Orchidea33
Fanka BB :)
dzieki po prostu on chce byc szybko duzy i je za kilka dzieciŁącze się w bólu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki po prostu on chce byc szybko duzy i je za kilka dzieciŁącze się w bólu
jasne ze bedzie sie bawil, zje z tone piasku, ale bedzie mial frajdeLaski, kiedy wasze dzieci bawiły się w piaskownicy? Kajtek ma 14 miesięcy i sie zastanawiam czy nie kupić mu piaskownicy? Będzie się bawiły czy za maly?
Ogólnie to co mogę mu kupić z zabawek na dwor?
Ma na razie taki pojazd co go sobie wszędzie pcha, a jeszcze nie umie się odpychać nóżkami żeby samemu jeździć
No to fajnie. Teraz jest taka fajna z daszkiem w Lidlu.jasne ze bedzie sie bawil, zje z tone piasku, ale bedzie mial frajde
Mi tu polecily dziewczyny kosiarke robiaca banki i mega sie sprawdzila w ogrodzie rodzicow w PL
Kuchnia blotna tez moze za chwile go interesowac
teraz za maly, ale w lipcu jak bedzie mial poltora roku to on juz sie spokojnie moze zwczac bawic kuchnia, u mnie w tym wieku obie lubily.No to fajnie. Teraz jest taka fajna z daszkiem w Lidlu.
Na te kuchnie to jeszcze za maly jest ale to do baniek super jest
Moja uwielbia.piach.poszlanpierwszy raz jak skonczyla 14miesiecy-zaczela chodzic bo wczesniej nie widzialam sensu bo my na plac zabaw chodzimy.i raz tylko piach sprobowala i wiecej nie bierze.z zabawek to zestaw chociaz najfajniejsze sa cudze zabawkiLaski, kiedy wasze dzieci bawiły się w piaskownicy? Kajtek ma 14 miesięcy i sie zastanawiam czy nie kupić mu piaskownicy? Będzie się bawiły czy za maly?
Ogólnie to co mogę mu kupić z zabawek na dwor?
Ma na razie taki pojazd co go sobie wszędzie pcha, a jeszcze nie umie się odpychać nóżkami żeby samemu jeździć
Ja mam foteliki GracoDziewczyny wiem że ten temat był wertowany z milion razy ale nie zbyt chce mi się czytać forum od początku istnienia jakie polecajki odnośnie fotelika samochodowego tego następnego
britax dualfix m size. Obrotowy, boski.Dziewczyny wiem że ten temat był wertowany z milion razy ale nie zbyt chce mi się czytać forum od początku istnienia jakie polecajki odnośnie fotelika samochodowego tego następnego
a no i przedeDziewczyny wiem że ten temat był wertowany z milion razy ale nie zbyt chce mi się czytać forum od początku istnienia jakie polecajki odnośnie fotelika samochodowego tego następnego