musi być młodsza także moja Werka idealnie pasuje. Tym bardziej że blisko a nie po jakichś Warszawkach będzie się chłopak kręciłMoja Misia![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
musi być młodsza także moja Werka idealnie pasuje. Tym bardziej że blisko a nie po jakichś Warszawkach będzie się chłopak kręciłMoja Misia![]()
NoooTy się najpierw do mnie wybierz bo masz rzut beretem a nie po obcych bd jeździć![]()
My mamy 6 dzieci w tym 4 chcrzesniakow.Ale akurat wszyscy czyms sie jaraja no moze z wyjatkiem jednego wiec wiem co tamtym kupic.Jeden to juz 17lat ma wiec kasa i jakas oryginalna koszulka a jak nie przyjedzie(to syn mojego brata z pierwszego malzenstwa a moj chrzesniak)to wysle kartke i kase.Najgorzej mohej Misi.Ale kuchnie z lidla kupimy jej na urodziny bo swieta beda albo u moich rodzicow albo u tescia wiec jak distanie ta kuchnie to nikt by jej nie skrecal tam wiec z niczego by sie nie cieszylaa dajcie spokój z tymi świętami kredyty rosną a dzieciory czekają na mikołajamamy z 12 dzieciaków do obkupienia chociaż po jakiejś pierdółce No i w tym jest 3 chrześniaków. Swoją drogą ciekawa jestem czy tak Werce nadają jak my pchalismy w d.. Y bardziej ich rodziców przygotowanych na każdą okazję z gotowym linkiem co dziecko chce
Hehehe w stolycy lepsze perspektywy niz gdzies tam na koncu Polskimusi być młodsza także moja Werka idealnie pasuje. Tym bardziej że blisko a nie po jakichś Warszawkach będzie się chłopak kręcił![]()
Mi się udało kupić dla siostrzeńców fajne prezenty za 70 zł, a dla moich dzieciaczków robię zrzutkę po rodzinie i kupię im jakieś fajne skoczki. Po co im jakieś zabawki, jeszcze są za małe.a dajcie spokój z tymi świętami kredyty rosną a dzieciory czekają na mikołajamamy z 12 dzieciaków do obkupienia chociaż po jakiejś pierdółce No i w tym jest 3 chrześniaków. Swoją drogą ciekawa jestem czy tak Werce nadają jak my pchalismy w d.. Y bardziej ich rodziców przygotowanych na każdą okazję z gotowym linkiem co dziecko chce
Co to skoczki?Mi się udało kupić dla siostrzeńców fajne prezenty za 70 zł, a dla moich dzieciaczków robię zrzutkę po rodzinie i kupię im jakieś fajne skoczki. Po co im jakieś zabawki, jeszcze są za małe.
ale wiesz, ze to jedt baardzo odradzane przez fizjoterapeutow?Mi się udało kupić dla siostrzeńców fajne prezenty za 70 zł, a dla moich dzieciaczków robię zrzutkę po rodzinie i kupię im jakieś fajne skoczki. Po co im jakieś zabawki, jeszcze są za małe.
ja uwielbiam robic prezenty, pakowac, wymyslac. A jeszcze jak sie potem naprawde podoba to juz wogole mam mega radoche. Ja mam 2 dzieci brata do obdarowania, plus corka przyjaciol.a dajcie spokój z tymi świętami kredyty rosną a dzieciory czekają na mikołajamamy z 12 dzieciaków do obkupienia chociaż po jakiejś pierdółce No i w tym jest 3 chrześniaków. Swoją drogą ciekawa jestem czy tak Werce nadają jak my pchalismy w d.. Y bardziej ich rodziców przygotowanych na każdą okazję z gotowym linkiem co dziecko chce
Karnet na basen , bilety do teatruDobra kurna - dawac pomysly na prezent na Swieta dla poltoraroczniaka. Reszta ogarnieta, jak zawsze problem z chrzesniakiem![]()