reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Listy mam porobione. Zaraz zacznę ;)
Ale jak się w jakiś temat zagłębiam jaki produkt wybrać to dostaje oczopląsu od tego wyboru i natłoku informacji.
Wiecie ile jest smoczkow do butelek!!
A tak serio to odkąd jestem w domku to mi tak tryby zwolniły, więcej rzeczy robiłam jak cal dnie siedziałam w pracy niż tak jak teraz w domu🤪.

Ale jak się w jakiś temat zagłębiam jaki produkt wybrać to dostaje oczopląsu od tego wyboru i natłoku informacji.
A tak serio to odkąd jestem w domku to mi tak tryby zwolniły, więcej rzeczy robiłam jak cal dnie siedziałam w pracy niż tak jak teraz w domu🤪.
A masz plan karmić piersią czy nie? Ja chciałam karmić i w sumie nie miałam żadnej butelki kupionej, mleka ani smoczka. Teraz z perspektywy czasu w sumie sama się sobie dziwie, przecież cokolwiek mogło pójść nie tak, ale chyba wyszłam z założenia ze jak będę mieć problemy z kp to wszystko pod nosem i pójdziemy do sklepu kupić mleko i butelki. 15 miesięcy karmienia i nam się akurat to w ogóle nie przydało. Zależy tez skąd jesteś? W sensie mieszkasz w mieście, na wsi? Bo ja w centrum miasta wiec to tez mi dawało spokój, ze dziecku trzeba pampersy, jakieś ubranka a resztę w każdej chwili mogę dokupić 🙂

Jessssui, ja też tak miałam 😂. Jakbym wszystko robiła w trybie slow 😂.
A z tym wyborem to racja. Ja od rana kupuję małemu czapkę i nie mogę kupić 🤦😂😂

reklama
Do góry