reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamietacie. Rodziłam w terminie @Artemida90 , chyba dwa czy trzy dni różnicy było miedzy nami. Czasami was dalej podczytuje🙂 widzę że kilka które rodziły w 2020r wraca po rodzeństwo. Ja tez szybko wróciłam po rodzeństwo bo osiem miesięcy po porodzie podeszłam już do transferu, za mną juz 3 transfery w walce o rodzeństwo, łącznie 12 transferów I czeka na mnie jeszcze jeden, ostatni.
Nie wiem kiedy bo ta walka o dziecko rozwaliła mi wątrobę, podejrzewam ze accofil mnie tak załatwił.
Trzymam kciuki za rodzenstwa dla Waszych maluchow✊

reklama
Hej dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamietacie. Rodziłam w terminie @Artemida90 , chyba dwa czy trzy dni różnicy było miedzy nami. Czasami was dalej podczytuje🙂 widzę że kilka które rodziły w 2020r wraca po rodzeństwo. Ja tez szybko wróciłam po rodzeństwo bo osiem miesięcy po porodzie podeszłam już do transferu, za mną juz 3 transfery w walce o rodzeństwo, łącznie 12 transferów I czeka na mnie jeszcze jeden, ostatni.
Nie wiem kiedy bo ta walka o dziecko rozwaliła mi wątrobę, podejrzewam ze accofil mnie tak załatwił.
Trzymam kciuki za rodzenstwa dla Waszych maluchow✊
Hej. A przy ilu transferach miałaś accofill? To prawda, ze czasem w tej walce o in vitrowe dzieci zapominamy o tym, ze nasze zdrowie i organizm, tez ma swoją wytrzymałość… a co do rozwalonej wątroby to wiesz z wyników badań, objawów? Jakichś innych czynników? Czyli rodziłaś też w podobnym jak ja czasie- moj syn z sierpnia 2020. Teraz jestem po transferze i czekam na betę, zobaczymy co z tego wyjdzie.

ja i mój brzuch uwielbiający codziennie 3 zastrzyki pozdrawiamy pozostałe mamusie 🙋🏼‍♀️

Załączniki

• 765E571C-FAFB-4F7C-8A9A-9408811AE34D.jpeg
    765E571C-FAFB-4F7C-8A9A-9408811AE34D.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 86
Hej. A przy ilu transferach miałaś accofill? To prawda, ze czasem w tej walce o in vitrowe dzieci zapominamy o tym, ze nasze zdrowie i organizm, tez ma swoją wytrzymałość… a co do rozwalonej wątroby to wiesz z wyników badań, objawów? Jakichś innych czynników? Czyli rodziłaś też w podobnym jak ja czasie- moj syn z sierpnia 2020. Teraz jestem po transferze i czekam na betę, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Accofil brałam do pięciu transferów. Zrobilam sobie usg brzucha bo miałam jakieś dziwne bóle pod zebrem z prawej strony, podejrzewałam woreczek a wyszły mi cechy zwłóknienia wątroby 🤷‍♀️alkoholu wogole nie pije, tłusto nie jem wiec zostają leki. W moczu wyszła mi bilirubina więc coś jest na rzeczy.

Tak pamiętam @Dokita, Sandra, Liliana jakoś w tym czasie rodziły 🙂

Ostatni zarodek zabrałaś?trzymam ✊

Accofil brałam do pięciu transferów. Zrobilam sobie usg brzucha bo miałam jakieś dziwne bóle pod zebrem z prawej strony, podejrzewałam woreczek a wyszły mi cechy zwłóknienia wątroby 🤷‍♀️alkoholu wogole nie pije, tłusto nie jem wiec zostają leki. W moczu wyszła mi bilirubina więc coś jest na rzeczy.

Dakita to ja 😜 tak, ja miałam już tylko jeden zarodek i po niego wróciliśmy. Dzięki za kciuki, jeszcze 2 dni i wszystko będzie jasne 🙂

Ja też niedługo podchodzę do transferu 😂 i też zmieniłam nick z Sandra… 🤓
Także jak wszyscy, to wszyscy ☺️
Kochana a na wątrobę najlepszy jest ostropest ;)

reklama
Do góry