reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jak z Misią? Zdrowa już?
No niby tak.Pediatra nie kazala a wrecz zabronila przyjsc na kontrole bojac sie ze znowu cos zalapie.Ale ucha wyczyscic nie da zaraz tyle tam nachoduje miodu ze bede w sloikach sprzedawac🤣-ale obrzydliwa jestem😉 z migdalkami tez chyba ok bo juz nie chrapie ale nos ciagle drapie jakby ja swedzial i k8cha ale kataru nie ma.do zloba pojdzie dopiero od 2listopada.i tak za pazdzuernik 2 tysie za zlobek a byla 4 i pol dnia super🥴
Mam z nia inny problem bo ona jakas nieqyuczalna tzn.ukladanek nie uklada i to takich przeznaczonych dla dzieci od np.8 miesiaca.jak cos od niej chcesz udaje ze nie slyszy tylko to ktos ma npp.podac jakas zabawke ktora lezy obok bo ksiezna nie raczy sie pochylic🥴

reklama
Do góry