Ciagle o niej mysle tylko gdzie ja ja postawienie no Ty kupujesz kuchnie z Lidla
A na 6 grudnia czyli Mikolaja to chyba kupie jej intetaktywnego kotka bo ona tak kocha koty ze normalnie chyba bardziej niz mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciagle o niej mysle tylko gdzie ja ja postawienie no Ty kupujesz kuchnie z Lidla
ej ale ona nie jest tska duza, a naprawde fajna. Polecam. A z interaktywnych zabawek to seria live pets jest podobno spoko.Ciagle o niej mysle tylko gdzie ja ja postawie
A na 6 grudnia czyli Mikolaja to chyba kupie jej intetaktywnego kotka bo ona tak kocha koty ze normalnie chyba bardziej niz mnie
Chciałabym kp ale wiem że z tym różnie bywa więc pewnie butelkę kupię. No i zawsze można trochę odciągnąć i butelka dać człowiek nie jest uwięziony I ktoś pomożeA masz plan karmić piersią czy nie? Ja chciałam karmić i w sumie nie miałam żadnej butelki kupionej, mleka ani smoczka. Teraz z perspektywy czasu w sumie sama się sobie dziwie, przecież cokolwiek mogło pójść nie tak, ale chyba wyszłam z założenia ze jak będę mieć problemy z kp to wszystko pod nosem i pójdziemy do sklepu kupić mleko i butelki. 15 miesięcy karmienia i nam się akurat to w ogóle nie przydało. Zależy tez skąd jesteś? W sensie mieszkasz w mieście, na wsi? Bo ja w centrum miasta wiec to tez mi dawało spokój, ze dziecku trzeba pampersy, jakieś ubranka a resztę w każdej chwili mogę dokupić
Teraz jest wybór straszny , i człowiek świra dostaje. Ja czytam jakie kosmetyki najlepiej w sensie firma, jakie pampersy i można oszaleć , bo człowiek żadnego doświadczenia nie ma.Jessssui, ja też tak miałam . Jakbym wszystko robiła w trybie slow .
A z tym wyborem to racja. Ja od rana kupuję małemu czapkę i nie mogę kupić
W mieście...... Uuuu. Choc województwo zdradź . Jak ja mam na kawę jechaćChciałabym kp ale wiem że z tym różnie bywa więc pewnie butelkę kupię. No i zawsze można trochę odciągnąć i butelka dać człowiek nie jest uwięziony I ktoś pomoże
Mieszkam w mieście wszystkiego pod dostatkiem tylko finanse trzeba mieć
Cudowny czas ale jak slysze od mamy, ktora przychodzi co kilka dni, ze maly zmienil sie i urosl to takie przerazenie, ze ten czas tak szybko leci!Ale cudownie!! Bardzo miło wspominam pierwsze tygodnie i miesiące, super czas
Ja karmie piersia i od poczatku chcialam ale mialam butelkę na wszelki wypadek kupiona. Nie mialam laktatora i mleka mm bo stwierdziłam, ze to mozna kupic jak bedzie potrzebne. Maz kupil w dniu wypisu ze szpitala jak było wiadomo, ze bedzie nam potrzebne.Chciałabym kp ale wiem że z tym różnie bywa więc pewnie butelkę kupię. No i zawsze można trochę odciągnąć i butelka dać człowiek nie jest uwięziony I ktoś pomoże
Mieszkam w mieście wszystkiego pod dostatkiem tylko finanse trzeba mieć
PomorskieW mieście...... Uuuu. Choc województwo zdradź . Jak ja mam na kawę jechać
Cieszę się i troszkę zazdroszczę że jesteś tak zakochana. U mnie był to ciężki czas z racji tego co się działo w mojej głowie. A działo się bardzo źle . Ech...Cudowny czas ale jak slysze od mamy, ktora przychodzi co kilka dni, ze maly zmienil sie i urosl to takie przerazenie, ze ten czas tak szybko leci!
Wazne ze teraz juz lepiej u Was ❤ kazdy inaczej reaguje. Ja z tych swirow co zawsze pozytywow szukajaCieszę się i troszkę zazdroszczę że jesteś tak zakochana. U mnie był to ciężki czas z racji tego co się działo w mojej głowie. A działo się bardzo źle . Ech...