieci dodatkowo Bexsero, szczepionka przeciw meningokokom ?? Jeśli tak to kiedy.

My po kontroli u pediatry, osłuchowo czysto . Wyniki ok. Mamy dalej robić inhalacje.
Zaszczepiony 6w1. Hexacima, mam nadzieję że wszystko będzie ok. U was dzieciaki miały jakieś skutki uboczne ??

Szczepiłyscie dzieci dodatkowo Bexsero, szczepionka przeciw meningokokom ?? Jeśli tak to kiedy.
dzis moze byc marudny, warto podac paracetamol bo nozka moze bolec. Innych skutow u nas nie bylo.
I ja boxero nie szczepilam. To jedyne szczepienie, ktorego moje nie maja.

U nas była lekka gorączka

Ku mamy katar u Werki w sumie od roczku pierwszy niby sama woda ale ciężko jej spać lekarz dał nasivin kids plus te plasterki aromactiv . One tak dają że cały blok będzie miał nozdrza przeczyszczone 😂

Ku mamy katar u Werki w sumie od roczku pierwszy niby sama woda ale ciężko jej spać lekarz dał nasivin kids plus te plasterki aromactiv . One tak dają że cały blok będzie miał nozdrza przeczyszczone 😂
Kajtek też osmarkany ze dwa miesiące🤦‍♀️. Raz mu więcej leci a raz mniej. A czasem to nawet trochę zielone. Czyli co to znaczy? To znaczy że dwa miesiące mam ciagle osmarkane spodnie w domu🤦‍♀️. Ale teraz mamy przełom... Mały nauczył się smarkać w swoją rękę i jak tak sobie nasmarka i nie zauważę, to wiadomo że gile są wszędzie, jprdl🤦‍♀️. A jak zauważę to skubany ucieka😂
Ostatnio zrobiłam mu te słynne placuszki bananowe. Oczywiście pogardził i na dodatek gdzie nasmarkal??? Kuwa w placka🤦‍♀️😂😂.
Ps placku pycha, zeżarłam wszystkie 😁. Są mokre, nie jakieś suszki😋

Kajtek też osmarkany ze dwa miesiące🤦‍♀️. Raz mu więcej leci a raz mniej. A czasem to nawet trochę zielone. Czyli co to znaczy? To znaczy że dwa miesiące mam ciagle osmarkane spodnie w domu🤦‍♀️. Ale teraz mamy przełom... Mały nauczył się smarkać w swoją rękę i jak tak sobie nasmarka i nie zauważę, to wiadomo że gile są wszędzie, jprdl🤦‍♀️. A jak zauważę to skubany ucieka😂
Ostatnio zrobiłam mu te słynne placuszki bananowe. Oczywiście pogardził i na dodatek gdzie nasmarkal??? Kuwa w placka🤦‍♀️😂😂.
o miałam prosić o przepis a podany jak na tacy 😂ku lekarza chyba zmienimy bo ten nasz rodzinny wypisał Werce jakieś większą dawkę dla 6 letniego dziecka a z tego co pamiętam Werka za dwa tygodnie kończy rok 😂no to chociaż masz dobrze bo smarka nie ważne gdzie ważne że oczyszcza nos hahahha no a że placek był najbliżej to co 🤷jprdl za dwa miesiące do roboty 🤦

reklama
ciekawe tylko czy na tej Wsi będzie taka mąka 😂

Do góry