reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pewnie chrzci z tego samego powodu dla którego hiszpanie robią kolczyki w szpitalu, taka tradycja zatem należy uszanować i ochrzczone polskie dzieci i hiszpańskie kolczyki, zatem oni nie powinni oceniać naszej, a my ich tradycji 😉 Koniec kropka 😉 Miłego dnia 😘
zgadzam sie, taki mial byc wlasnie wydzwiek poprzedniego posta 😉

reklama
Niestety mój to Mateusz 😂. Ale widzę że nasrane mają podobnie 😂
o tak jak dziecko płacze to pierwsze pytanie czy sprawdzałam gorączkę a jak nie a jest w pobliżu to sprawdzi sam 🤣kiedyś twierdził ze przewiało mała bo płakała i miała aż 37.2 mierzone oczywiście z każdej strony głowy 🤣myślałam że mnie pobije hahahha

o tak jak dziecko płacze to pierwsze pytanie czy sprawdzałam gorączkę a jak nie a jest w pobliżu to sprawdzi sam 🤣kiedyś twierdził ze przewiało mała bo płakała i miała aż 37.2 mierzone oczywiście z każdej strony głowy 🤣myślałam że mnie pobije hahahha
😂😂😂😂 Cudowanie ❤😍 Mój mąż też ma jazdę na punkcie córki. Zaczęła się przekręcać podczas snu na brzuch, dzisiaj z nią spałam, bo chyba zęby idę i ciągle się budzi, a on co godzinę schodził z góry sprawdzić czy na pewno jej pilnuje i czy aby nie dusi się na brzuchu, przy tym świecąc nam obu latarką w japki aż dziecko się budziło 🙈😂 Myślałam, że go zabije 😂😂 Jednak jak patrzę jak są razem i jak się kochają to cieszę się, że jest jaki jest 😍

😂😂😂😂 Cudowanie ❤😍 Mój mąż też ma jazdę na punkcie córki. Zaczęła się przekręcać podczas snu na brzuch, dzisiaj z nią spałam, bo chyba zęby idę i ciągle się budzi, a on co godzinę schodził z góry sprawdzić czy na pewno jej pilnuje i czy aby nie dusi się na brzuchu, przy tym świecąc nam obu latarką w japki aż dziecko się budziło 🙈😂 Myślałam, że go zabije 😂😂 Jednak jak patrzę jak są razem i jak się kochają to cieszę się, że jest jaki jest 😍
A moze to nie zeby tylko wlasnie maz-tatus jest powodem ze corka w nocy soe budzi🤣🤣🤣

reklama
to u nas stał nad łóżeczkiem w te pierwsze dni co mała dalam z łóżka od siebie do łóżeczka musiałam odkrywać kołderkę albo kocyk żeby on zobaczył ze mała oddycha 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Do góry