reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Listy mam porobione. Zaraz zacznę ;)
Ale jak się w jakiś temat zagłębiam jaki produkt wybrać to dostaje oczopląsu od tego wyboru i natłoku informacji.
Wiecie ile jest smoczkow do butelek!!
A tak serio to odkąd jestem w domku to mi tak tryby zwolniły, więcej rzeczy robiłam jak cal dnie siedziałam w pracy niż tak jak teraz w domu🤪.

Ale jak się w jakiś temat zagłębiam jaki produkt wybrać to dostaje oczopląsu od tego wyboru i natłoku informacji.
A tak serio to odkąd jestem w domku to mi tak tryby zwolniły, więcej rzeczy robiłam jak cal dnie siedziałam w pracy niż tak jak teraz w domu🤪.
A masz plan karmić piersią czy nie? Ja chciałam karmić i w sumie nie miałam żadnej butelki kupionej, mleka ani smoczka. Teraz z perspektywy czasu w sumie sama się sobie dziwie, przecież cokolwiek mogło pójść nie tak, ale chyba wyszłam z założenia ze jak będę mieć problemy z kp to wszystko pod nosem i pójdziemy do sklepu kupić mleko i butelki. 15 miesięcy karmienia i nam się akurat to w ogóle nie przydało. Zależy tez skąd jesteś? W sensie mieszkasz w mieście, na wsi? Bo ja w centrum miasta wiec to tez mi dawało spokój, ze dziecku trzeba pampersy, jakieś ubranka a resztę w każdej chwili mogę dokupić 🙂

Jessssui, ja też tak miałam 😂. Jakbym wszystko robiła w trybie slow 😂.
A z tym wyborem to racja. Ja od rana kupuję małemu czapkę i nie mogę kupić 🤦😂😂

reklama
Do góry