reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Laski, kiedy wasze dzieci bawiły się w piaskownicy? Kajtek ma 14 miesięcy i sie zastanawiam czy nie kupić mu piaskownicy? Będzie się bawiły czy za maly?
Ogólnie to co mogę mu kupić z zabawek na dwor?
Ma na razie taki pojazd co go sobie wszędzie pcha, a jeszcze nie umie się odpychać nóżkami żeby samemu jeździć

Laski, kiedy wasze dzieci bawiły się w piaskownicy? Kajtek ma 14 miesięcy i sie zastanawiam czy nie kupić mu piaskownicy? Będzie się bawiły czy za maly?
Ma na razie taki pojazd co go sobie wszędzie pcha, a jeszcze nie umie się odpychać nóżkami żeby samemu jeździć
jasne ze bedzie sie bawil, zje z tone piasku, ale bedzie mial frajde 😁
Mi tu polecily dziewczyny kosiarke robiaca banki i mega sie sprawdzila w ogrodzie rodzicow w PL 😁
Kuchnia blotna tez moze za chwile go interesowac 🙂

jasne ze bedzie sie bawil, zje z tone piasku, ale bedzie mial frajde 😁
Mi tu polecily dziewczyny kosiarke robiaca banki i mega sie sprawdzila w ogrodzie rodzicow w PL 😁
Kuchnia blotna tez moze za chwile go interesowac 🙂
No to fajnie🙂. Teraz jest taka fajna z daszkiem w Lidlu.
Na te kuchnie to jeszcze za maly jest ale to do baniek super jest

Moja uwielbia.piach.poszlanpierwszy raz jak skonczyla 14miesiecy-zaczela chodzic bo wczesniej nie widzialam sensu bo my na plac zabaw chodzimy.i raz tylko piach sprobowala i wiecej nie bierze.z zabawek to zestaw chociaz najfajniejsze sa cudze zabawki🤣

Dziewczyny wiem że ten temat był wertowany z milion razy ale nie zbyt chce mi się czytać forum od początku istnienia 😂 jakie polecajki odnośnie fotelika samochodowego tego następnego 🤔

Dziewczyny wiem że ten temat był wertowany z milion razy ale nie zbyt chce mi się czytać forum od początku istnienia 😂 jakie polecajki odnośnie fotelika samochodowego tego następnego 🤔
britax dualfix m size. Obrotowy, boski.
Czego nie wybierzesz - bierz z testami adac, nie zwykly antymandat.
To fotelik na 3 lata, warto zainwestowac w bezpieczenstwo.

reklama
Do góry