reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
dobry kraj wybralam, tu zycie zaczyna sie najwczensiej o 8h. O 7h predzje znajdziesz otwarty bar zeby kawe wypic, niz piekarnie 🤣 Urzedy i szkoly od 9h00 😁
No jakbym pracowała w biurze to bym zaczynała od 8 prace. A ze pracuje na hali peodukcyjnej to zaczynam od 6, 14 i 22 w zależności od zmiany. Pewnie tez są u Was takie zawody.

Ja się cieszę że pracuję. Lubię swojq pracę to tęskniłam za dorosłymi ludźmi 😜. Kajtek ogólnie jest cały czas maruda nie z tej ziemi. A teraz wychodzą mu na raz 2 czwórki u góry i jedna trójka na dole, to sobie wyobraźcie co mam w chacie🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Najlepsze jest to, że jak jesteśmy na dworze to mu wszystkie choroby świata przechodzą i nic go nie boli😂
Oj to rrafily sie na marudy.Moja ma etap takie wycia z krzykiem ze juz maz ledwo wytrzymuje.Ale w noedziele jedziemy do moich rodzicow na majowke tam niech sie babcia cieszy wnuczka bede miala z bani.Moja na placu zabaw to caly dzien by spedzila i to bez jedzenia i picia a w domu to wyje i krzyczy.

reklama
No faktycznie, w sklepie to jest różnie z klientami🤦‍♀️. Troje na dziesięciu normalnych a reszta to panicze z koziej du.py🤦‍♀️.
Dasz radę normalnue łyżką albo widelcem wymieszać. Ale żeby miksera nie mieć na chacie😱😂😂. A naleśniki jak robisz? A omlet?
Musse iść spać bo o 5.20 pobudka. Niby nie aż tak wcześnie, ale z piętnastoma pobudkami w ciągu nocy to kuźwa mega wcześnie 🤦‍♀️😂😂. Baj baj
Ja ciasto na nalesniki ruzga trzepie zaden mikser-nigdy nie ma grudek😁

Do góry