Tez chcialam i love milk ale jak mi babka zmierzyla to bylby dobry na teraz -rozm.86/92 a wiekszy byl jeden ale nie podobal mi soe.wiec kupilam z nextaNo może zęby bo nawet pieluszki gryzie . A ja tam nic nie widzę w buzi . Na razie ma dwa ząbki na dole.
A widziałaś kombinezony firmy I love milk? Mega są, ale też bez stópek. W razie jak ten z Reserved przyjdzie nie taki, to kupuję na vinted I love milk . One takie czarne są
reklama
No moja zarla wszystko a slina jej kapala normalnie jak dla krowy.i wybily sie 2 dolne 5 i 1 piatka gorna a teraz idzie druga gorna 5.zre wszystko kupy rzadszeNo może zęby bo nawet pieluszki gryzie . A ja tam nic nie widzę w buzi . Na razie ma dwa ząbki na dole.
A widziałaś kombinezony firmy I love milk? Mega są, ale też bez stópek. W razie jak ten z Reserved przyjdzie nie taki, to kupuję na vinted I love milk . One takie czarne są
Artemida90
Fanka BB :)
jesteś pewna ze to piątki? Pierwsze trzonowe to czwórki wychodzą potem kły - trójki. Piątki wychodzą sporo późniejNo moja zarla wszystko a slina jej kapala normalnie jak dla krowy.i wybily sie 2 dolne 5 i 1 piatka gorna a teraz idzie druga gorna 5.zre wszystko kupy rzadsze
Orchidea33
No pozniej to juz nie bedzie problemuCoś w tym jest, bo nie widzę problemu żeby założyć dziewczynce coś w dinozaury ale już chłopca nie chciałabym ubierać w różowe serduszka. Choć u mnie ostatecznie pewnie będzie mi wszystko jedno jak będą mnie wykańczać
Dla mnie to pierwsza pora roku to jest mega droga w zalaczniku zdjecie jest taki cudny w dotyku i milusi, ze sama bym chetnie w nim pochodziłaChwalisz się bez foto, no weź . Poka
Ogólnie zima jest baaardzo droga
Jeszcze jakis spiworek musze kupic do spania bo dzis mialam spotkanie z polozna i mowi, ze jak ten moj mlody sie urodzi kolo 4kg to w rozku max 2 tyg pospi
Załączniki
Jessssui jaki śliczny . Jak myślisz, Kajtek będzie w takim ładnie wyglądał .Tez chcialam i love milk ale jak mi babka zmierzyla to bylby dobry na teraz -rozm.86/92 a wiekszy byl jeden ale nie podobal mi soe.wiec kupilam z nexta
Piatki na bank sa mega daleko i tekie jakby podwojnejesteś pewna ze to piątki? Pierwsze trzonowe to czwórki wychodzą potem kły - trójki. Piątki wychodzą sporo później
Next ma fajne printy takie i dla chlopca i dziewczynki -uniseksy mam jeszcze kurtke z nexta tez super i jeszcze z zary ale to juz typowo dzieczynska bo zolta w kropkiJessssui jaki śliczny . Jak myślisz, Kajtek będzie w takim ładnie wyglądał .
Śliczny . A nie będzie trochę za cienki? Jest taki grubszy w dotyku?No pozniej to juz nie bedzie problemu
Dla mnie to pierwsza pora roku to jest mega droga w zalaczniku zdjecie jest taki cudny w dotyku i milusi, ze sama bym chetnie w nim pochodziła
Jeszcze jakis spiworek musze kupic do spania bo dzis mialam spotkanie z polozna i mowi, ze jak ten moj mlody sie urodzi kolo 4kg to w rozku max 2 tyg pospi
Artemida90
No czwórka tez szeroka bo to już są duże zębyPiatki na bank sa mega daleko i tekie jakby podwojne
reklama
Ja to teraz poluje na spodnie leginsy ocieplane.Miska ma takie ciensze ale zaczyna byc chlodniej.A najdziwniejsze te rozmiary bo ona np.w niektorych juz 92 chodzi bo 86 sa za krotkie no trsgedia jakas.Odkrylam ze lrginsy z lidla sa ekstra kupilam nowki na vinted za 22 zl 3 pak.Sa idealne takie ciut grubsze i milusie w dotyku a myslalam ze to badziewŚliczny . A nie będzie trochę za cienki? Jest taki grubszy w dotyku?