reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas też butelka ma pierwsze miejsce tylko ja wsypałam ryż i parę kolorowych kulek-najlepsza zabawka forever 😁🤣

Ja się bałam tych skojarzonych brałam zwykłe bez pneumokoków - te wykupywalam bo trochę się o nich naczytałam i wolałam prevenar czy jakoś tak. Ukucia mała przeszła wszystkie bardzo dobrze chyba podała się pod tym względem na matkę bo ja zawsze masochistycznie lubiłam wkucia🤣🤦‍♀️
Ja też lubię szczepionki i pobieranie krwi 😃 dzieci też znoszą dobrze bo płaczą trochę tylko przy wkłuciu, jak wychodzę z gabinetu to już jest spokój

reklama
Mój ostatnio 3 noce nie obudził się na mleko. Od kilku miesięcy budzi się tylko raz. A co ja robiłam zamiast słodko spać? Budziłam się co dwie godziny i patrzalam czy on nie jest głodny 🤦🤦😂😂. Jakbym mogła to wyczytać z jego buzi 😂
Mialam to samo🤣🤣🤣
Oba spala a jak tyljo sie poruszyla ja na nogach i mleko juz chce dawac a ona spi dalej hehehe

Dziewczyny jaka szczepionka szczepilyscie dzieci ?? Zwykła stara czy skojarzoną. Mamy możliwość refundacji 5/1 z racji wcześniactwa ale mój mąż boli się tych nowych szczepionek i woli 4 stare. Ja natomiast czytałam że te nowe skojarzone są lepsze...i teraz już sama nie wiem. ?? Nie chcę żeby zaraz zaczęła się g....no burza ,szczepić czy nie szczepić bo każdy ma swoje zdanie i tego się trzymajmy. Ja podpytuje pomprostu jakimi wy szczepilyscie.
Ja szczepie 6 w 1.

Dziewczyny jaka szczepionka szczepilyscie dzieci ?? Zwykła stara czy skojarzoną. Mamy możliwość refundacji 5/1 z racji wcześniactwa ale mój mąż boli się tych nowych szczepionek i woli 4 stare. Ja natomiast czytałam że te nowe skojarzone są lepsze...i teraz już sama nie wiem. ?? Nie chcę żeby zaraz zaczęła się g....no burza ,szczepić czy nie szczepić bo każdy ma swoje zdanie i tego się trzymajmy. Ja podpytuje pomprostu jakimi wy szczepilyscie.
6w1

Tylko chyba trzeba dzwonić do szpitala I pytać jak się do niego dostać bo dopiero co przeniósł się z Krakowa i tu został ordynatorem.
Niestety większość prof. chce macicę wyciąć. Sto razy prościej jest wyciąć macicę niż mięśniaka , zwłaszcza laparoskopowo. Jest jeszcze kilku dobrych specjalistów, Warszawa, Wrocław, Olsztyn....z Rzeszowa dostałam odpowiedź w sprawie termoablacji, owszem mogę jechać na kwalifikacje ale gwarancji ustąpienia objawów nie mam żadnych. Na razie wybieram się do mojej ginekolog, zresztą ona pracuje w szpitalu bielańskim, może coś ustalimy.

reklama
Do góry