reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamietacie. Rodziłam w terminie @Artemida90 , chyba dwa czy trzy dni różnicy było miedzy nami. Czasami was dalej podczytuje🙂 widzę że kilka które rodziły w 2020r wraca po rodzeństwo. Ja tez szybko wróciłam po rodzeństwo bo osiem miesięcy po porodzie podeszłam już do transferu, za mną juz 3 transfery w walce o rodzeństwo, łącznie 12 transferów I czeka na mnie jeszcze jeden, ostatni.
Nie wiem kiedy bo ta walka o dziecko rozwaliła mi wątrobę, podejrzewam ze accofil mnie tak załatwił.
Trzymam kciuki za rodzenstwa dla Waszych maluchow✊

reklama
Hej dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamietacie. Rodziłam w terminie @Artemida90 , chyba dwa czy trzy dni różnicy było miedzy nami. Czasami was dalej podczytuje🙂 widzę że kilka które rodziły w 2020r wraca po rodzeństwo. Ja tez szybko wróciłam po rodzeństwo bo osiem miesięcy po porodzie podeszłam już do transferu, za mną juz 3 transfery w walce o rodzeństwo, łącznie 12 transferów I czeka na mnie jeszcze jeden, ostatni.
Nie wiem kiedy bo ta walka o dziecko rozwaliła mi wątrobę, podejrzewam ze accofil mnie tak załatwił.
Trzymam kciuki za rodzenstwa dla Waszych maluchow✊
Hej. A przy ilu transferach miałaś accofill? To prawda, ze czasem w tej walce o in vitrowe dzieci zapominamy o tym, ze nasze zdrowie i organizm, tez ma swoją wytrzymałość… a co do rozwalonej wątroby to wiesz z wyników badań, objawów? Jakichś innych czynników? Czyli rodziłaś też w podobnym jak ja czasie- moj syn z sierpnia 2020. Teraz jestem po transferze i czekam na betę, zobaczymy co z tego wyjdzie.

ja i mój brzuch uwielbiający codziennie 3 zastrzyki pozdrawiamy pozostałe mamusie 🙋🏼‍♀️

Załączniki

• 765E571C-FAFB-4F7C-8A9A-9408811AE34D.jpeg
    765E571C-FAFB-4F7C-8A9A-9408811AE34D.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 80
Hej. A przy ilu transferach miałaś accofill? To prawda, ze czasem w tej walce o in vitrowe dzieci zapominamy o tym, ze nasze zdrowie i organizm, tez ma swoją wytrzymałość… a co do rozwalonej wątroby to wiesz z wyników badań, objawów? Jakichś innych czynników? Czyli rodziłaś też w podobnym jak ja czasie- moj syn z sierpnia 2020. Teraz jestem po transferze i czekam na betę, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Accofil brałam do pięciu transferów. Zrobilam sobie usg brzucha bo miałam jakieś dziwne bóle pod zebrem z prawej strony, podejrzewałam woreczek a wyszły mi cechy zwłóknienia wątroby 🤷‍♀️alkoholu wogole nie pije, tłusto nie jem wiec zostają leki. W moczu wyszła mi bilirubina więc coś jest na rzeczy.

Tak pamiętam @Dokita, Sandra, Liliana jakoś w tym czasie rodziły 🙂

Ostatni zarodek zabrałaś?trzymam ✊

Accofil brałam do pięciu transferów. Zrobilam sobie usg brzucha bo miałam jakieś dziwne bóle pod zebrem z prawej strony, podejrzewałam woreczek a wyszły mi cechy zwłóknienia wątroby 🤷‍♀️alkoholu wogole nie pije, tłusto nie jem wiec zostają leki. W moczu wyszła mi bilirubina więc coś jest na rzeczy.

Dakita to ja 😜 tak, ja miałam już tylko jeden zarodek i po niego wróciliśmy. Dzięki za kciuki, jeszcze 2 dni i wszystko będzie jasne 🙂

Ja też niedługo podchodzę do transferu 😂 i też zmieniłam nick z Sandra… 🤓
Także jak wszyscy, to wszyscy ☺️
Kochana a na wątrobę najlepszy jest ostropest ;)

reklama
Do góry