reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Właśnie te kombinezony co mi się podobają, nie mają stópek 🤷. Jak przyjdzie paczka i będzie spoko, to będę kombinować z bucikami.
A kurtkę najwyżej kupię jak gdzieś dorwę tanio
Ja kupiłam 2 śpiworki w lumpeksie, są boskie, a ten na niechodzącą ma stópki i wydałam całe 20 zł. Szczerze to nie wiem ile razy założy to cudo w ogóle.

Załączniki

• IMG-20220905-WA0011.jpg
    IMG-20220905-WA0011.jpg
    165,3 KB · Wyświetleń: 64
Ten co kupiłaś piękny 😍 A może kolejne zęby? Ile on już ich ma?
No może zęby bo nawet pieluszki gryzie 🤔. A ja tam nic nie widzę w buzi 🤔. Na razie ma dwa ząbki na dole.
A widziałaś kombinezony firmy I love milk? Mega są, ale też bez stópek. W razie jak ten z Reserved przyjdzie nie taki, to kupuję na vinted I love milk 🤩. One takie czarne są

No może zęby bo nawet pieluszki gryzie 🤔. A ja tam nic nie widzę w buzi 🤔. Na razie ma dwa ząbki na dole.
A widziałaś kombinezony firmy I love milk? Mega są, ale też bez stópek. W razie jak ten z Reserved przyjdzie nie taki, to kupuję na vinted I love milk 🤩. One takie czarne są
Nie widziałam, już szukam 😁 A u nas chyba też zęby idą, już sama nie wiem, apetyt mniejszy, płacz przy jedzeniu, dużo ulewa (tak, tak ulewa jak mały bobasek), ciepła jest ale bez gorączki, a najgorsze jedzenie, płacze, bo głodna, a jak daje to nie je, bo boli chyba 🙈 teraz śpi i trzyma moją nogę, 40 minut już, jak spróbuje się ruszyć albo coś położyć to ryk, nie czuje już nogi 🙈🤣

Załączniki

• 20220916_123655.jpg
    20220916_123655.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 73
reklama
u nas na październikowych te niechodki były popularne, trzymają ciepło

Załączniki

• IMG_6344.jpeg
    IMG_6344.jpeg
    51,5 KB · Wyświetleń: 42
Do góry