Mam medele, ale nie mam do niej smoczkówogólnie laktator ma swoje butelki i do moich szło zakręcić smoczka i można tak było podać mleczko ale wiem ze nie każdy model laktatora tak ma. Nie wiem jaki Ty masz.
reklama
Pchełka216
Fanka BB :)
ja podrzucę masc do nosa na sutki rinopantheina- działa cuda, tylko trzeba zmywać przed karmieniem.masc z lanolina na sutki jesli chcesz karmic. Uratuje Ci zycie po pierwszej dobie.
no i kompresy multimam. Mówię to ja, która chodzila ponad 2 tyg z cycami na wierzchu bo moje sutki były znasakrowane. Niunia miała skrócone wedzidelko i żeby sobie poradzić I jeść kąsała i moooocno ssała.
Kachar
Dokładnie tylko taka której nie trzeba zmywać przd karmieniem , a można podać dziecku pierś nią posmarowanąmasc z lanolina na sutki jesli chcesz karmic. Uratuje Ci zycie po pierwszej dobie.
nieagatka
tak dokladnie. Ja mialam tu te polecana z medeli i jej wlasnie nie trzeba zmywac.Dokładnie tylko taka której nie trzeba zmywać przd karmieniem , a można podać dziecku pierś nią posmarowaną
Kachar
Ja polecam jeszcze muszle laktacyjne , rewelacja , nie musiałam cycami świecić a sutki się goiły fajnietak dokladnie. Ja mialam tu te polecana z medeli i jej wlasnie nie trzeba zmywac.
nieagatka
tez mialam i tez polecamJa polecam jeszcze muszle laktacyjne , rewelacja , nie musiałam cycami świecić a sutki się goiły fajnie
Pchełka216
ja podrzucę masc do nosa na sutki rinopantheina- działa cuda, tylko trzeba zmywać przed karmieniem.masc z lanolina na sutki jesli chcesz karmic. Uratuje Ci zycie po pierwszej dobie.
no i kompresy multimam. Mówię to ja, która chodzila ponad 2 tyg z cycami na wierzchu bo moje sutki były znasakrowane. Niunia miała skrócone wedzidelko i żeby sobie poradzić I jeść kąsała i moooocno ssała.
Ja miałam tak samo , w pierwszej dobie miałam nawet 4 podkłady na raz
,ja to zakładałam te wkłady podwójnie tak ze mnie leciało, tzn jedna a za nią druga gacie musiały to trzymac bo to była jedna wielka Pielucha
DagLer
Ja też, totalnie mnie nie rusza robota w zębachTo u dentysty na mnie sie dziwnie patrza bo ja tylko znieczulenie do kanałowego
reklama