reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

O wiem, baby hug czy coś takiego. Ma to ktoś? Moje znajome uważają że to super sprawa
Ja ja! Myślę, że może się mega przydać w ciągu dnia, żeby móc odrobine odetchnąć i polożyć maluszka na drzemke. Przekonały mnie też pozostałe funkcje, bo w przeciwieństwie do leżaczka czy kokona można z niego korzystać całkiem dlugo. Wiem, ze niektore mamy uzywają zamiast łóżeczka, ale tutaj wybrałam opcję dostawki.
Jakiś czas temu poruszałam temat wyprawkowy, ale nie bylo zbyt dużego odzewu., a teraz widzę, że tematy odżyły na nowo. Bardzo mnie to cieszy, bo miałam wrażenie, że niewiele dziewczyn w ciązy tu zagląda :D

Na kiedy masz termin?

reklama
Naklejki lubi odrywac jak gdzies sa przyklejone.wczesniej naklrjala wiec zaopatrzylam sie w rozne a teraz je odkleja.ja przyklejam a ona odkleja.A na kuchnie nie jest za mala?myslalam zeby jej na Boze Narodzenie kupic bedzie miala wtedy 1,5 roku🤔
co Ty, polecam te z Lidla, boska jest i moim zdaniem idealna wlansie tak ok 1.5-2 lat. I koniecznie takie warzywa i owoce z rzepami do krojenia 🙂

co Ty, polecam te z Lidla, boska jest i moim zdaniem idealna wlansie tak ok 1.5-2 lat. I koniecznie takie warzywa i owoce z rzepami do krojenia 🙂
Ona ma juz kilka owockow do krojenia ale juz od dawna i sie jej znudzily.Moje dziecko to najchetniej bawi sie niewiadomo czym.Kocha pluszaki wszystkie tuli.No i kartony opakowania.Najpietw sprawdza czy sie do nich zmiesci pozniej rwie lub maze po nich.Dzis jeden gigant zamazany i porwany wyrzucam bo straszy w salonie.No i jej kosz na brudy ktory uwielbia pchac.Ma co prawda wozeczek ale lezy odlogiem😉

Ja ja! Myślę, że może się mega przydać w ciągu dnia, żeby móc odrobine odetchnąć i polożyć maluszka na drzemke. Przekonały mnie też pozostałe funkcje, bo w przeciwieństwie do leżaczka czy kokona można z niego korzystać całkiem dlugo. Wiem, ze niektore mamy uzywają zamiast łóżeczka, ale tutaj wybrałam opcję dostawki.
Jakiś czas temu poruszałam temat wyprawkowy, ale nie bylo zbyt dużego odzewu., a teraz widzę, że tematy odżyły na nowo. Bardzo mnie to cieszy, bo miałam wrażenie, że niewiele dziewczyn w ciązy tu zagląda :D

Na kiedy masz termin?
Mój niuniek ma już 8,5 miesięca, więc ja już dawno po😜. A ten baby hug to podobno fajna rzecz. Ja nie miałam niestety bo się o tym za późno dowiedziałam i miałam kupioną kołyskę

reklama
Do góry