ale błękitne oczy jak Werka moja no cóż przeznaczenieHello
Co ,,robita,,?
U nas nic nowego, mały osmarkany już ponad miesiąc, raz mniej raz więcej i tak samo jest z kaszlem. Dobrze ze chociaż syropy wciaga jak Reksio szynkę
Ostatni tydz8en to rozbieram go w żłobku, zakładam kapcie, stawiam na podłogę A mój Amigo sam sobie idzie żwawo na salę i nawet na mnie nie spojrzy .
I pierwszy raz zjadł piach ale mu ewidentnie nie smakował bo siedzial z wystawionym językiem i się darł
reklama
mam nadzieję że tym razem będzie ktoś ogarnięty w tym sklepie jak kupowaliśmy ten pierwszy to facet ze sklepu chodził z Grzeskiem do auta i tak dopasował fotelik że przyjechał po nas ze szpitala a fotelik nie pasował do bazy poprostu noł koments dobrze że można było wymienićNapewno najpierw musisz przymierzyć do auta. Mam dwa foteliki obrotowe, Baby safe Rodesian a drugi kupiłam od siostry, Nuna Rebl plus. Nuna jest dla mojego chudzielca trochę zbyt glęboka ale ma za to az 4 gwiazdki a Rodesian 3.
Kupiłam też online fotelik Graco turn2me, ale nie pasował do mojego auta i odesłałam. I źle mi się go obracało bo musialam wpychać rękę miedzy fotelik a kanapę jeśli chciałam go obrócić czego nie ma przy tych fotelikach, które teraz mam.
Artemida90
Fanka BB :)
my to po kupieniu jeszcze 3 razy sprawdziliśmy czy wszystko pasuje. Od razu zobaczyliśmy ze dali nam uszkodzone adaptery do nosidełka żeby do stelaża przymocować. A mój mąż być tak przejęty ze tydzień przed porodem już zamontował fotelik w baziemam nadzieję że tym razem będzie ktoś ogarnięty w tym sklepie jak kupowaliśmy ten pierwszy to facet ze sklepu chodził z Grzeskiem do auta i tak dopasował fotelik że przyjechał po nas ze szpitala a fotelik nie pasował do bazy poprostu noł koments dobrze że można było wymienić
Ale mialas przezycia. I jak mala wczoraj po żłobku? Już się lepiej czuje?O jaki prawdziwy Amigo
U nas jakis koszmar byl,mam nadzieje ze to juz konoec a mianowicie.W piatek odebralam markotna Miske ze zlobka z zaczerwienionymi oczami od placzu.Podobno bolal ja brzuszek-nie dala sie sie przewinac ani do brzuszka dotknac.temp.ponad 37-oczywoscie nikt po mnir nie zadzwonil a jak katar to pisza non stopWrocilysmy do domu ona placz,zjadla mleko i zasnela o 17.30 o tak juz spala do 22.wstala z goraczka i glodem.Dalam mleko i nurofen.Rano wstala o 8.30 normalnie jak zawsze bez goraczki po godzinie zasnela na jakies 3 godz.obudzila sie z goraczka i glodem.po nurofenie i mleku w ciagu 10min zasnela na jakies 2 kolejne godz.Wstal i juz bylo ok tylko nie miala apetytu nawet rosolku nie chciala.W niedziele ok tylko brak apetytu.W poniedzialek pomaszerowala do zlobka i bylo ok.Wrocilysmy i po jakiejs godz.zaczal sie placz z byle powodu no i jeczala am am czyli chce jesc.Dawalam wszystko a ona nic nie jadla troche mleka-ze 2 layki,2 gryzy parowki,lyzeczka jogurtu.w sumie cale zjadla.Po 21 poszla w koncu spac.o 22 budzi sie i chce jesc-zjadla niecala bitle.Po 1 w nocy zaczela sie wiercic u nas w lozku w koncu poplakiwanie.wzielam na rece-brak goraczki-a ona hlust wymioty i jeszcze.No coz zwymiotpwala dosc duzo i zasnela jak kamien.Zaczelam sprzatac wymioty i patrze a tam...kawalek folii Najpierw nie wiedzialam czy to z wymiotow czy moze na podlodze byla w sypialni.Ale wymioty mleczne byly tylko.Dzis zaczelam skladac puzle od piatku i stwierdzilam ze jednak zwymiotowala ta folie.Stad ten bol brzucha goraczka brak apetytu i zle samopoczucie.Kurcze musiala zjesc w zlobku ale podejrzewam ze z jakims jedzeniem bo ona nie ma tendencji jedzenia z ziemi takich niejedzowych rzeczy.
Masakra mam nadzieje ze dzis juz bedzie wszystko dobrze ze co bylo u niej w brzuszku to zwymiotowala.Dzis poszla do zlobka nikt nie pisze i nie dzwoni ze cos sie dzieje.
A gdzie @nieagatka?
W zlobku super zrobila tylko mega gigantyczna i mega smierdzacaAle mialas przezycia. I jak mala wczoraj po żłobku? Już się lepiej czuje?
W domu maruda ne z tej zimi.Nadal nie bardzo jadla chociaz w zlobie duzo zjadla.w domu wepchala w siebie sloiczek-bo tatus karmil w zabawny sposob-a pozniej zwymiotowala.No ale noc przeszla ok.nie moglam dobudzic do zlobka mimo ze zasnela o 20
Dzis maluje motyla w zlobku-pipetka wiec radosc niepojeta
nieagatka
Fanka BB :)
nie pytaj… Ja zapalenie pluc, a na drugim koncu swiata tata mial zawal. Mam zly czas ostatnio.A gdzie @nieagatka?
No ale juz wychodzimy na prosta oboje. Byle do przodu.
Oj wspolczuje.Bardzo to trudne kiedy chcialoby sie byc z rodzicem a tu nie dosc ze jestes tak daleko to jeszcze chora.Duzo zdrowkanie pytaj… Ja zapalenie pluc, a na drugim koncu swiata tata mial zawal. Mam zly czas ostatnio.
reklama
Kurcze, ale się narobiło . Trzymaj się bidulko i życzę dużo zdrówka dla tatynie pytaj… Ja zapalenie pluc, a na drugim koncu swiata tata mial zawal. Mam zly czas ostatnio.