reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pewnie chrzci z tego samego powodu dla którego hiszpanie robią kolczyki w szpitalu, taka tradycja zatem należy uszanować i ochrzczone polskie dzieci i hiszpańskie kolczyki, zatem oni nie powinni oceniać naszej, a my ich tradycji 😉 Koniec kropka 😉 Miłego dnia 😘
zgadzam sie, taki mial byc wlasnie wydzwiek poprzedniego posta 😉

reklama
Niestety mój to Mateusz 😂. Ale widzę że nasrane mają podobnie 😂
o tak jak dziecko płacze to pierwsze pytanie czy sprawdzałam gorączkę a jak nie a jest w pobliżu to sprawdzi sam 🤣kiedyś twierdził ze przewiało mała bo płakała i miała aż 37.2 mierzone oczywiście z każdej strony głowy 🤣myślałam że mnie pobije hahahha

o tak jak dziecko płacze to pierwsze pytanie czy sprawdzałam gorączkę a jak nie a jest w pobliżu to sprawdzi sam 🤣kiedyś twierdził ze przewiało mała bo płakała i miała aż 37.2 mierzone oczywiście z każdej strony głowy 🤣myślałam że mnie pobije hahahha
😂😂😂😂 Cudowanie ❤😍 Mój mąż też ma jazdę na punkcie córki. Zaczęła się przekręcać podczas snu na brzuch, dzisiaj z nią spałam, bo chyba zęby idę i ciągle się budzi, a on co godzinę schodził z góry sprawdzić czy na pewno jej pilnuje i czy aby nie dusi się na brzuchu, przy tym świecąc nam obu latarką w japki aż dziecko się budziło 🙈😂 Myślałam, że go zabije 😂😂 Jednak jak patrzę jak są razem i jak się kochają to cieszę się, że jest jaki jest 😍

😂😂😂😂 Cudowanie ❤😍 Mój mąż też ma jazdę na punkcie córki. Zaczęła się przekręcać podczas snu na brzuch, dzisiaj z nią spałam, bo chyba zęby idę i ciągle się budzi, a on co godzinę schodził z góry sprawdzić czy na pewno jej pilnuje i czy aby nie dusi się na brzuchu, przy tym świecąc nam obu latarką w japki aż dziecko się budziło 🙈😂 Myślałam, że go zabije 😂😂 Jednak jak patrzę jak są razem i jak się kochają to cieszę się, że jest jaki jest 😍
A moze to nie zeby tylko wlasnie maz-tatus jest powodem ze corka w nocy soe budzi🤣🤣🤣

reklama
to u nas stał nad łóżeczkiem w te pierwsze dni co mała dalam z łóżka od siebie do łóżeczka musiałam odkrywać kołderkę albo kocyk żeby on zobaczył ze mała oddycha 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Do góry