reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kajtek bedzie jak Cejrowski biegał, bez butów 😁
Z twardymi podbicismi i hektarem ziemi pod pazn9kciami😅
Moja tak sie przyzwyczaila ze w domu nosi kapcie ze jak wsraje to pojazuje na nie zeby zalozyc,ale jak wraca ze zloba gdzie bez kapci biega to po pewnym czasie dopiero zaklada bo biega jak opetana bez nich i sie cieszy.A jak zdejmie bodziaka i z golym brzuchem biega to ma dopiero frajde cieszy sie jak wariat🤣🤣🤣Ekshibicjonistka🤦‍♀️🤦‍♀️

Dziewczyny mamy podejrzenie skazy białkowej i azs :( przeszlam na diete bezmleczna i bez jaj ale zalamalam sie... boje sie, żeby mu to nie zostało na zawsze :( mialyscie z tym stycznosc? U ktorejs bylo tez podejrzenie tego badziewia?

Dziewczyny mamy podejrzenie skazy białkowej i azs :( przeszlam na diete bezmleczna i bez jaj ale zalamalam sie... boje sie, żeby mu to nie zostało na zawsze :( mialyscie z tym stycznosc? U ktorejs bylo tez podejrzenie tego badziewia?
U nas AZS jest. Tzn nie jakoś bardzo uporczywe, czasem jakaś sucha plamka się zdaży na nodze i na rece. Używamy cały czas tego kremu. Żadne oliwki czy inne kremy nie działają tylko to.

Załączniki

• IMG_6883.jpeg
    IMG_6883.jpeg
    59,1 KB · Wyświetleń: 50
@Motylek a jak Twoje zdrowie? Co u ciebie?
Ja dostałam skierowanie na rezonans magnetyczny piersi. Niestety mogę go zrobić w określonych dniach cyklu miesiaczkowego i dopiero na początek kwietnia się załapałam😕. Byłam u radiologa na śwież usg i guzki ciągle mam ale mój onkolog chce żebym ten rezonans zrobila

reklama
Do góry