Tak, teraz jest o niebo lepiej . Żałuję tych tak jakby straconych miesięcy. No nic, ważne że już mi lepiejWazne ze teraz juz lepiej u Was ❤ kazdy inaczej reaguje. Ja z tych swirow co zawsze pozytywow szukaja
reklama
Karpatka89
Fanka BB :)
Dikladnie, najważniejsze, ze już masz się lepiej, przecież nie chciałaś aby było tak jak było, nie miałaś na to wpływu, to są hormony, emocje i sytuacja na która nie da się przygotować w żadnej szkole rodzenia czy słysząc od matki, babki teraz widać ile Kajtek Ci daje radości i jak Wam dobrze razem i to najważniejszeTak, teraz jest o niebo lepiej . Żałuję tych tak jakby straconych miesięcy. No nic, ważne że już mi lepiej
Orchidea33
Nie zaluj juz tego co minelo. Mysl o Kajtku i przyszlosci. Wazne, ze jest lepiej i pamietaj, ze mnostwo lat przed Wami ❤Tak, teraz jest o niebo lepiej . Żałuję tych tak jakby straconych miesięcy. No nic, ważne że już mi lepiej
@fredka84 dokładnie.Nie zaluj juz tego co minelo. Mysl o Kajtku i przyszlosci. Wazne, ze jest lepiej i pamietaj, ze mnostwo lat przed Wami ❤
Żonę już mu znalazłaś??
Te czapki kojarza m8 sie z Ida Nowakowska bo ona swojego syna ubiera w takie czapki zimno na dworze a ona uszy odkryte u dziecka bo modna czapkaTeraz jest wybór straszny , i człowiek świra dostaje. Ja czytam jakie kosmetyki najlepiej w sensie firma, jakie pampersy i można oszaleć , bo człowiek żadnego doświadczenia nie ma.
Niby 4 lata czeka na dziecko A nic nie jest przygotowany
A czapkę to może jakaś modną z daszkiem do tyłu
Moja Misia@fredka84 dokładnie.
Żonę już mu znalazłaś??
Karpatka89
Nijak, totalnie wysoki progesteron nakręcił mnie na to, ze może znów się udało, ale nie mam zupełnie żadnych objawów, tzn w poniedziałek miałam po południu zawroty głowy jak w ciąży z Kuba, ale to tyle. Jutro idę na betę, to będzie 7dpt i zobaczymy. No i wtedy z Kuba miałam jakieś te plamienia implantację, choć nic nie czułam, a teraz nic, zupełna biel jak Ew progesteron jest na wkładce co tez jakoś mi odbiera nadzieje, ze się udało. Generalnie nie dogodzisz babie, wtedy bym życie oddała za to żeby żadnych plamien nie było, teraz myśle, ze jak ich nie ma to po frytkach Ale na szczęście jutro już koniec domysłów, będę wiedziała.Nooo pilnują, nie ma jak się ukryć
Dzisiaj przyleciałam i byłam na wizycie. Wszystko Ok, w przyszłym tygodniu transfer
A jak u Ciebie ?
Ostatnia edycja:
Zagryźli by sięMoja Misia
reklama
Ruda08
Nijak to też dobrze Plamienia implantacyjne zdarzają się rzadko to, że wcześniej było nie znaczy, że teraz też będzie. Tak czy inaczej czekam i cały czas trzymam kciuki ☺☺Nijak, totalnie wysoki progesteron nakręcił mnie na to, ze może znów się udało, ale nie mam zupełnie żadnych objawów, tzn w poniedziałek miałam po południu zawroty głowy jak w ciąży z Kuba, ale to tyle. Jutro idę na betę, to będzie 7dpt i zobaczymy. No i wtedy z Kuba miałam jakieś te plamienia implantację, choć nic nie czułam, a teraz nic, zupełna biel jak Ew progesteron jest na wkładce co tez jakoś mi odbiera nadzieje, ze się udało. Generalnie nie dogodzisz babie, wtedy bym życie oddała za to żeby żadnych plamien nie było, teraz myśle, ze jak ich nie ma to po frytkach Ale na szczęście jutro już koniec domysłów, będę wiedziała.