reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wszyscy wycierali gluty w rękaw. Taki etap ;)
Ma już kumpli w żłobku??
Żeby w rekaw to pol biedy. On smarka sobie w dłoń i potem wszystko dotyka 😂
Super ze katar pomału przechodzi❤️. U takiego maluszka to masakra jest. Nas jakims cudem katar omijał jak Kajtus był taki malutki.
A kumpli ma dwóch w jego wieku. Jeden chodzący a drugi jeszcze nie. Reszta dzieci jest w wieku ponad 2 lata do trzech. Ale pani mówi że on sobie dobrze radzi❤️

To może wystaw mu namiot w ogrodzie ;)
Mrozów już nie ma ;)
No Kochana i tu się mylisz😂🤦‍♀️🤦‍♀️. Dziś u nas w nocy 0 stopni a wczoraj w dzień tylko 9 bylo. I taki cały tydzień ma być zimny🥶. My już zaliczyliśmy pierwsze przejażdżki rowerem🤩. Ale zesrana jechałam😅. Co chwila sie oglądałam czy mały siedzi w tym foteliku i czy mi nie wypada😅. Ale już zamówiłam lusterko do roweru i dzis ma przyjść.
A może ktoś się wypowiedzieć w sprawie fotelikow na rower? Lepszy montowany do ramy czy do bagażnika? Niby coś przeczytałam że do ramy bo wtedy amortyzacja jest🤔. Na razie mamy taki do bagażnika od siostry męża ale szukamy nowego bo ten styrany jest

Ja się cieszę że pracuję. Lubię swojq pracę to tęskniłam za dorosłymi ludźmi 😜. Kajtek ogólnie jest cały czas maruda nie z tej ziemi. A teraz wychodzą mu na raz 2 czwórki u góry i jedna trójka na dole, to sobie wyobraźcie co mam w chacie🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Najlepsze jest to, że jak jesteśmy na dworze to mu wszystkie choroby świata przechodzą i nic go nie boli😂
za chwile magiczny na wszytskie dolegliwosci bedzie plasterek. Polecam zawsze niec przy sobie (ja mam tez „magiczny” spray antyseptyczny 🤣- zalatwiaja kazda masakre 😁)
Boli brzuszek - chce plasterek, boli glowa- to samo, kiedys nawet chciala na zeba przyklejac 🤣

No faktycznie, w sklepie to jest różnie z klientami🤦‍♀️. Troje na dziesięciu normalnych a reszta to panicze z koziej du.py🤦‍♀️.
Dasz radę normalnue łyżką albo widelcem wymieszać. Ale żeby miksera nie mieć na chacie😱😂😂. A naleśniki jak robisz? A omlet?
Musse iść spać bo o 5.20 pobudka. Niby nie aż tak wcześnie, ale z piętnastoma pobudkami w ciągu nocy to kuźwa mega wcześnie 🤦‍♀️😂😂. Baj baj
o ja pitole, ale godzina na pobudke 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ srodek nocy 🤯🤣

No faktycznie, w sklepie to jest różnie z klientami🤦‍♀️. Troje na dziesięciu normalnych a reszta to panicze z koziej du.py🤦‍♀️.
Dasz radę normalnue łyżką albo widelcem wymieszać. Ale żeby miksera nie mieć na chacie😱😂😂. A naleśniki jak robisz? A omlet?
Musse iść spać bo o 5.20 pobudka. Niby nie aż tak wcześnie, ale z piętnastoma pobudkami w ciągu nocy to kuźwa mega wcześnie 🤦‍♀️😂😂. Baj baj
jeśli chodzi o pobudki.... na profilu insta whose your daddy jest idealne odzwierciedlenie 🤣

Załączniki

• 2ed1a730-e579-430d-9936-e6317468c2ff.jpeg
    2ed1a730-e579-430d-9936-e6317468c2ff.jpeg
    74,6 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry