Oba silne charakteryoj moja to lobuz nie z tej ziemiZagryźli by się
reklama
U nas sielanka dzieci grzeczne, zdrowe i zadowolone@Orchidea33 , @Kocka , to żeście tak zamilkły . Opowiadać jak wam idzie
Tylko jakoś czasu za mało i snu
śliczna dziewczynka mała oczywiście też
eij
Fanka BB :)
Rowerek biegowy? Czy za szybko?Dobra kurna - dawac pomysly na prezent na Swieta dla poltoraroczniaka. Reszta ogarnieta, jak zawsze problem z chrzesniakiem
nieagatka
ma. I chulajnoge tezRowerek biegowy? Czy za szybko?
eij
Skąd ja to znamCieszę się i troszkę zazdroszczę że jesteś tak zakochana. U mnie był to ciężki czas z racji tego co się działo w mojej głowie. A działo się bardzo źle . Ech...
o nieeee każdy wariant covidu Twójmoja 8 rosla w poprzek. Zeby ja usunac musiala mi pol dziasla rozciac
Covid kuwa 4 raz w tym roku. 4!!
a dajcie spokój z tymi świętami kredyty rosną a dzieciory czekają na mikołaja mamy z 12 dzieciaków do obkupienia chociaż po jakiejś pierdółce No i w tym jest 3 chrześniaków. Swoją drogą ciekawa jestem czy tak Werce nadają jak my pchalismy w d.. Y bardziej ich rodziców przygotowanych na każdą okazję z gotowym linkiem co dziecko chcePrzylaczam sie bo ciagle o czyms innym mysle a tu i Mikolajki i Swieta a ja juz sama nie wiem co kupic dziecku
Ty się najpierw do mnie wybierz bo masz rzut beretem a nie po obcych bd jeździćW mieście...... Uuuu. Choc województwo zdradź . Jak ja mam na kawę jechać
reklama
uwielbiam GdańskPomorskie
Jak to się tu mówi Trójcity ale jak się pisze nie wiem