Ja się cieszę że pracuję. Lubię swojq pracę to tęskniłam za dorosłymi ludźmi . Kajtek ogólnie jest cały czas maruda nie z tej ziemi. A teraz wychodzą mu na raz 2 czwórki u góry i jedna trójka na dole, to sobie wyobraźcie co mam w chacie. Najlepsze jest to, że jak jesteśmy na dworze to mu wszystkie choroby świata przechodzą i nic go nie bolio miałam prosić o przepis a podany jak na tacy ku lekarza chyba zmienimy bo ten nasz rodzinny wypisał Werce jakieś większą dawkę dla 6 letniego dziecka a z tego co pamiętam Werka za dwa tygodnie kończy rok no to chociaż masz dobrze bo smarka nie ważne gdzie ważne że oczyszcza nos hahahha no a że placek był najbliżej to co jprdl za dwa miesiące do roboty
reklama
Ja zrobiłam że zwykłej bo nie miałam. Ogólnie wszystko wrzuciłam do do miski i wymieszałam mikseremciekawe tylko czy na tej Wsi będzie taka mąka
no to dobrze że lubisz no ale biuro to nie market jajak dziś byłam dziś w tej przychodni i widziałam wszystkie te ryje kauflandoeskie czytaj dalej klientów to mi się flaki przewracały a jeszcze moje cygańskie dziecko wyciągało ręce do klientki no cóż miała kolczyki długie i paznokcie pomalowane na różne kolory to ta sroka poszła do niej no to rzeczywiście masz się jak tyle na raz idzieJa się cieszę że pracuję. Lubię swojq pracę to tęskniłam za dorosłymi ludźmi . Kajtek ogólnie jest cały czas maruda nie z tej ziemi. A teraz wychodzą mu na raz 2 czwórki u góry i jedna trójka na dole, to sobie wyobraźcie co mam w chacie. Najlepsze jest to, że jak jesteśmy na dworze to mu wszystkie choroby świata przechodzą i nic go nie boli
musi starczyć łyżka nie mam miksera bo ja pięć nie umiemJa zrobiłam że zwykłej bo nie miałam. Ogólnie wszystko wrzuciłam do do miski i wymieszałam mikserem
No faktycznie, w sklepie to jest różnie z klientami. Troje na dziesięciu normalnych a reszta to panicze z koziej du.py.musi starczyć łyżka nie mam miksera bo ja pięć nie umiem
Dasz radę normalnue łyżką albo widelcem wymieszać. Ale żeby miksera nie mieć na chacie. A naleśniki jak robisz? A omlet?
Musse iść spać bo o 5.20 pobudka. Niby nie aż tak wcześnie, ale z piętnastoma pobudkami w ciągu nocy to kuźwa mega wcześnie . Baj baj
hahahah omleta czy omletu nie robię a naleśniki raz na rok ale przeważnie idę na łatwiznę i biorę gotowe od mamy spokojnej nocyNo faktycznie, w sklepie to jest różnie z klientami. Troje na dziesięciu normalnych a reszta to panicze z koziej du.py.
Dasz radę normalnue łyżką albo widelcem wymieszać. Ale żeby miksera nie mieć na chacie. A naleśniki jak robisz? A omlet?
Musse iść spać bo o 5.20 pobudka. Niby nie aż tak wcześnie, ale z piętnastoma pobudkami w ciągu nocy to kuźwa mega wcześnie . Baj baj
No plastry mają mocKu mamy katar u Werki w sumie od roczku pierwszy niby sama woda ale ciężko jej spać lekarz dał nasivin kids plus te plasterki aromactiv . One tak dają że cały blok będzie miał nozdrza przeczyszczone
Oby szybko przeszło. Jak wodnisty to dobrze łatwo odciągnąć gluta .
My od 5 rano na inhalacjach ale chyba z dnia na dzień jest lepiej.
Wszyscy wycierali gluty w rękaw. Taki etapKajtek też osmarkany ze dwa miesiące. Raz mu więcej leci a raz mniej. A czasem to nawet trochę zielone. Czyli co to znaczy? To znaczy że dwa miesiące mam ciagle osmarkane spodnie w domu. Ale teraz mamy przełom... Mały nauczył się smarkać w swoją rękę i jak tak sobie nasmarka i nie zauważę, to wiadomo że gile są wszędzie, jprdl. A jak zauważę to skubany ucieka
Ostatnio zrobiłam mu te słynne placuszki bananowe. Oczywiście pogardził i na dodatek gdzie nasmarkal??? Kuwa w placka.
Ps placku pycha, zeżarłam wszystkie . Są mokre, nie jakieś suszki
Szybkie placki jogurtowe z bananem - Alaantkoweblw
Poranki bywają zwariowane, a te w tygodniu jeszcze pełne pośpiechu. I jak tu jeszcze ogarnąć wartościowe śniadanie? Mamy na to sposób- jogurtowe placki z bananem. Spróbuj- odmienią Twoje poranki.alaantkoweblw.pl
Ma już kumpli w żłobku??
Od dziś podobno zmieniają się przepisy dla rodziców. Ma być wydłużony urlop rodzicielski, ale szczegółów nie znam. Muszę się doinformowaćo miałam prosić o przepis a podany jak na tacy ku lekarza chyba zmienimy bo ten nasz rodzinny wypisał Werce jakieś większą dawkę dla 6 letniego dziecka a z tego co pamiętam Werka za dwa tygodnie kończy rok no to chociaż masz dobrze bo smarka nie ważne gdzie ważne że oczyszcza nos hahahha no a że placek był najbliżej to co jprdl za dwa miesiące do roboty
reklama
To może wystaw mu namiot w ogrodzieJa się cieszę że pracuję. Lubię swojq pracę to tęskniłam za dorosłymi ludźmi . Kajtek ogólnie jest cały czas maruda nie z tej ziemi. A teraz wychodzą mu na raz 2 czwórki u góry i jedna trójka na dole, to sobie wyobraźcie co mam w chacie. Najlepsze jest to, że jak jesteśmy na dworze to mu wszystkie choroby świata przechodzą i nic go nie boli
Mrozów już nie ma