Orchidea33
Fanka BB :)
U mnie jeszcze nie ma na 100% ale kierujemy sie w strone Huberta@Kocka @Orchidea33, a jakie imiona?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jeszcze nie ma na 100% ale kierujemy sie w strone Huberta@Kocka @Orchidea33, a jakie imiona?
u mnie jeszcze dłużej, ale nie ma co się licytować bo ja miałam wywoływany poród.Ja to caly dzien rodzilam... zaczelo sie o 3.30 a urodzilam 20.30.
A to nie o licytowanie mi chodzilo tylko sama nie wierzę w to, ze tyle wytrzymalamu mnie jeszcze dłużej, ale nie ma co się licytować bo ja miałam wywoływany poród.
Rodząca kobieta zniesie wszystko, ja po 24h już nie wiedziałam skąd biorę siły ale je miałamA to nie o licytowanie mi chodzilo tylko sama nie wierzę w to, ze tyle wytrzymalam
Chyba tak jestRodząca kobieta zniesie wszystko, ja po 24h już nie wiedziałam skąd biorę siły ale je miałam
No niby tak.Pediatra nie kazala a wrecz zabronila przyjsc na kontrole bojac sie ze znowu cos zalapie.Ale ucha wyczyscic nie da zaraz tyle tam nachoduje miodu ze bede w sloikach sprzedawac-ale obrzydliwa jestem z migdalkami tez chyba ok bo juz nie chrapie ale nos ciagle drapie jakby ja swedzial i k8cha ale kataru nie ma.do zloba pojdzie dopiero od 2listopada.i tak za pazdzuernik 2 tysie za zlobek a byla 4 i pol dnia superA jak z Misią? Zdrowa już?
Gratulacje cudu slicznego.Duzo zdrowka dla WasDziewczyny
Wczoraj po 18godz porodu na swiat przyszedl moj cud 3600 g, 56 cm
Cudo gratulacjeDziewczyny
Umówiłyście się czy jak ?Dziewczyny