reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No może zęby bo nawet pieluszki gryzie 🤔. A ja tam nic nie widzę w buzi 🤔. Na razie ma dwa ząbki na dole.
A widziałaś kombinezony firmy I love milk? Mega są, ale też bez stópek. W razie jak ten z Reserved przyjdzie nie taki, to kupuję na vinted I love milk 🤩. One takie czarne są
Tez chcialam i love milk ale jak mi babka zmierzyla to bylby dobry na teraz -rozm.86/92😱😱 a wiekszy byl jeden ale nie podobal mi soe.wiec kupilam z nexta

Załączniki

• 20220822_134606.jpg
    20220822_134606.jpg
    572 KB · Wyświetleń: 68
reklama
No może zęby bo nawet pieluszki gryzie 🤔. A ja tam nic nie widzę w buzi 🤔. Na razie ma dwa ząbki na dole.
A widziałaś kombinezony firmy I love milk? Mega są, ale też bez stópek. W razie jak ten z Reserved przyjdzie nie taki, to kupuję na vinted I love milk 🤩. One takie czarne są
No moja zarla wszystko a slina jej kapala normalnie jak dla krowy.i wybily sie 2 dolne 5 i 1 piatka gorna a teraz idzie druga gorna 5.zre wszystko kupy rzadsze

Coś w tym jest, bo nie widzę problemu żeby założyć dziewczynce coś w dinozaury ale już chłopca nie chciałabym ubierać w różowe serduszka. Choć u mnie ostatecznie pewnie będzie mi wszystko jedno jak będą mnie wykańczać 😂
No pozniej to juz nie bedzie problemu 😂
Chwalisz się bez foto, no weź 🤦😂😂. Poka
Ogólnie zima jest baaardzo droga😅
Dla mnie to pierwsza pora roku to jest mega droga 😂 w zalaczniku zdjecie :) jest taki cudny w dotyku i milusi, ze sama bym chetnie w nim pochodziła 😂
Jeszcze jakis spiworek musze kupic do spania bo dzis mialam spotkanie z polozna i mowi, ze jak ten moj mlody sie urodzi kolo 4kg to w rozku max 2 tyg pospi 😂😂

Załączniki

• Screenshot_20220916-134929_Gallery.jpg
    Screenshot_20220916-134929_Gallery.jpg
    352,9 KB · Wyświetleń: 65
No pozniej to juz nie bedzie problemu 😂
Dla mnie to pierwsza pora roku to jest mega droga 😂 w zalaczniku zdjecie :) jest taki cudny w dotyku i milusi, ze sama bym chetnie w nim pochodziła 😂
Jeszcze jakis spiworek musze kupic do spania bo dzis mialam spotkanie z polozna i mowi, ze jak ten moj mlody sie urodzi kolo 4kg to w rozku max 2 tyg pospi 😂😂
Śliczny 🤩. A nie będzie trochę za cienki? Jest taki grubszy w dotyku?

reklama
Śliczny 🤩. A nie będzie trochę za cienki? Jest taki grubszy w dotyku?
Ja to teraz poluje na spodnie leginsy ocieplane.Miska ma takie ciensze ale zaczyna byc chlodniej.A najdziwniejsze te rozmiary bo ona np.w niektorych juz 92 chodzi bo 86 sa za krotkie no trsgedia jakas.Odkrylam ze lrginsy z lidla sa ekstra kupilam nowki na vinted za 22 zl 3 pak.Sa idealne takie ciut grubsze i milusie w dotyku a myslalam ze to badziew😅

Do góry