reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dobrze, rezonans jest dokładniejszy. Jak trzeba zrobić biopsję nie wahaj się ani minuty. Z reguły złośliwe zmiany dość dobrze rozpoznawane są na obrazie USG i mammografii. Jak wyjdzie 4b czy 4c to niestety jest już zmartwienie. Jak masz w opisie?
Ja tydzień temu byłam u onkologa, pomacał , zobaczył poprzednie wyniki i stwierdził że się mnie boi😂 znaczy że na USG coś pewnie wyjdzie i będzie musiał podejmowac decyzję.
Dziś właśnie wróciłam ze Słupska, no i k.....wa nie było właściwego chirurga, jakiś na zastępstwie . Otrzymałam kwalifikacje na operację ele w połowie lutego mam tam jeszcze raz pojechać. Świetnie cały dzień w drodze.
Ja mam w opisie tylko ze to ciagle prawdopodobnie torbielki i podane są wymiary bez innych oznaczeń. Biopsję już miałam wiec się nie boję. Usunięte guzki też były badanie i byly to na szczęście gruczolakowlokniaki. Mam nadzieje ze to się nie zmieni❤️
To u ciebie też ciągle czekanie🙄. Ja na szczęście n8e kusze tak daleko jeździć, mam max 100km więc ujdzie

reklama
Ja mam w opisie tylko ze to ciagle prawdopodobnie torbielki i podane są wymiary bez innych oznaczeń. Biopsję już miałam wiec się nie boję. Usunięte guzki też były badanie i byly to na szczęście gruczolakowlokniaki. Mam nadzieje ze to się nie zmieni❤️
To u ciebie też ciągle czekanie🙄. Ja na szczęście n8e kusze tak daleko jeździć, mam max 100km więc ujdzie
Dziwne bo w opisie powinnaś mieć oznaczone birads. W zasadzie to taki standard. Ale jeśli masz skierowanie na rezonans i to na NFZ to naprawdę super.

Dobrze, rezonans jest dokładniejszy. Jak trzeba zrobić biopsję nie wahaj się ani minuty. Z reguły złośliwe zmiany dość dobrze rozpoznawane są na obrazie USG i mammografii. Jak wyjdzie 4b czy 4c to niestety jest już zmartwienie. Jak masz w opisie?
Ja tydzień temu byłam u onkologa, pomacał , zobaczył poprzednie wyniki i stwierdził że się mnie boi😂 znaczy że na USG coś pewnie wyjdzie i będzie musiał podejmowac decyzję.
Dziś właśnie wróciłam ze Słupska, no i k.....wa nie było właściwego chirurga, jakiś na zastępstwie . Otrzymałam kwalifikacje na operację ele w połowie lutego mam tam jeszcze raz pojechać. Świetnie cały dzień w drodze.
a skąd Ty @motylek24 jesteś Słupsk to nie aż tak już daleko od nas około 200 km 😁

ja tez nie bylam. Po prostu w pon wstala z przegryzionym smokiem, ja powiedzialam zeby wyrzucila i ona to zrobila wiec pomyslalam, ze wykorzystam moment, ze przeciez zepsuty. No i ona to zaakcpetowala ku mojemu wielkiemu zdziwieniu.
Ja to pewnie bym.przeyzla, tak jak i odstawienie od piersi jakoś musiałam 🙃 aby tylko ona była.jakos gotowa. Ale nie widzę na razie możliwości zasypiania i spania bez. Aczkolwiek czytałam, jak ktoś mówił, że to właśnie przez smoka dziecko się budziło w nocy... Po odstawieniu spokój.

reklama
Do góry