@nieagatka pewno najeb.ana i dlatego nic nie piszeNo gdzie tam, my to już stare alkoholiczki pijemy już tak długo.
reklama
@Orchidea33 , @Kocka , to żeście tak zamilkły . Opowiadać jak wam idzie
Pewnie bym chlała jakbym miała za co. A kredyt na invitro sam się nie spłaciA co tu w ogóle taka cisza ostatnio? Gdzie jest @nieagatka ?
Pewnie chlejecie w domach, jak to kurdupel powiedział
Nie, ale dostałam już kocyk i buciki, dwa bodziaki czy to się liczy ??@Caro♤♤♤♤ , poczyniłaś już jakieś zakupy?
Nie liczy sięNie, ale dostałam już kocyk i buciki, dwa bodziaki czy to się liczy ??
Listy mam porobione. Zaraz zacznęNie liczy się
Ale jak się w jakiś temat zagłębiam jaki produkt wybrać to dostaje oczopląsu od tego wyboru i natłoku informacji.
Wiecie ile jest smoczkow do butelek!!
A tak serio to odkąd jestem w domku to mi tak tryby zwolniły, więcej rzeczy robiłam jak cal dnie siedziałam w pracy niż tak jak teraz w domu.
Karpatka89
Fanka BB :)
A masz plan karmić piersią czy nie? Ja chciałam karmić i w sumie nie miałam żadnej butelki kupionej, mleka ani smoczka. Teraz z perspektywy czasu w sumie sama się sobie dziwie, przecież cokolwiek mogło pójść nie tak, ale chyba wyszłam z założenia ze jak będę mieć problemy z kp to wszystko pod nosem i pójdziemy do sklepu kupić mleko i butelki. 15 miesięcy karmienia i nam się akurat to w ogóle nie przydało. Zależy tez skąd jesteś? W sensie mieszkasz w mieście, na wsi? Bo ja w centrum miasta wiec to tez mi dawało spokój, ze dziecku trzeba pampersy, jakieś ubranka a resztę w każdej chwili mogę dokupićListy mam porobione. Zaraz zacznę
Ale jak się w jakiś temat zagłębiam jaki produkt wybrać to dostaje oczopląsu od tego wyboru i natłoku informacji.
A tak serio to odkąd jestem w domku to mi tak tryby zwolniły, więcej rzeczy robiłam jak cal dnie siedziałam w pracy niż tak jak teraz w domu.
Jessssui, ja też tak miałam . Jakbym wszystko robiła w trybie slow .Listy mam porobione. Zaraz zacznę
A z tym wyborem to racja. Ja od rana kupuję małemu czapkę i nie mogę kupić
reklama
eij
Fanka BB :)
Kocka zajechana z bliźniakami@Orchidea33 , @Kocka , to żeście tak zamilkły . Opowiadać jak wam idzie