reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
a dajcie spokój z tymi świętami kredyty rosną a dzieciory czekają na mikołaja 🤣 mamy z 12 dzieciaków do obkupienia chociaż po jakiejś pierdółce No i w tym jest 3 chrześniaków. Swoją drogą ciekawa jestem czy tak Werce nadają jak my pchalismy w d.. Y bardziej ich rodziców przygotowanych na każdą okazję z gotowym linkiem co dziecko chce
My mamy 6 dzieci w tym 4 chcrzesniakow.Ale akurat wszyscy czyms sie jaraja no moze z wyjatkiem jednego wiec wiem co tamtym kupic.Jeden to juz 17lat ma wiec kasa i jakas oryginalna koszulka a jak nie przyjedzie(to syn mojego brata z pierwszego malzenstwa a moj chrzesniak)to wysle kartke i kase.Najgorzej mohej Misi.Ale kuchnie z lidla kupimy jej na urodziny bo swieta beda albo u moich rodzicow albo u tescia wiec jak distanie ta kuchnie to nikt by jej nie skrecal tam wiec z niczego by sie nie cieszyla🥴 a tak jak dostanie cos to chociaz 5 min.sie zajmie lub pudelkiem po zabawce🤣
U nas nigdy tak nie bylo ze brat czy rodzina Tomka wysylala nam linki.Kupowalam to co uwazalam ze bedzie cieszyc i raczej sie nie mylilam zwlaszxza u dziewczynek-sa 2 i to akurat moje chrzesnice😅

a dajcie spokój z tymi świętami kredyty rosną a dzieciory czekają na mikołaja 🤣 mamy z 12 dzieciaków do obkupienia chociaż po jakiejś pierdółce No i w tym jest 3 chrześniaków. Swoją drogą ciekawa jestem czy tak Werce nadają jak my pchalismy w d.. Y bardziej ich rodziców przygotowanych na każdą okazję z gotowym linkiem co dziecko chce
Mi się udało kupić dla siostrzeńców fajne prezenty za 70 zł, a dla moich dzieciaczków robię zrzutkę po rodzinie i kupię im jakieś fajne skoczki. Po co im jakieś zabawki, jeszcze są za małe.

ja uwielbiam robic prezenty, pakowac, wymyslac. A jeszcze jak sie potem naprawde podoba to juz wogole mam mega radoche. Ja mam 2 dzieci brata do obdarowania, plus corka przyjaciol.
Dla moich mamy juz wymyslone wiec luzik. Ja lubie jak ktos sam wynysla prezent, s nie czeka az ja powiem konkretnie co kupic, zawsze daje qolna reke tak dziadkom jak wszytskim innym.

reklama
Do góry