reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
a dajcie spokój z tymi świętami kredyty rosną a dzieciory czekają na mikołaja 🤣 mamy z 12 dzieciaków do obkupienia chociaż po jakiejś pierdółce No i w tym jest 3 chrześniaków. Swoją drogą ciekawa jestem czy tak Werce nadają jak my pchalismy w d.. Y bardziej ich rodziców przygotowanych na każdą okazję z gotowym linkiem co dziecko chce
My mamy 6 dzieci w tym 4 chcrzesniakow.Ale akurat wszyscy czyms sie jaraja no moze z wyjatkiem jednego wiec wiem co tamtym kupic.Jeden to juz 17lat ma wiec kasa i jakas oryginalna koszulka a jak nie przyjedzie(to syn mojego brata z pierwszego malzenstwa a moj chrzesniak)to wysle kartke i kase.Najgorzej mohej Misi.Ale kuchnie z lidla kupimy jej na urodziny bo swieta beda albo u moich rodzicow albo u tescia wiec jak distanie ta kuchnie to nikt by jej nie skrecal tam wiec z niczego by sie nie cieszyla🥴 a tak jak dostanie cos to chociaz 5 min.sie zajmie lub pudelkiem po zabawce🤣
U nas nigdy tak nie bylo ze brat czy rodzina Tomka wysylala nam linki.Kupowalam to co uwazalam ze bedzie cieszyc i raczej sie nie mylilam zwlaszxza u dziewczynek-sa 2 i to akurat moje chrzesnice😅

a dajcie spokój z tymi świętami kredyty rosną a dzieciory czekają na mikołaja 🤣 mamy z 12 dzieciaków do obkupienia chociaż po jakiejś pierdółce No i w tym jest 3 chrześniaków. Swoją drogą ciekawa jestem czy tak Werce nadają jak my pchalismy w d.. Y bardziej ich rodziców przygotowanych na każdą okazję z gotowym linkiem co dziecko chce
Mi się udało kupić dla siostrzeńców fajne prezenty za 70 zł, a dla moich dzieciaczków robię zrzutkę po rodzinie i kupię im jakieś fajne skoczki. Po co im jakieś zabawki, jeszcze są za małe.

ja uwielbiam robic prezenty, pakowac, wymyslac. A jeszcze jak sie potem naprawde podoba to juz wogole mam mega radoche. Ja mam 2 dzieci brata do obdarowania, plus corka przyjaciol.
Dla moich mamy juz wymyslone wiec luzik. Ja lubie jak ktos sam wynysla prezent, s nie czeka az ja powiem konkretnie co kupic, zawsze daje qolna reke tak dziadkom jak wszytskim innym.

reklama
Do góry