Artemida90
Fanka BB :)
to jeszcze nie gorączkaLaski, mały ma temp 37,8, wczoraj zrobił 3 kupy takie rzadsze a dziś 2 wodniste. Z taką temperaturą do lekarza czy sama mogę mu podać lek? Pije i je normalnie. W nocy mniej zjadł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jeszcze nie gorączkaLaski, mały ma temp 37,8, wczoraj zrobił 3 kupy takie rzadsze a dziś 2 wodniste. Z taką temperaturą do lekarza czy sama mogę mu podać lek? Pije i je normalnie. W nocy mniej zjadł
Ja kupiłam 2 śpiworki w lumpeksie, są boskie, a ten na niechodzącą ma stópki i wydałam całe 20 zł. Szczerze to nie wiem ile razy założy to cudo w ogóle.Właśnie te kombinezony co mi się podobają, nie mają stópek . Jak przyjdzie paczka i będzie spoko, to będę kombinować z bucikami.
A kurtkę najwyżej kupię jak gdzieś dorwę tanio
Ale taki rozpalony mi się wydajeto jeszcze nie gorączka
Weeeez, ale ładny . Na dziewczynki jest mega wybór ze wszystkim a z chłopakami trzeba się nakombinowacJa kupiłam 2 śpiworki w lumpeksie, są boskie, a ten na niechodzącą ma stópki i wydałam całe 20 zł. Szczerze to nie wiem ile razy założy to cudo w ogóle.
Ten co kupiłaś piękny A może kolejne zęby? Ile on już ich ma?Weeeez, ale ładny . Na dziewczynki jest mega wybór ze wszystkim a z chłopakami trzeba się nakombinowac
mój często jest gorący ale temp ma normalna. Ale mój mąż swego czasu tez był bardzo goracy - w nocy spi cała rok w krótkich spodniach, wiec wydaje mi się zeAle taki rozpalony mi się wydaje
No może zęby bo nawet pieluszki gryzie . A ja tam nic nie widzę w buzi . Na razie ma dwa ząbki na dole.Ten co kupiłaś piękny A może kolejne zęby? Ile on już ich ma?
Nie widziałam, już szukam A u nas chyba też zęby idą, już sama nie wiem, apetyt mniejszy, płacz przy jedzeniu, dużo ulewa (tak, tak ulewa jak mały bobasek), ciepła jest ale bez gorączki, a najgorsze jedzenie, płacze, bo głodna, a jak daje to nie je, bo boli chyba teraz śpi i trzyma moją nogę, 40 minut już, jak spróbuje się ruszyć albo coś położyć to ryk, nie czuje już nogiNo może zęby bo nawet pieluszki gryzie . A ja tam nic nie widzę w buzi . Na razie ma dwa ząbki na dole.
A widziałaś kombinezony firmy I love milk? Mega są, ale też bez stópek. W razie jak ten z Reserved przyjdzie nie taki, to kupuję na vinted I love milk . One takie czarne są
Popieram!!! Ile czlowiek sie natrudzi, zeby cos znalezc. A dla dziewczynek, nawet te chlopczykowe pasuja.Weeeez, ale ładny . Na dziewczynki jest mega wybór ze wszystkim a z chłopakami trzeba się nakombinowac
u nas na październikowych te niechodki były popularne, trzymają ciepłoNo może zęby bo nawet pieluszki gryzie . A ja tam nic nie widzę w buzi . Na razie ma dwa ząbki na dole.
A widziałaś kombinezony firmy I love milk? Mega są, ale też bez stópek. W razie jak ten z Reserved przyjdzie nie taki, to kupuję na vinted I love milk . One takie czarne są