musi być młodsza także moja Werka idealnie pasuje. Tym bardziej że blisko a nie po jakichś Warszawkach będzie się chłopak kręciłMoja Misia
reklama
NoooTy się najpierw do mnie wybierz bo masz rzut beretem a nie po obcych bd jeździć
My mamy 6 dzieci w tym 4 chcrzesniakow.Ale akurat wszyscy czyms sie jaraja no moze z wyjatkiem jednego wiec wiem co tamtym kupic.Jeden to juz 17lat ma wiec kasa i jakas oryginalna koszulka a jak nie przyjedzie(to syn mojego brata z pierwszego malzenstwa a moj chrzesniak)to wysle kartke i kase.Najgorzej mohej Misi.Ale kuchnie z lidla kupimy jej na urodziny bo swieta beda albo u moich rodzicow albo u tescia wiec jak distanie ta kuchnie to nikt by jej nie skrecal tam wiec z niczego by sie nie cieszyla a tak jak dostanie cos to chociaz 5 min.sie zajmie lub pudelkiem po zabawcea dajcie spokój z tymi świętami kredyty rosną a dzieciory czekają na mikołaja mamy z 12 dzieciaków do obkupienia chociaż po jakiejś pierdółce No i w tym jest 3 chrześniaków. Swoją drogą ciekawa jestem czy tak Werce nadają jak my pchalismy w d.. Y bardziej ich rodziców przygotowanych na każdą okazję z gotowym linkiem co dziecko chce
U nas nigdy tak nie bylo ze brat czy rodzina Tomka wysylala nam linki.Kupowalam to co uwazalam ze bedzie cieszyc i raczej sie nie mylilam zwlaszxza u dziewczynek-sa 2 i to akurat moje chrzesnice
Hehehe w stolycy lepsze perspektywy niz gdzies tam na koncu Polskimusi być młodsza także moja Werka idealnie pasuje. Tym bardziej że blisko a nie po jakichś Warszawkach będzie się chłopak kręcił
A nie wierz ze moda jest na mlodszych partnerow
Poka swoja Werke juz dawno nie widzielismy Niuni
eij
Fanka BB :)
Mi się udało kupić dla siostrzeńców fajne prezenty za 70 zł, a dla moich dzieciaczków robię zrzutkę po rodzinie i kupię im jakieś fajne skoczki. Po co im jakieś zabawki, jeszcze są za małe.a dajcie spokój z tymi świętami kredyty rosną a dzieciory czekają na mikołaja mamy z 12 dzieciaków do obkupienia chociaż po jakiejś pierdółce No i w tym jest 3 chrześniaków. Swoją drogą ciekawa jestem czy tak Werce nadają jak my pchalismy w d.. Y bardziej ich rodziców przygotowanych na każdą okazję z gotowym linkiem co dziecko chce
Co to skoczki?Mi się udało kupić dla siostrzeńców fajne prezenty za 70 zł, a dla moich dzieciaczków robię zrzutkę po rodzinie i kupię im jakieś fajne skoczki. Po co im jakieś zabawki, jeszcze są za małe.
eij
nieagatka
ale wiesz, ze to jedt baardzo odradzane przez fizjoterapeutow?Mi się udało kupić dla siostrzeńców fajne prezenty za 70 zł, a dla moich dzieciaczków robię zrzutkę po rodzinie i kupię im jakieś fajne skoczki. Po co im jakieś zabawki, jeszcze są za małe.
nieagatka
ja uwielbiam robic prezenty, pakowac, wymyslac. A jeszcze jak sie potem naprawde podoba to juz wogole mam mega radoche. Ja mam 2 dzieci brata do obdarowania, plus corka przyjaciol.a dajcie spokój z tymi świętami kredyty rosną a dzieciory czekają na mikołaja mamy z 12 dzieciaków do obkupienia chociaż po jakiejś pierdółce No i w tym jest 3 chrześniaków. Swoją drogą ciekawa jestem czy tak Werce nadają jak my pchalismy w d.. Y bardziej ich rodziców przygotowanych na każdą okazję z gotowym linkiem co dziecko chce
Dla moich mamy juz wymyslone wiec luzik. Ja lubie jak ktos sam wynysla prezent, s nie czeka az ja powiem konkretnie co kupic, zawsze daje qolna reke tak dziadkom jak wszytskim innym.
reklama
Kachar
Karnet na basen , bilety do teatruDobra kurna - dawac pomysly na prezent na Swieta dla poltoraroczniaka. Reszta ogarnieta, jak zawsze problem z chrzesniakiem