reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak, teraz jest o niebo lepiej ❤️. Żałuję tych tak jakby straconych miesięcy. No nic, ważne że już mi lepiej 😊
Dikladnie, najważniejsze, ze już masz się lepiej, przecież nie chciałaś aby było tak jak było, nie miałaś na to wpływu, to są hormony, emocje i sytuacja na która nie da się przygotować w żadnej szkole rodzenia czy słysząc od matki, babki 🤷‍♀️ teraz widać ile Kajtek Ci daje radości i jak Wam dobrze razem i to najważniejsze ☺️✊

Teraz jest wybór straszny , i człowiek świra dostaje. Ja czytam jakie kosmetyki najlepiej w sensie firma, jakie pampersy i można oszaleć ;), bo człowiek żadnego doświadczenia nie ma.
Niby 4 lata czeka na dziecko A nic nie jest przygotowany ;)
A czapkę to może jakaś modną z daszkiem do tyłu 🤪
Te czapki kojarza m8 sie z Ida Nowakowska bo ona swojego syna ubiera w takie czapki zimno na dworze a ona uszy odkryte u dziecka bo modna czapka🥴

Nooo pilnują, nie ma jak się ukryć 😂
Dzisiaj przyleciałam i byłam na wizycie. Wszystko Ok, w przyszłym tygodniu transfer 🤪
A jak u Ciebie ? ☺️
Nijak, totalnie 😜 wysoki progesteron nakręcił mnie na to, ze może znów się udało, ale nie mam zupełnie żadnych objawów, tzn w poniedziałek miałam po południu zawroty głowy jak w ciąży z Kuba, ale to tyle. Jutro idę na betę, to będzie 7dpt i zobaczymy. No i wtedy z Kuba miałam jakieś te plamienia implantację, choć nic nie czułam, a teraz nic, zupełna biel jak Ew progesteron jest na wkładce co tez jakoś mi odbiera nadzieje, ze się udało. Generalnie nie dogodzisz babie, wtedy bym życie oddała za to żeby żadnych plamien nie było, teraz myśle, ze jak ich nie ma to po frytkach 🤷‍♀️ Ale na szczęście jutro już koniec domysłów, będę wiedziała.

Ostatnia edycja:
reklama
Nijak, totalnie 😜 wysoki progesteron nakręcił mnie na to, ze może znów się udało, ale nie mam zupełnie żadnych objawów, tzn w poniedziałek miałam po południu zawroty głowy jak w ciąży z Kuba, ale to tyle. Jutro idę na betę, to będzie 7dpt i zobaczymy. No i wtedy z Kuba miałam jakieś te plamienia implantację, choć nic nie czułam, a teraz nic, zupełna biel jak Ew progesteron jest na wkładce co tez jakoś mi odbiera nadzieje, ze się udało. Generalnie nie dogodzisz babie, wtedy bym życie oddała za to żeby żadnych plamien nie było, teraz myśle, ze jak ich nie ma to po frytkach 🤷‍♀️ Ale na szczęście jutro już koniec domysłów, będę wiedziała.
Nijak to też dobrze 😂 Plamienia implantacyjne zdarzają się rzadko ;) to, że wcześniej było nie znaczy, że teraz też będzie. Tak czy inaczej czekam i cały czas trzymam kciuki ☺☺♥️✊🏻

Do góry