reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Laski, kiedy wasze dzieci bawiły się w piaskownicy? Kajtek ma 14 miesięcy i sie zastanawiam czy nie kupić mu piaskownicy? Będzie się bawiły czy za maly?
Ogólnie to co mogę mu kupić z zabawek na dwor?
Ma na razie taki pojazd co go sobie wszędzie pcha, a jeszcze nie umie się odpychać nóżkami żeby samemu jeździć

Laski, kiedy wasze dzieci bawiły się w piaskownicy? Kajtek ma 14 miesięcy i sie zastanawiam czy nie kupić mu piaskownicy? Będzie się bawiły czy za maly?
Ma na razie taki pojazd co go sobie wszędzie pcha, a jeszcze nie umie się odpychać nóżkami żeby samemu jeździć
jasne ze bedzie sie bawil, zje z tone piasku, ale bedzie mial frajde 😁
Mi tu polecily dziewczyny kosiarke robiaca banki i mega sie sprawdzila w ogrodzie rodzicow w PL 😁
Kuchnia blotna tez moze za chwile go interesowac 🙂

jasne ze bedzie sie bawil, zje z tone piasku, ale bedzie mial frajde 😁
Mi tu polecily dziewczyny kosiarke robiaca banki i mega sie sprawdzila w ogrodzie rodzicow w PL 😁
Kuchnia blotna tez moze za chwile go interesowac 🙂
No to fajnie🙂. Teraz jest taka fajna z daszkiem w Lidlu.
Na te kuchnie to jeszcze za maly jest ale to do baniek super jest

Moja uwielbia.piach.poszlanpierwszy raz jak skonczyla 14miesiecy-zaczela chodzic bo wczesniej nie widzialam sensu bo my na plac zabaw chodzimy.i raz tylko piach sprobowala i wiecej nie bierze.z zabawek to zestaw chociaz najfajniejsze sa cudze zabawki🤣

Dziewczyny wiem że ten temat był wertowany z milion razy ale nie zbyt chce mi się czytać forum od początku istnienia 😂 jakie polecajki odnośnie fotelika samochodowego tego następnego 🤔

Dziewczyny wiem że ten temat był wertowany z milion razy ale nie zbyt chce mi się czytać forum od początku istnienia 😂 jakie polecajki odnośnie fotelika samochodowego tego następnego 🤔
britax dualfix m size. Obrotowy, boski.
Czego nie wybierzesz - bierz z testami adac, nie zwykly antymandat.
To fotelik na 3 lata, warto zainwestowac w bezpieczenstwo.

reklama
Do góry